Şimdi Ara

Üst kattan çöp atılması,çözüm tavsiyesi lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk olarka biz 10 katlı apartmanın 1. katında oturuyoruz sitedeyiz arkası çimli bitkili falan güzelim bir bahçe.
    Ama üst katta acayip ahlaksız insanlar oturuyor adamlar/kadınlar üst kattan her pisliklerini atıyorlar, inanamassınız sanki evlerinde çöp kutusu yok ben ömrümde bukadar iğrenç insanlar görmedim bu ahlaksızlar yüzünden balkonda keyifle oturamıyorum saçını tarayıp atıyor, bozuk yemeği boşete koyup AĞZINI BİLE BAĞLAMADAN atıyor (pilav, fasulye, makarna falan filan),çekirdek kabukları,kağıtlar, kullanılmış ıslak mendil-peçeteler daha saymadığım bi ton şey bilumum ev pisliklerini atıyolar anlıyacağınız. site çalışanları toplamasa arka taraf çöplük gibi olcak.

Şimdi bu konuyu neden buraya açtığıma geçelim, ben bu pis insalardan bıktım kibarca apartmanın girişine camdan çöp atmayın diye yazı astım hiçkimse sallamadı, gittim tüm üst kattakileri gezip sordum tabi söyliyecek değillerya söylemediler ama yinede utanıp akıllanırlar dedim akıllanmadılar ne zaman atıcakları belli olmuyo balkonda oturup kimin attığını görmek için bekliyecek vaktim yok yani ama bana çözüm lazım ben bu güvenlik kamerası işlerini falan hiç bilmiyorum sizin fikirleriniz varsa bekliyorum yada bilen biri ucuza güvenlik kamerası veya benzeri geçici bişey kurabilirmiyim bu konularda yanıtlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonkea -- 23 Haziran 2015; 18:51:20 >

• Kamerayla çözersin bu olayı.Biziö balkona üst kattan sigara izmariti atmıştılar hemde yanar halde balkondada koltuk vardı.Bizim sülalede 6 tane polis var verdim sigara izmaritini dedim şunu atanı bi bulalım.Apartmandaki herkesten tükürük örneği aldı.Test yaptırdı kimin attıgı ortaya çıktı hemde inatla ben atmadım diyen adam atmıştı tabi ben isteseydim evimizi yakıcaktı diye dava açsaydım daha kötü olucaktı onun için evini taşıdı buda böyle bir anımdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam attıkları çöpleri topla gece sen de onların balkona at.
  • Musanem kullanıcısına yanıt
    Hocam bulamıyorum zaten bi bulsam rezil edicemde onu.
  • wonkea W kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman sık dişini otur tüm gün balkonda elbet attıklarında görürsün bence hiç resmiyetle uğraşma direk intikam al.
  • Musanem kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk bi apartmana rezil edicem yapanı/yapanları devam ederse ceza kestircem polise.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    iyi aniymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.