B

Yüzbaşı
24 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 86 (Bu ay: 2)
Gönderileri
MERHABA ARKADAŞLAR
KREDİ KARTIMIN KULLANIM SÜRESİ DOLDU, BANKAMATİK KARTIMI YUTTU, YAKLAŞIK 3 YIL ÖNCE İŞ EV TEL VE ŞEHİR DEĞİŞTİRMİŞTİM MÜŞTERİ HİZMETLERİDE KREDİ NO MU SÖYLEMİYORDU VS. VS. NEYSE NEDENİ ÖNEMLİ DEĞİL 3 AY GECİKTİRDİM KREDİ KARTI BORCUMU (CUZİ BİR MİKTAR)
ŞİMDİ KREDİ ÇEKMEK İSTİYORUM DEVLET MEMURUYUM MAAŞ ALDIĞIM BANKADAN BANA 3 AY GECİKMENİZ OLMUŞ BİR SÜRE ÖNCE KREDİYİ ONAYLAMIYOR SİSTEM DİYORLAR, 6 AY BEKLEMEM GEREKİYORMUŞ...

BORÇ ALMAK İSTEMİYORUM KİMSEDEN 6 AY SONRA PARA İŞİME YARAMAZ ŞU AN LAZIM , KREDİ ÇEKMENİN BİR YOLU YOKMUDUR 6KS AY BEKLEMEDEN, NE BİLEYİM BİRAZ DAHA YÜKSEK FAİZLE FELAN V.S.
9 YILLIK ÜYEYİM YÜZBAŞIYDIM ER OLMUŞUM NEDEN? tAKAS VS. ALT BAŞLIĞINDA ER GÖRÜNÜYORUM FORUMUN FORMATI MI DEĞİŞTİ?
MERHABA ARKADAŞLAR DIVX BIR FILM ALDIM MEDİA PLAYERDA İNGİLİZCE PLAYER KAYNAKLI BİR SORUN VAR DİYE VLM PLAYERLA DENEDİM YİNE İNGİLİZCE TÜRKÇE DUBLAJ VAR MI YOK MU BU DIVX TE NASIL ANLARIM ?
MERHABA ARKADAŞLAR BİR ADET DIVX FILM ALDIM TURKÇE DUBLAJI VAR SANIYORDUM, MEDİA PLAYERDA AÇTIM INGILIZCE ÇIKTI, SONRA PLAYERLA ALAKALI OLABİLİR DEDİM VLM PLAYER INDIRDIM YİNE İNGİLİZCE BU DİVXTE TÜRKÇE SESLENDİRME VAR MI YOK MU NASIL ANLARIM?
Bu tavır ne anlama gelir ?
22 yaş altı lütfen yorum yapmasın
MERHABA ARKADAŞLAR BU FİYAT ARALIĞINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ ARABA VAR MI? GÖRÜNTÜYE ÖNEM VERİYORUM
Merhabalar inanıyorum desem yalan olur inanmıyorum desem de yalan olur, yakın zamanda kurumumla ilgili bir sınava girdim,
fal cafe adında bir cafenin önünden geçiyordum zaten sonucu merak ediyorum hiç birşey söylemiyeyim bakayım birşeyler bilebilecek mi diye
girdim cafeye 2 saat rahat bekledim, neyse açtı bir ablamız fincanı elle tutulur pek birşey söylediğini söyleyemem konuyu hiç açmadım,
o iş ile ilgili bir düşüş yaşadın tekrar yükselcen dedi, ben ipucu vermemek için pek konuşmuyorum tabi, en son dayanamadım kısmen anlattım,
olacak dedi ağzımızı tatlandırırsın dedi olunca vs.

Şimdi bu geleceği bilmek değil aslında bir sınava girmişim sonuç belli ama açıklanmamış, anı bilmesi yeterli bu durumda, çok da inandım diyemem aaaaa
nasıl bildi dediğim birşey söylemedi, gerçekten hiç ipucu vermeden fal baktırıp ciddi anlamda sonuçlar alan var mı?
MERHABA ARKADAŞLAR SAÇLAR CANSIZLAŞTI SEYRELMEYE BAŞLADI DOKTORA GİTTİM SAÇ MEZOTERAPİSİ ÖNERDİ YAPTIRIP MEMNUN KALAN VARM I?
Arkadaşlar bunu yapan bir prg var mı? Low format demeyin işe yaramıyor
MERHABA ARKADAŞLAR
LAPTOPA HDD LOW FORMAT ATTIM ARDINDAN WİN 7 YÜKLEDİM DRİVER CD SİNİ KAYBETMEMDEN DOLAYI WİN 7 DRİVERLAR İLE ÇALIŞIYOR VE AŞIRI ISINIYOR, ÖNCEDEN BÖYLE BİR PROBLEM YOKTU FORMAT MI DRİVER MI BUNUN NEDENİ ANLAYAMADIM, DRİVER KAYNAKLI BİR SORUN OLABİLİR Mİ?
Hakkında
Forum İmzası:
Electric and Electronic Engineer
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.052
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 79.661 (Bu ay: 1.718)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.