Şimdi Ara

USTALAR YARDIM :) '' ALINACAK ARABA HAKKINDA ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli Otomobil bölümü müdavimleri herkese hayırlı akşamlar...Üniversite 1.sınıf öğrencisiyim ve aylık 2.000 TL maaş alıyorum.Babam emekli ve aylık eve giren toplam para 6.000 TL kadar aylık sabit gelir var.
    Şuan için gider sadece üniversite ücretim (yıllık 11.000 TL / %50 bursluyum )

30.000 TL nakit paramız var şuan .Ben CHEVROLET CAPTIVA istiyorum , 2011-2012 model olarak.

Bunun için 40.000 - 45.000 TL kredi çekmek , sizce nasıl acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 15 Mart 2014; 19:39:17 >

• 2.el otomobil kredisi almak akıl karı bir olay değildir.
    Hele şu chevrolet'nin fiyatlarda indirime gittiği bir dönemde buna karşın kredi fazilarinin arttığı bir zamanda.
    2.el kredi ile alacağınız sıfırla aynı paraya gelir nerdeyse.
    45.000 iş bankası şu an hesabı ile 67.000tl geri ödersiniz kredi taksidiyle.48 ay.
    Sıfır için.
    En boş paket:
    86.000tl
    dolu paket:
    94.000 tl ki bu fiyatlara güzel bir indirimde alınır.

boş paket için 56.000tl kredi çekmeniz gerekir.Geri 81.000tl ödersiniz 48 ayda ama chevroletden alınca kredi daha ucuza gelir.
    dolu paket için 64.000tlkredi gerekir
    Bu nedenlerden dolayı o paraya captiva.

Kredili almak hele chevrolet çekilirken captiva almak saçmalık olur.
    2.0 motor yıllık MTVsi ve yakıtı ayrı dert.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

2.el otomobil kredisi almak akıl karı bir olay değildir.
    Hele şu chevrolet'nin fiyatlarda indirime gittiği bir dönemde buna karşın kredi fazilarinin arttığı bir zamanda.
    2.el kredi ile alacağınız sıfırla aynı paraya gelir nerdeyse.
    45.000 iş bankası şu an hesabı ile 67.000tl geri ödersiniz kredi taksidiyle.48 ay.
    Sıfır için.
    En boş paket:
    86.000tl
    dolu paket:
    94.000 tl ki bu fiyatlara güzel bir indirimde alınır.

boş paket için 56.000tl kredi çekmeniz gerekir.Geri 81.000tl ödersiniz 48 ayda ama chevroletden alınca kredi daha ucuza gelir.
    dolu paket için 64.000tlkredi gerekir
    Bu nedenlerden dolayı o paraya captiva.

Kredili almak hele chevrolet çekilirken captiva almak saçmalık olur.
    2.0 motor yıllık MTVsi ve yakıtı ayrı dert.

Karar veremedik açıkçası...Annem ısrar ediyor , ben bekle diyorum babama...Alışık değiliz arabasıza , .Bence de beklemek iyi olacak , belki geri kalan ödememizde gelir... O zaman çok az bir insanın yaptığı gibi , borçsuz istediğimiz arabayı alırız

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.el alıcaksanız mesela eski kasa düşük km bakın derim.
    Mesela şu ilan gibihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-2008-captiva-2-0-dizel-otomatik-high-7-kisilik-4x4-19-000-km-156192081/detay
    Sadece 30.000tl kredi yeterli olur.
  • quote:

Hocam 2.el alıcaksanız mesela eski kasa düşük km bakın derim.
    Mesela şu ilan gibihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-2008-captiva-2-0-dizel-otomatik-high-7-kisilik-4x4-19-000-km-156192081/detay
    Sadece 30.000tl kredi yeterli olur.

Eder mi acaba ? 2008 model bir cihaza bu kadar para ...Yani 60 buna vereceğime 10 daha koyar , 2011 - 2012 bulurum70'e sanki

Kilometresi gerçek mi acaba

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Pazarlık yapılırda hocam galiba adam iyi pertçi ya ihaleci felan sattığı arabalar hep düşük km.Hep yıkadıktan sonra resmini koymuş.
    KM doğruda acaba başka bir şeyi var mı?
    Bilemedim şimdi
    Ama 58 felan eder çünkü adamlar pert olmuşunu 38.000 tlye satıyor.
    Sonra en düşük kmlilerden biri sitede ama şu var.
    2011 alıcağınızda 100.000km civarı olur.
    Bence çok kullanılmayacaksa yakıtta dert değilse.
    Equinox bakın derim.
    Aradaki farkı yakıta vergiye verirsiniz.
  • quote:

2011 - 2012 'ler 30-45 arası bulunuyor km. olarak.

Anı zamanda 7 kişiliik aile arabası lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLUENCE ALINIR MI YARDIM?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam konuyla pek alakalı değil ama chevrolet 2015 te ülkemizde ve avrupada satışları durduracak,muhtemelen duymuşsunuzdur, yedek parça sıkıntısı,2.el piyasasının düşmesi vb gibi şeylerde olabilir,bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ettim.düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalöztkr

hocam konuyla pek alakalı değil ama chevrolet 2015 te ülkemizde ve avrupada satışları durduracak,muhtemelen duymuşsunuzdur, yedek parça sıkıntısı,2.el piyasasının düşmesi vb gibi şeylerde olabilir,bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ettim.düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hocam günaydın.Cevap veremedim yoğunluktan , kusura bakmayın. Dediğiniz gibi daha önce okumuştum bunu , ancak şöyle de bir şey duydum ; 10 yıl kadar teknik hizmet ve yedek parça sorunu olmayacağı yazıldı forumda...

Doğrusu Captiva hakkında daha önce de herhangi bir olumsuz yorum okumadım , yaktığı mazot haricinde... Uzun vadede zarar edilebilir de...Şuan için bir riskte olabilir.Valla durumlar bayağı karışık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.