< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 13 Temmuz 2014; 0:12:17 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 13 Temmuz 2014; 0:12:17 > |
|
başlat çalıştır cmd diskpart list disk flash diski bulup select disk 1(flash bellek 1 ise) clean create partition primary active format fs=fat32 quick assign son olarakda windows 7 dvdmiz içindeki tüm dosyaları flash diske kopyalamak gerisini biliyorsunuz heralde :D |
|
Bu gün bir arkadaşıma bu yöntemi kullanarak format attım gerçekten çok hızlı kurulum gerçekleşiyor. ISO dosyaları hazırsa ultraISO programınada ihtiyacımız olmuyor. Windows 7 DVD niz varsa ve bu yöntemle yükleme yapmak istiyorsanız UltraISO programıyla ISO dosyasını oluşturmak gerekebilir.
Yalnız ben yüklerken şöyle bir şey oldu. Formatlayıp yükleme bölümüne geçtikten sonra tüm yüklemeler bittikten sonra bilgisayar resetliyor hiçbir şeye basmazsak veya biosa girip boot ayarını tekrar HDD olarak ayarlamazsak tekrar yüklemeye geçiyor. |
Windows işletim sistemini yeniden yüklemeniz mi gerekiyor? USB flash disk kullanarak Windows 7 veya 8'i kolayca ve hızlı bir şekilde kurabilirsin. İşte izleyebileceğin adım adım resimli bir kılavuz:
Gereksinimler:
Adım 1: USB Önyükleyici Aracını İndir
İlk olarak, Rufus veya Etcher gibi bir USB önyükleyici oluşturma aracını indirmen gerekir. Bunlar, Windows ISO dosyasını USB flash diske yazmanı sağlayacak ücretsiz araçlardır.
Adım 2: USB Flash Diski Hazırla
USB flash diski bilgisayarına tak. Önyükleyici oluşturma aracını çalıştır ve USB flash diskini hedef cihaz olarak seç.
Adım 3: Windows ISO Dosyasını Seç
Önyükleyici oluşturma aracında, "Disk veya ISO Görüntüsü Seç" seçeneğine tıkla ve Windows 7 veya 8 ISO dosyasını seç.
Adım 4: Önyüklenebilir USB Oluştur
Tüm seçenekleri varsayılan olarak bırak ve "Başlat" düğmesine tıkla. Önyüklenebilir USB'yi oluşturma işlemi başlayacak.
Adım 5: Bilgisayarı USB'den Önyükle
Önyüklenebilir USB oluşturulduktan sonra, bilgisayarı yeniden başlat ve USB'den önyükleme yap. Bunu yapmak için bilgisayarının önyükleme sırasını değiştirmen gerekebilir.
Adım 6: Windows Kurulumunu Başlat
Bilgisayar USB'den önyüklendikten sonra Windows kurulum sihirbazını göreceksin. Kurulum işlemini tamamlamak için sihirbazdaki yönergeleri izle.
İpuçları:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 11 Ocak 2011; 15:51:37 > |
|
![]() ''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.'' ♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥ |
|
|
|
|
� Beşiktaş JK � ÇARŞI Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
|
|
|
|
|
| _____________________________ |