Şimdi Ara

Laptop şarj aleti ile çalışmıyor Neden olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şimdiye kadar bu forumdan çok şeyler ögrendim. Gerçekten çok yararlı bir forum. Bu sorunumuda burda çözüm bulacagından eminim.

Elimde Hp 510 marka bir laptop var. ne batarya şarj oluyor nede laptop açılıyor. şarj aletini degiştirdim. Power jack ını yeniledim. hatta arkadaşta aynı marka laptop var onun şarj aleti ile denedim yine olmadı. arkadasın laptobunun dolu bataryasını benim laptoba takıp power tuşunu bastıgımda laptop yaklaşık 10-15 saniye calısıyor birden kapanıyor. bunun sebebi ne olabilir veya nereyi kontrol etmeliyim.

bu konuda yardım ederseniz cok sevinirim herkese teşekkürler

• Şarj olmasını ve güç seçeneklerini anakart kontrol ettiği için anakartın ayarlarını kontrol edin ama muhtemel güç bölümünde arıza vardır.Servise vermeniz en iyisi.
  • Çalıştığı 10 -15 sn boyunca ekrana görüntü geliyor mu?

Kuzenin TOSHIBA P200L notebook'u vardı. Bir gün açılmadı. Şarj aleti takılı olduğunda şarj ışıkları bile yanmıyordu. Ekran kartında problem olduğu anlaşıldı. (Gözümle gördüm de, ekran kartını çıkarınca şarj olduğunu ve sistemin AC gerilime bağlı olduğunu gösteren ışıklar yanıyordu.)

Ekran kartı değişti.

Bence de servise baktırman iyi olur, kolay gelsin.
  • Servisine göndermen en mantıklı seçenek olur. Çünkü lettop tamiri günümüzde masaüstü kadar yayagın ve profosyonelce değil.
  • sanki bu sorun anakart gibi hiç ugrasma servise götür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: obora48

Çalıştığı 10 -15 sn boyunca ekrana görüntü geliyor mu?

Kuzenin TOSHIBA P200L notebook'u vardı. Bir gün açılmadı. Şarj aleti takılı olduğunda şarj ışıkları bile yanmıyordu. Ekran kartında problem olduğu anlaşıldı. (Gözümle gördüm de, ekran kartını çıkarınca şarj olduğunu ve sistemin AC gerilime bağlı olduğunu gösteren ışıklar yanıyordu.)

Ekran kartı değişti.

Bence de servise baktırman iyi olur, kolay gelsin.

peki ekran kartı degişince düzeldimi durum, yani laptop düzgün bir şekilde calişti mi?
  • sorun bana anakart gibi geliyor. servise götürdüğünüz zaman sonucu buraya yazarsanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam HP Compaq 6720S vardı bende , şarj olmuyordu.Aynı sorunlardan sorun Şarj aletinde çıktı.Arkadaşlar hemen anakart demişler fakat bende kendi bilgisayarımda anakart derken sorunu şarj aletinde çıkarıp çözdüler.En iyisi bir teknik servise danış.
  • sorun ekran kartındaymıs servis öyle dedi... iceriye verdim bakalım düzelecekmi. ekran kartını degiştirip degiştirmediklerini ögrenmek icin bir işaret bıraktım oraya. sonucu buraya yazarim. ama 8 hafta sürecegini söylediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.