Şimdi Ara

Hasarlı sıfır araç alımı hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır araç için bayileri arıyordum.Bir bayi elinde Tırdan indirirken sadece ön tamponu zarar gören bir araçları olduğunu.Hasarın sadece plastik kısımda olduğunu yenisiyle değiştireceklerini belirtti.
    Resimleri gönderecekler.İleride bu aracı satacak olsam herhangi bir kayıt olmasa dahi mutlaka alıcıya belirtmek isterim.

Aracı eşimde kullanacağı için (kullanacağı ilk araç olacak:) açıkçası bugün olmasada ileride başımıza gelmesi muhtemel bir olay.
    Daha önce satın aldığım sıfır aracım ilk ayında bir çocuk bisikletiyle, sacı gözükecek şekilde bilmeden çizmişti.
    Ama yaptırmamıştım o şekilde satmıştım. Değişen parçanın nekadar değer düşüreceği ile ilgili bilgim yok.
    ileride bu aracı elimden çıkarmak istediğimde ; resimleri göstersem,bayiden aldığım durumu belirten bir kağıt falan göstersemde 2. elini nekadar etkiler.
    Ben bayiden sıfır araç fiyatı üzerinden nekadar indirim alırsam bu zararımı peşinen tolere edebilirim.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mc33

Sıfır araç için bayileri arıyordum.Bir bayi elinde Tırdan indirirken sadece ön tamponu zarar gören bir araçları olduğunu.Hasarın sadece plastik kısımda olduğunu yenisiyle değiştireceklerini belirtti.
    Resimleri gönderecekler.İleride bu aracı satacak olsam herhangi bir kayıt olmasa dahi mutlaka alıcıya belirtmek isterim.

Aracı eşimde kullanacağı için (kullanacağı ilk araç olacak:) açıkçası bugün olmasada ileride başımıza gelmesi muhtemel bir olay.
    Daha önce satın aldığım sıfır aracım ilk ayında bir çocuk bisikletiyle, sacı gözükecek şekilde bilmeden çizmişti.
    Ama yaptırmamıştım o şekilde satmıştım. Değişen parçanın nekadar değer düşüreceği ile ilgili bilgim yok.
    ileride bu aracı elimden çıkarmak istediğimde ; resimleri göstersem,bayiden aldığım durumu belirten bir kağıt falan göstersemde 2. elini nekadar etkiler.
    Ben bayiden sıfır araç fiyatı üzerinden nekadar indirim alırsam bu zararımı peşinen tolere edebilirim.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

öncelikle o bayiye helal olsun açıkça söylemiş bir çok bayi marka söylemeden sıfır diye itekliyor

3 5 bin indirim isteyin bence

• Arbanın fiyatına göre bayinin düşmesi gereken fiyat değişir.Araba ne ?

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

Arbanın fiyatına göre bayinin düşmesi gereken fiyat değişir.Araba ne ?

Arabanın değeri yılsonu kampanyalarıyla falan 59. Fakat pazarlıkla 57,5 hasarsız olarak alınabiliyor.Bu dip rakam.hasar için 3000 lira daha indirim istemeyi düşünüyorum.Benimde içime pek simiyor hasarlı araç almak fakat ocakta zam yaparlarsa,zarar etmek istmiyorum.

Tampon değişiminin sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum. Ş.içi ufak dokundurmada dahi tampon çatlayabiliyor. Ben olsam bu aracı kaçırmazdım.

Tamponlara bakılmaz bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araç alımı, yardım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2500e 1 yıl benzin / mazot koyar gezerim. Alt üstü bir tampon, kaçırmayın

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    MITSUBISHI 2011 ASX Invite Ametis Siyah
  • Benim arkadaşım, sıfır araçta sırf nokta kadar hasar var diye 4 bin lira indirim almıştı. Sizde iyi bir indirim almaya bakın derim.

Ölümden sonrası bile var senden sonrası neden olmasın ki...
  • Bence de alınabilir, indirim rakamı da önemli tabi.

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • Benzer bir durum başıma geldi. Sipariş ettiğim araç tırdan indirilirken arka tamponunda 50 kuruş boyunda bi göçük oluşmuş. 2.000 tl indirim yapabileceklerini söylediler Doğuş Otodan. İçime sinmedi diye almadım, yeni hasarsız araç aldım. Tam o arada da fiyatlarda 2000 tl civarı bi indirime gidilmişti bende almışken comfortline alayım dedim.

Sizde de ön tampon olduğu için en fazla 3000 civarı bi indirim önereceklerini tahmin ediyorum.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.