|
Merhaba Arkadaşlar, Silinen ( formatlanan ) usb belleği ile ilgili bir süredir sorun yaşıyordum. Bugün daha tuhafını yaşadım. Şöyle ki, bir çok usb belleği formatladıktan sonra, normal olarak bellek boş gözüküyor. Ama bir müddet sonra üzerine yeni veri kaydetmek isteyince baktığımda, hemen hepsinin içi boş, "pictures" , "android", "dcim", "lost.dır" vs gibi kimi klasörler çıkıyor. Hata bazen "movies" klasörü altında, ".thumbnails" klasörü, onun altında da, ".database_uuid" diye bir dosya bile çıkıyor. Bugün de yine böyle bir silinmiş (!) usb belleğimde benzer klasörler gördüm. Acele olarak belleğe veri yükleyip çıktı alacağım için, tekrar format atmakla vakit kaybetmeden, mevcut yeniden oluşmuş (!) klasörlerin olduğu belleğe yeni veriyi de ekleyip, çıktı almak için kırtasiyeciye gittim. Kırtasiye'de usb belleği taktığımızda, en son yüklediğim veriyi göremediğim gibi, evde kendi kendine yeniden oluşmuş klasörlerden başka, farklı isimde klasör ve dosyalar da gördüm. Bir tek yeni kaydettiğim dosya yoktu. Tekrar eve gelip baktığımda ise, kırtasiyeci' de görünmeyen en son kaydettiğim dosya yerinde duruyordu. Kafam çok karıştı. İzahı var mı ? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı