JJ'nin FK Dinamo Kievden tokat yiyeceği gerçeği.
Hazır mısınız? Kendinizi kandırıp duruyorsunuz. Kiev sizce sol beki olmayan takıma tur verir mi? Ahahahahaha. Hocasıda son dakikaya kadar Flemengodan haber bekleyen , gelmeyince bizi zorla tercih eden bir balon. Şampiyonlar Ligi'nden elenecek , ligde 7/3 yapacak. Sonra bu göreve AYKUT KOCAMAN Gelecek. Ya da Volkan hocam. :) Bizi bayrak yarışına anca bu 2 isim sokabilir zaten. :)
2022 yılı için lastik önerileri.
Yakın zamanda 4 adet sıfır yaz lastiği almayı düşünüyorum. Aracım Ford Focus dolayısıyla lastiğin inanılmaz yol tutmasına gerek yok. Fren , ıslak zemin , yol sesi performansı iyi olsa kâfi. Bütçe 4 bin lira.
Michelin , bridgestone önerilere açığım dostlar.
205/55/16.
Hallettim.
Hallettim
10 Aralık'ta 750-800 lira fiyat almıştım. Bugün 1050 lira fiyat aldım bu normal mi kardeşler? Dolar kuru o günle bugün aynı. Fazla uçuk geldi bana..
Garantili bir cihazım var Microsoft Türkiyeyi arıyorum xbox bölümüne giriyorum, aradığınız için teşekkürler diyip telefonu yüzüme kapatıyorlar. 2 saattir baglanmıyor müşteri hizmetlerine! 28 ekimde aynı şekilde aramıştım bağlanmam , destek almam 5 dakika sürmüştü adamlar müşteri hizmetlerini kapatmış , mail atıyorsun destek vermiyorlar cevap yok. En sonunda ingilizce yazdım İngilizce bir mail gelmiş. Bu nedir arkadaş ya. Garantili ürünüm var destek almak istiyorum ama ne müşteri hizmeti var , ne maillere dönüş. 8 ayda ne değişti arkadaş? Ben bozuk kontrolcümü ne yapacağım şimdi? Yakın zamanda böyle bir sorun yaşayan varsa lütfen yazabilir mi ne yapabilirim?
FENERBAHÇE’MİZ TÜM SUÇLAMALARDAN BERAAT ETTİ...
Yargıtay'ın usulden bozma kararının ardından yeniden görülmesine başlanan 'Futbolda şike' davası karara bağlandı. 19 sanığın beraatine karar verildi. (İHA)
SON DAKİKA; Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım tüm suçlamalardan beraat etti.
• Fenerbahçe tüm suçlamalardan aklandı.
CAMİAMIZIN GÖZÜ AYDIN...
MADDİ KAYIPLARIMIZ NASIL TELAFİ EDİLECEK? MİLYONLARCA FENERBAHÇELİNİN HAKKİ NASIL ÖDENECEK? YA AYKUT KOC... ? zamanı değil Aykut hocam dur.
Zamanında bu olayı yaşayan , siz değerli üstadların yorumlarını merak ettiğim için açtım bu konuyu Ehliyeti alalı 2 ay oldu bir yere gidince babam asla kullanmaz arabayı sen kullan der sağolsun. Ama biner binmez yaptığım her şeyi esprili bir şekilde yüze vuruyor canı sağolası.Vites geçişleri hafif hissedilse dahi. Dur oğlum kadını ezeceksin! (5 metre var)
Burda yavaş , burda hızlı , gözü sürekli aynalarda ve el freninde. Bugün dik bir yokuşta durmam gerekti aynaları kontrol ettim araba yok. El freni olmadan kalkmayı denedim ama kaymasını engelliyemedim. Hemen çekti el frenini basladi napiyorsun demeye. Baba arkada araba yok sakin ol dedim bağır çağır bozdu morelimi. 2-3 metre el freni 1 tık yukarda gitmişim bide ordan papaz olduk. Tek olsam hiç biri yaşanmıyor olacaktı
Bence biz Microsofta ihanet ediyoruz.
Son 2-3 gündür kafama çok takılmaya başladı arkadaşlar bu. Adamlar bölgesel fiyatlandırma yapmış , doların 8.25 olduğu ülkede aylık 44 liraya sana gamepass sunmuş ki yıllık alırsan 180 lira gibi inanılmaz ucuz bir rakama tekabül ediyor. Biz ne yapıyoruz peki? Dijital oyun hesap satımı bölümünden gamepassi bile nasıl daha ucuza getiririz ona bakıyoruz. Kusura bakmayın ama bizler bu hizmeti bu kıyağı haketmiyoruz! Bizler ölücüyüz. Bize ne müstehak biliyor musunuz? Sony müstehak bize. Bir oyuna 600 lira vermek müstehak. Bu adamlar yarın ülkeden bu desteği çekerse sorumlusu bizleriz bizler!
Ehliyeti alalı 1 ay oldu. Babam sağolsun al arabayı x yerinden anneni al gel dedi. Gidiş yolunda gayet iyi gittim arabayı bir yere park edip annemi arabaya bindirdim. Geri çıkmam gerektiği için taktım vitese gaz veriyorum veriyorum cikmiyor. Allah'ım kafayı yedim 40-50 saniye el freni çekik debriyaj gaz kullanmışım. Sonra gösterge paneline bir baktım ki el freni çekikmiş. Yanımdan geçen birisi dedi ki , geçmiş olsun baskı balata fren takımları gitti. Babama söylemedim ama cidden çok üzüldüm böyle bir şey olabilir mi?
Erol bulut istifa , Aykut KOCAMAN Göreve!
Görünen köy kılavuz istemez istemez istemez! Böyle üst düzey kadroyu bu vasat Alanya hocası yönetemez! Ben her maçı arkama yaslanıp rahat , planlı bir şekilde izleten AYKUT Hocamı istiyorum! Dön gel hocam , yarım kalan bir hikayemiz var. Seni çok özledik. İçimizde ki irlandalılara yedirmeyeceğiz seni!
Ne olur hayatı bu kadar ciddiye almayın. |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.646
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 131.117 (Bu ay: 3.492)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.976 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol