Bildirim
USB İLE MAKİNAYI ADSLLE NETE BAĞLAMA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
usb ile adsl modememi baglanacaksın?ethernet ile hiç 1 fark yok baglarken ama kullanırken bilmiyorum
_____________________________ -
dostum bağlamakta sorun yuok
ayarları farklı bildiğim kadarıyla dial up gibi bağlanıyor
quote:
Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL
usb ile adsl modememi baglanacaksın?ethernet ile hiç 1 fark yok baglarken ama kullanırken bilmiyorum
_____________________________ Electric and Electronic Engineer -
Evet Dial up bağlantı ile bağlanıyor, ben öyle kullanıyorum, fakat dial up bağlantıyı başlangıca atarsan bilgisayar açıldığında otomatik olarak bağlanmış olursun ! _____________________________ Pulse Live -
bende usb ile bağlanıyorum modemin zoom x5 ethernet ile bağlanmaktan tek farkı ethernet ile modeme 10.0.0.2 ile bağlanıyorsun usb de 10.0.0.3 ile bağlanıyorsun belki senin modemde de öle bi durum olabilir yani benim dial up gibi deil. _____________________________ Karanlıklara sitem edecegimize, hepimiz karanlıkta bir mum yaksak, karanlıklar aydınlıga dönerdi. -
bu dediğim modem dial up gibi bağlanıyor hatta bir numara çeviriyor _____________________________ Electric and Electronic Engineer -
O numara çok önemli değil yani numara yerine 09879347 yazsan da bağlanıyor 8,35 yazsan da bağlanıyor. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler