Şimdi Ara

Görevini kötüye kullanan yöneticinin atılması için daha ne yapması lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yöneticinin banlanması için daha kaç tane üyenin durduk yere ban yemesi lazım? Kaç tane üyenin daha forumdan soğuması lazım? Siyasi görüşüne uymayan kaç tane konuyu daha silmesi lazım? Yediğimiz küfürlerin ne kadar daha cezasız kalması lazım? @gun

Ülke ve dünya gündemi bölümünde bir yönetici var, sürekli taraflı işlem yapıyor. Hep aynı yönetici. Defalarca tescillenmesine rağmen bu yöneticiye kimse niye dokunmuyor?

Örnek 1) Yediğim küfür sonrası, yapılacak işlem yoktur cevabı.

Örnek 2) Yediğim hakaret sonrası yönetici "sana söylendiğini nereden bileyim" diye cevap veriyor. Mesajda benim nickimi yazmasına rağmen, yönetici işi artık trollüğe vurmuş. Bu küfürler üstelik sonradan mesaj değiştirilmiş hali, ilk halinde daha da ağır bir hakaret olması muhtemel.

Örnek 3) Bölüm kural ihlali yaptığım için bana 90 gün bölüm uzaklaştırması veren yönetici, aynı ihlali yapan başka üyeyi ceza vermeden uyarıyor. Konu siyasi görüşüne uygun ise uyarıyor, değil ise ceza veriyor.

• Örnek 1 ile ilgili düzeltme iş işlemini gerçekleştirdim.

Şikâyet panelinden de görebilirsiniz.

Sizden istirhamım bu tür konuları destek hattından iletirseniz hemen hatayı ortadan kaldırabiliriz.

Tekrar kusura bakmayın. Hiçbir art niyetim yoktu, olamazdı da.

İyi forumlar dilerim. Görevini kötüye kullanan yöneticinin atılması için daha ne yapması lazım? 

• Ülke ve dünya gündemi bölümünde eski formata dönüldü. Attığınız mesaj ekran resmindeki ifadem artık geçerli değil:

Ülke ve Dünya Gündemi Bölümü Hakkında Bilgilendirme | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

Ancak seçim süreci bölüm mevzuatı geçerliyken uyarıları ve konulara yapılan işlemleri dikkate almadan arka arkaya 3 kez kaynaksız kuraldışı konu açtığınız için bölümden uzaklaştırılmışsınız:

Donanım Haber Forum (donanimhaber.com)

Örnek 1 ve 2'ye yöneticiler cevap vermiş sayılırlar. Ötesi için veya detaylı malumat arıyor ama alamıyorsanız destek hattına başvurabilirsiniz.

İyi günler.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Sana eski formatı yeni formatı soran olmadı. Eski formatı da yeni formatı da, forum kurallarını da senden iyi biliyorum merak etme. Niye 90 gün bölüm uzaklaştırması aldığımı da biliyorum. Bu konuyu niye 90 gün aldığımı sormak için açmadım. İşine gelmeyen kısma cevap vermemek için link atıp şov yapmaya çalışma.

Artık mesajım geçerli değil diye bir bahane yok, arkasında duramadığın mesajı yazmayacaksın.

Arka arkaya 3 kez haber linki içermeyen konu açıldığında 90 gün bölüm uzaklaştırılması verilir nerede yazıyor? Siyasi görüşüne uygun olan konulara haber linki koyun diye niye uyardın? Siyasi görüşüne uymayanlar konuları açanlara niye bölüm uzaklaştırması verdin?

Örnek 2'ye hangi yönetici cevap verdi bilmiyorum. Bende bir cevap gözükmüyor.

• Bölüm uzaklaştırmalarını bir tek ben vermiyorum. Üslubunuza bakılırsa sizin niyetiniz üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Bir günah keçisi (scapegoat) bulmak. Kusura bakmayın. Ekran resimleri aracılığıyla bir takım şikayet ve uyarılar paylaşıp bunlar hakkında bilgi istediniz, bu çerçevede kırmadan malumat verildi. Ama bu denli sert ve olumsuz bir ton takınırsanız kimse size yardımcı olmaz. Her bir moderatör böyle bir tavrı protesto etme hakkını saklı tutar.

Kolaylıklar dilerim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bilgi istediğim açtığım konuda nerede yazıyor? Hangi bilgiyi istemişim? Konuyu okuduğuna emin misin? Mesajlarının hepsine bakıyorum istinasız bütün mesajlarında alakasız cevaplar atıp, konuyu başka yöne çekmeye çalışıp, çarpıtmaya çalışıyorsun. Bu bir suçluluk psikolojisi örneğidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Ömer bu konuda mesajım vardı nerede???

farklı yönleriyle ele almıştım.

• karafetva K kullanıcısına yanıt

Lütfen durumu, talebinizi istirham ediyorum destek hattından iletir misiniz?

https://forum.donanimhaber.com/support_create.asp

Hemen cevap alamayabilirsiniz, zaman alabilir yoğunluğa bağlı olarak ama buradan size yardımcı olabileceğimiz bir husus bulunmuyor.

• Ömer kullanıcısına yanıt

Basit bir mesaj silme işini neden desek hattında meşguliyetle ele alalım ki? bu konuyla sen ilgilenmişsin ve mesaj da bu konuda?? evvela sen gereğini yapsana? konulara üyeler mesaj azabilir ve ben de yazmışım. neden silindi diyorum?

Herşeyi onun bunun sırtına atarak ne olur bu forum? Bu sebeple aynı konunun tekrar etmesine sebeple yoğuınluk kat be kat artmakta ve üyelerin yaşadığı sorunlarla ilgilenmek imkansızlaşmakta?

AYrıca itiraz etme imkanı suç işleme ve hataya kast etme sebebi değildir. Hatalı işlem mi yapıldı? Düzelt.

• karafetva K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kullandığınız emir kipinden lütfen vazgeçebilir misiniz? Yapsana, düzelt gibi bir üslubu ben size karşı kullanırsam o zaman kullanabilirsiniz siz de.

Bir başka üyenin kendi özelinde çözüm aradığı bir konuya, ilgili konunun içeriği ile ilgisi bulunmayan bir mesaj yazıyorsunuz. Haklı olarak da siliniyor.

Kendinize münhasır açtığınız bir konu ve aynı içerik minvalinde de onlarca konunuz, yorumunuz bulunuyor. Bunlar da özenle inceleniyor.

Benim bu konuda uyguladığım işlemle de ilgili destek başvurusu yapabilirsiniz.

Daha fazlası için maalesef yardımcı olamıyoruz. Bir şekilde ortak paydada bir araya gelmek isterdim ama bu şekilde pek mümkün görünmüyor.

İyi forumlar dilerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.