Şimdi Ara

USB FLASHDAN FORMAT ATMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • usb flash bellek ten xp format atmak için neler yapmalıyız.

(ÖYLE İNSANLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK ÖYLE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK) MEVLANA CELALEDDİN-İ RUMİ ..............MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ MALDA YALAN MÜLK DE YALAN VAR BİRAZ DA SEN OYALAN. ...... VARSA NASİBİN GELİR ÇİNDEN YEMENDEN YOKSA NASİBİN NE GELİR ELDEN ........
  • _____________________________
    Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulgazi

usb flash bellek ten xp format atmak için neler yapmalıyız.

http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm

hepsi bu.

kolay gelsin...
    (ÖYLE İNSANLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK ÖYLE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK) MEVLANA CELALEDDİN-İ RUMİ ..............MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ MALDA YALAN MÜLK DE YALAN VAR BİRAZ DA SEN OYALAN. ...... VARSA NASİBİN GELİR ÇİNDEN YEMENDEN YOKSA NASİBİN NE GELİR ELDEN ........
  • 2 DVD RW da da denedim olmadı DVDRW larda sorun yok başka neden olmuyor USB Bellek ten kuruyorum ama CD den kuramıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPhone format atma
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.