|
USB4 2.0 kablolar geliyor, veri aktarım hızı iki katına çıkıyor
-
-
Bu nasıl isinlendirme yahu, usb 4.0 2.0???
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu hızları versinler de nasıl isimlendirme yaparlarsa yapsınlar.
-
3,4,5,6 diye niye gidemelediler ise...
-
Fena değil ama bir Thunderbolt 5.0 ile yarışamaz ...
www.cablematters.comWhat is Thunderbolt 5? The Future of High-Speed Connectivity | Cable Matters Bloghttps://www.cablematters.com/Blog/Thunderbolt/what-is-thunderbolt-5 -
Haklısın da USB 3.0, 3.1, 3.2 gibi isimlendirme geçmişi varken, USB 4.1 dememeleri afedersin en kibar tabirle tutarsızlıktır. Kınıyorum ve lanetliyorum.
-
dükkana giden ben : abi bana yeni sürüm usb 4.0 2.0 ın karesi güncelleme 2.0 kablosu lazım, he o yeşil 1.3 , benim istediğim mor renkli maviye çalar ama bak parlement mavisi değil işin bku kaçtı rengi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzer01 -- 6 Ekim 2024; 12:32:54 >
-
Sıradan kullanıcının umrunda bile değil. Yeter ki işini görsün modunda. Her 100 kişiden en fazla 10’u bu detaya dikkat eder
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir de bunu destekleyen dizüstü çıksaydı iyi olurdu. Ortada yok.
-
Usb 3.1 bile hala zor bulunurken mi, bence standartı bulmaktan zor olan hızlı güncele geçişi sağlamak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
USB 4 versiyon 2.0
Şuna neden USB 4.2 demediler ki? USB Forumunun saçma işleri.
-
4.2 olmuyor mu yav
-
USB4 40gbps var bende, ne takıcam buraya ürün bile yok takacak.
-
hala piasada salak saçma saniyede 10mb yazma hızına sahip flash bellekler var , özellikle mi yapıyorlar anlamıyorum , sandisk zaten milleti kazıklamak için elinden geleni yapıyor ,bi flash bellek aldım Sandisk Ultra Dual Drive Luxe , bilgisayara taktıktan sonra çıkarırken elinizde yanık oluşuyor resmen o kadar ısınıyorki 60 dereceleri görüyor
-
4.2 deyin geçin, ben 3.2 gen 1 ve diğer sürümlere 3.0 , 3.1, 3.2 diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 6 Ekim 2024; 21:22:12 >
-
Haklısın. USB 4.1 Gen2 demeleri lazımdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 6 Ekim 2024; 16:46:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık çoğu firma usb belleklerin hız değerlerini de yazmıyor. Eskiden hepsi aynı olsa bile paketin üzerinde ya da İnternet sitesinde hız değerleri verilirdi.
Ama USB 3 belleklerde de hız değeri vermiyorlar. Gerçek hızını öğrenmek için internette inceleme kovalaman lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla, Usb 4.0 dediğini tip C zaten. Yani Tip C nin hızlandırılmış versiyonu olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2.0 ile devam
-
Yok hocam USB type c tip olarak deniyor. Bunun hızları usb2 3 4 e göre değişiyor işte. Usb2 kullanan USB tip c de var USB 4 kullanan USB tip c de var.
USB a bildiğimiz USB
USB b yazıcı kablosu
USB c type c dediğimiz.
Mini micro vs vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu nasıl isinlendirme yahu, usb 4.0 2.0???
|
dükkana giden ben : abi bana yeni sürüm usb 4.0 2.0 ın karesi güncelleme 2.0 kablosu lazım, he o yeşil 1.3 , benim istediğim mor renkli maviye çalar ama bak parlement mavisi değil işin bku kaçtı rengi
|
3,4,5,6 diye niye gidemelediler ise...
|
O ısınma olayı usb3 ile başladı. usb2 bellekler ısınmıyordu. usb3 bellekler ısınmaya başladı. o belleği usb2 portuna bağla ısınmadığını göreceksin. usb2 portları artık sadece klavye fare takmak için kullanılıyor. o da labtoplarda yer kısıtlığından dolayı hepsini 3 yapıyorlar artık. onlara da hepi topu 3 tane takıyorlar 2si klavye fareye gidiyor. yanyana olanlara saçma tasarımlar dolayısıyla kullanılamıyor falan. koy şöyle 4-5 port rahat edelim. ama yok işte. Bir de sarj olayı var. taşınabilir hdd olayı var. usb2 portları 5v500mA akım veriyor. usb3 standart olarak 5v700mA vermeye başladı.(yanlış bilmiyorsam). üreticiler de hızlı şarj diye 1000mA, 2000mA gibi değerler göndermeye başladı. eskiden taşınabilir hddlerde bazı modellerde 2 tane usb portuna takmak gerekirdi. alakasız bir dipnot: format, boot iso'su yazdırırken usb2 bellek ve usb2 portu kullanın hata alınıyorsa. hala port seçebiliyorlar yıl olmuş 2024. özellikle linux kurulumlarında. |
Fena değil ama bir Thunderbolt 5.0 ile yarışamaz ... www.cablematters.com What is Thunderbolt 5? The Future of High-Speed Connectivity | Cable Matters Blog https://www.cablematters.com/Blog/Thunderbolt/what-is-thunderbolt-5 |
Benzer içerikler
- reddit video indir
- twitter video indirme nasıl olur
- instagram dondurma
- youtube arka planda oynatma iphone
- instagram takip isteği attıklarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X