|
|

1 Mobil
|
|
Aboneliğinizi iptal etmek için NETSPEED INTERNET AŞ başlığı altında abone numaranız, neden iptal etmek istediğiniz, iptalin sağlanmasını istediğiniz tarih, T.C. kimlik numaranız, adınız, soyadınız ve imzanız kimlik fotokopinizin de olduğu bir dilekçeyi musterihizmetleri@netspeed.com.tr adresine mail olarak atmanız veya 08508406962 fax numarasına göndermeniz gerekmektedir. İyi günler. Diye bir mail atıyorlar önce size. Siz de musterihizmetleri@netspeed.com.tr'ye dedikleri gibi kimlik fotokopinizi (arkalı önlü tek sayfada olacak) ve iptal dilekçenizi ekleyip gönderiyorsunuz. Dilekçe şu şekilde: ![]() Doğru yolu bulmuşsunuz sonunda siz de. Bu merdiven altı en ufak bir sorunu çözemeyen saçmasapan firmadan kurtuluyorsunuz. |
kullanıcısına yanıt
Empyyy demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
Netspeed Abonelik İptali Dilekçesi Nasıl Yazılır?
İnternet aboneliğinizi iptal etmek için Netspeed'e bir dilekçe göndermeniz gerekir. Dilekçe ile iptal talebinizi resmi olarak bildirmiş olursunuz.
Dilekçenizde şunları belirtmeniz önemlidir:
Dilekçenizi şu şekilde yazabilirsiniz:
Sayın Netspeed,
[Abonelik numaranızı] numaralı aboneliğimi [tarih] tarihi itibarıyla iptal etmek istiyorum.
Aboneliğimi iptal etme nedenim [iptal nedeninizdir].
İptal işleminin en kısa sürede gerçekleştirilmesini rica ederim.
Dilekçemi [iptal@netspeed.com.tr] adresine e-posta olarak gönderebilir veya [adres] adresine posta yoluyla ulaştırabilirsiniz.
İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla, [Adınız Soyadınız]
Dilekçenizi gönderdikten sonra müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek iptal işleminin durumunu takip edebilirsiniz.
|
|
![]() 2003 Üyesi || Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...!
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkboy -- 29 Temmuz 2019; 11:2:38 > |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkboy -- 31 Temmuz 2019; 11:28:24 > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|