Binbaşı
08 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 0)
Gönderileri

arkadaşlar beelink gt king android tv box da android 9 yüklü bunu 11 nasıl ve nerden yükliyebilirim.

yeni bir tv almak istiyorum. Aklımda Samsung 43RU7090 veya Vestel43 U9401-9402 olabilir . sizlerin tavsiyesi nedir. kullanılan işlemci ,Ram degerleri nedir bilen varmı.
philips 32pfs42/12 model tv dün birden patlama sesi geldi ve kokmaya başladı hiç çalışmıyor sorunu neden kaynaklı olabilir.
samsung bdj-5500 /tk blue ray cihazım son bir haftadır kendi kendine menü-samsung logosu-hdmı yazıları çıkıp sürekli tekrarlıyor fişi çekmesem cihazı kapatamıyorum.bu sorunu yaşayan oldumu çözümü nedir
HP 15-db1062nt model diz üstü bilg. almak istiyorum bu bilgisayara win-7 ve linux kurup kullanabilirmiyim. çünkü eski bir diz üstü bilgisararım var onda ikisini birden kullanıyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
Asus M5A78L-LE anakarıma asus Gt-1030 ekran kartı alsam uyum saglarmı anakart PCI-2.0 uyumlu alacagım ekran kartı ise PCI-3.0 lı anakart yuvasına uyarmı.
arkadaşlar turksat ve hotbird uydu çanak ayarı için hangi frekanslara göre yapmalıyız. en düşük sinyal seviyesi hangi kanallardır.
SAMSUNG BD-J5500/TK , LG BP450 bu iki üründen hangisini tercih etmeliyim.
arkadaşlar özür yanlış yere konu açmışım
ubuntu kullanıyorum benim için güvenlik ön plan da stabil çalışan ve sürekli güncel olan hangi linux işletim sistemi kullanmalıyım.

ayrıca kernel 4.8.8 yeni versiyonunu nasıl yükliyebilirim.
Hakkında
Meslek: Bilişim
İlgi Alanları: Teknoloji
Forum İmzası:
(ÖYLE İNSANLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK ÖYLE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK) MEVLANA CELALEDDİN-İ RUMİ ..............MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ MALDA YALAN MÜLK DE YALAN VAR BİRAZ DA SEN OYALAN. ...... VARSA NASİBİN GELİR ÇİNDEN YEMENDEN YOKSA NASİBİN NE GELİR ELDEN ........
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.931
İkinci El Bölümü Mesajları: 260
Konularının görüntülenme sayısı: 7.010 (Bu ay: 160)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.