Bildirim
usb donanımı görmemekte ısrar ediyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
xp için konuşuyorum.. bilgisayarım > yönet > disk yönetiminde diski görebiliyor musunuz? _____________________________ 
-
hayır maalesef görünmüyor =(( _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: awallabilla
xp için konuşuyorum.. bilgisayarım > yönet > disk yönetiminde diski görebiliyor musunuz?
hocam yazıyormusun konuşuyormusun
şaka şaka
disk yönetiminde çıkarılabilir f vs yazmıyormu hdd yada dvd haricinde başka aygıt yokmu ? birde çıkarılabilir ortama bak hocamın dediği yerden_____________________________
Kendini iyi hissetmek arkadaşlarının arkanı kolladığını bilmek değil, senin onların arkasını kolladığını bilmendir.[G.S.E.] -
bilgisayarın usb girişleri dışında micro sd kart girişi war o çalışıyor ayrıca aynı usb ye ya da farklı usb lere mp3 çalarımı taktığıma cihaza sorunsuz erişebiliyorum fakat hdd de sorun çıkıyor ama hdd ninde ışığı yanıyor okuyo gibi yanıp sönüyor bi çözemedim gitti onda mı sorun değil mi :S _____________________________ -
harici hddi başka bilgisayarda denedinmi ? _____________________________ Küllü şey'in yerciu ilâ aslihi -
yok ama ilk taktığımda pc yi kastı okudu sonra çıkarıp geri taktığımda bir daha erişemedim =( _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gsb wifi oturum açma
- aç kapa musluk gıcırtısı nasıl giderilir
- x86 kaç bit
- check signal cable ne demek
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- rom ne demek
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- telefon neden donar
- güvenli önyükleme açma
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı