Şimdi Ara

WD SmartWare Harici Diske Format Atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, elimde 3-4 senelik 1tb SmartWare sürücülü harici harddisk var. Bu harddisk yaklaşık 6 ay önce sorunsuz bir şekilde çalışırken artık elektrik kesinti dolayısıyla mı yoksa yere düştüğü için mi bilmiyorum aksayarak çalışmaya başladı. Elektrikten etkilendiğini düşünmemin sebebi fişli olması. Bu olaydan sonra içindeki dosyaların çoğu zarar gördü, zor da olsa yedeklemeyi başardım. Daha sonra bu harddiski kaldırdım ve uzun bir süre ( 2 hafta öncesine kadar) kullanmadım.

2 hafta önce kullanmak için açtığımda içinde 300gb kadar dosyalarımdan sadece 500mb dosyaya erişim sağlayabildim. Tahminimce silindi çoğu. Sürücüsü çalışmadığı için ne içine dosya aktarabildim ne de dosyaları kopyalayabildim. Harddiski taktığımda 1tb diske erişim sağlıyabiliyordum. Fakat kullanamadığım için indirdiğim bi programla low hdd format attım. Format sonrasında kullanmak için taktığımda sadece sürücüsü belirdiWD SmartWare Harici Diske Format Atmak

Sürücüyü çalıştırmak istediğimde "The application has encountered an unexpected error and is now existing." hatası alıyorum.

Bu harddiski PS3'ümde kullanmak istiyorum onun için de exfat halinden fat32ye çevirmem gerekiyormuş. Ama harddiskin diskine erişim sağlıyamıyorum, sadece sürücüsü çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly Penguin -- 4 Temmuz 2017; 19:12:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.