|
Bildirim
|
Sayın Abonemiz;
Aboneliğinizi iptal etmek için NETSPEED INTERNET AŞ başlığı altında abone numaranız, neden iptal etmek istediğiniz, iptalin sağlanmasını istediğiniz tarih, T.C. kimlik numaranız, adınız, soyadınız ve imzanız kimlik fotokopinizin de olduğu bir dilekçeyi musterihizmetleri@netspeed.com.tr adresine mail olarak atmanız veya 08508406962 fax numarasına göndermeniz gerekmektedir. İyi günler. Diye bir mail atıyorlar önce size. Siz de musterihizmetleri@netspeed.com.tr'ye dedikleri gibi kimlik fotokopinizi (arkalı önlü tek sayfada olacak) ve iptal dilekçenizi ekleyip gönderiyorsunuz. Dilekçe şu şekilde: ![]() Doğru yolu bulmuşsunuz sonunda siz de. Bu merdiven altı en ufak bir sorunu çözemeyen saçmasapan firmadan kurtuluyorsunuz. ![]() |
çok teşekkürler. ben yurt dışına taşınıyor olduğum için iptal ettiriyorum. şu güne kadar sorun yaşamamıştım açıkçası : )
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkboy -- 29 Temmuz 2019; 11:2:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkboy -- 31 Temmuz 2019; 11:28:24 > |
|
|
|
|
|