Şimdi Ara

FLUENCE ALINIR MI YARDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
45.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.50 bin tl civarı bütçem var.otamatik vites bir araç almak istiyorum ama piyasa çok yüksek olduğu için şuan bu fiyata fluence araçlar var.Fluence hangi yıl yada hangi modelini tercih etmeliyim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim birde 2013 otomatik joy fluence paket nasıldır alınırmı bu fiyata?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizcoskun1 -- 12 Şubat 2019; 10:38:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fluence Alınır Mı?

Renault Fluence, 2010-2016 yılları arasında üretilmiş bir kompakt sedan otomobil modelidir. Türkiye'de benzinli ve dizel motor seçenekleriyle satışa sunulmuştur.

Motor Seçenekleri ve Performans

Fluence'ın benzinli motor seçeneği 1,6 litrelik bir motora sahiptir. Bu motor 110 beygir güç ve 156 Nm tork üretmektedir. Dizel motor seçeneği ise 1,5 litrelik bir motora sahiptir ve 110 beygir güç ve 240 Nm tork üretmektedir.

Benzinli motor seçeneği şehir içi kullanım için yeterli bir performans sunarken, dizel motor seçeneği daha fazla torkuyla daha iyi bir yakıt ekonomisi ve çekiş gücü sağlar.

Otomatik ve Manuel Şanzıman Seçenekleri

Fluence, hem otomatik hem de manuel şanzıman seçenekleriyle sunulmuştur. Otomatik şanzıman, konforlu bir sürüş deneyimi sunarken, manuel şanzıman daha fazla kontrol ve yakıt tasarrufu sağlar.

Paket Seçenekleri ve Donanımlar

Fluence, Authentique, Expression ve Dynamique olmak üzere üç farklı paket seçeneğiyle satışa sunulmuştur. Authentique paketi giriş seviyesi bir paketken, Expression ve Dynamique paketleri daha fazla donanım özelliğine sahiptir.

Kullanıcı Yorumları ve Değerlendirmeler

Fluence sahipleri genel olarak aracın konforlu, güvenilir ve yakıt tasarruflu olduğunu belirtmektedirler. Ancak bazı kullanıcılar arka koltuk alanının biraz dar olduğunu ve iç mekan malzemelerinin kalitesinin biraz düşük olduğunu bildirmektedirler.

Sonuç olarak, Fluence, uygun fiyatlı ve güvenilir bir kompakt sedan arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. Ancak arka koltuk alanı ve iç mekan malzeme kalitesi konusunda bazı beklentilerinizi düşürmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2011-2012 Privilege tercih edebilirsin en dolusu bunlardır. hele bir de navigasyonlu bulursan tadından yenmez. Yaklaşık 10.000 km sürdüm segmentinde güzel ve az yakan bir araçtır...
    sahibinden.com
    Renault / Fluence / 1.5 dCi / Privilege / 2011 fluence privilege sunroof hiz sabitleme 130binkm ici bej sahibinden.comda - 605450172
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-fluence-privilege-sunroof-hiz-sabitleme-130binkm-ici-bej-605450172/detay

• Joy en bosu herhalde. 2013 den düşük modellerde privilege, yuksek modellerde en az touch + model tercih et ki anahtarsiz giriş falan cok kullanışlı çünkü. Joy da yok galiba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakıt açısından yorum yapayım. Geçen yaz bu yakıtı görmüştük. 2011 model privilege düz vites

FLUENCE ALINIR MI YARDIM?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomatigini bilmem ama motor olarak Euro5 1.5 dCi 90 veya 110hp yakıt olarak çekiş olarak gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerilen privilege yani 2012ye kadar üretilen versiyonlarında yol tutuş vasatın altında bilginiz olsun. Sonraki versiyonlarında süspansiyon değişmiş olabilir. Ben garanti süresi içinde (60,000 km) alıp 90,000 km de sattım. 90 değil kesinlikle 110 hp olanı alın. Deri koltuklu-cam tavanlı olanı zaten ferah olan iç mekanda D segment havası veriyor.
  • Yorumlariniz icin cok teşekkür ederim.Aslinda 2013 ve ustu model almak istiyorum.Prilivige donanim acisinda cok dolu ama kasa olarak eski oldugu icin pek cazip gelmiyo.Joy yada touch paket hakkinda bilgisi olan arkadaslar varsa yorumlarini bekliyorum gercekten cok kararsizim 50 bin tl cop olsun istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mı İ30 mü yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +
    Yakıtı iyidir
    İç mekan ferahtır.

-
    Yol tutuşu yok gibi
    Malzeme kalitesi vasat
    Güvenlik zayıf
    Piyasadaki çoğu fluence filo çıkması; illa alacaksanız şase numarasından filo, şirket veya rentacar mı diye baktırın varsa temiz olsa dahi almayın ve almadan önce her halukarda iyi bir ekspere sokun.

• Bütceyi 60 falan yaparsan yeni kasa Touch bulabilirsin. Yoksa 50ye çok zor.

• 50 ye eski kasa almanız iyi olacaktır.
    araç ferah az yakar iyi gider kısmen yumuşak ve konforludur yalıtımı fena değil.
    yol tutuş fena değil ancak hissiz direksiyon yüksek ve yumuşa suspansiyon sayesinde yüksek hızda virajlarda korkutabiliyor alışmak lazım bu kadar kötülenmesinin sebebi de sürenlerin korkması ama anında kayıp yoldan çıkmıyor c segmenti standartlarında kayıyor.otomatiklerde esp standart olması lazım yani sıkıntı yaşamazsınız önemli olan alırken motora ve şanzımana baktırın kavrama değişmiş mi diye bakın kavraması cidden pahalı.Ve aklınızda olsun şanzıman hatası verirse sorun aküden kaynaklı olabiliyor bu araçlarda 72-74 amper akü takmak gerekiyor zayıfken şanzıman saçmalıyor kronik olarak mazot geri dönüş hortumu kışın ilk çalışmada uğultu sesi yapar değiştirebilirsiniz çok önemli bişey değil.Malzeme kalitesi biraz düşüktür ancak üzmez.

• Kazık gibi arabadır, kısa süre bindim hiç hoşuma gitmedi.

• bu fiyata alınabilecek güzel araçlardan birisi ama 50 bine manuel almanızı tavsiye ederim. ya da bütçeyi 60 bine çıkarmaya çalışın.
  • Üretimi durduruldu.

İç ve dış kalitesi YOK

Yol tutuşu KÖTÜ

Ses yalıtımı yapmayı UNUTMUŞLAR
  • 60 akadar dizel otomatik ne önerirsiniz ?
  • peki arkadaşlar en fazla 55 bin bütçe ile önerebileceğiniz sedam otamatik 2010 model üstü araç varmıdır?
  • cengizcoskun1 C kullanıcısına yanıt
    Eğer 3 5 sene binmek için alacaksanız kâr amacınız yoksa citroen c5 tam aradigin araba.

• Bence bulaşma o fiyattakilerin çoğunun hasatı çıkmış oluyor. Edc den basın çok ağrır

• Bende var. 110 bin kmde. 1.5 dci edc joy.

Sınıfının üzerinde bagaj ve genişlik arka koltuk diz mesafesi yerden yükseklik vs.

Kötü tarafları süspansiyon sert yol tutuş ralli yapmıyorsanız yeterli. Ses yalıtım kötü.

Seçim size ait. Bu fiyata bu özellikte bir araç yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde manuel vitesli olanı var. 2013 model.. 430 bin km de. sıfırdan beridir bizde. aşırı bir masraf açan araba olmadı hiç bir zaman. geniş ferah rahat. biz memnunuz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.