Şimdi Ara

kingston usb bellek yazma koruması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimizdeki 2gb kingston data traveler II plus mgo usb bellek win98 kurulu bi pc taktıkdan sonra 1 kere çalıştı ve bir daha çalışmadı xp kurulu pc ya takınca biçimlendir diyor biçimlendirmek isteyice windows yapamıyor 2. denememizde yazma koruması diyor fat fat32 ntfs hiç biri olmadı yönetici ayarlarından denedim olmadı xp cd si ile boot edip oradan denedim format olmadı hp format tool gene olmadı bu işin bi çözümü olmalı ama nasıl şimdiden teşekkürler.
    Disk Sürücüsü Kingston DataTraveler II+ USB Device (1976 MB, USB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLL -- 19 Mart 2007; 2:03:10 >

• Aletin üstündeki anahtarı kilit pozisyonuna getirip kazara yazma koruması kilidini açmamışsındır sanırım? Kontrol et, belki gözünden kaçmıştır.
  • Evet güzel bir konu. Benim flash disk de oldu. TwinMOS 2 GB İzmir NT Mağasından almıştım. Orayla bugün irtibata geçtim. Bende de yazma koruması var diyor. Aklında bulunsun onun çözümü yok. Sadece fabrikası yapabiliyormuş. Ben gönderdim kargoyla. Yenisini gönderecekler. Hiç burada zaman geçirme derim. Çözümü yok. aldığın yere götür. 2003 Hazirandan sonra alınan tüm ürünler 2 YIL garantili olmak zorunda bilgin olsun.
  • abi üstünde kilit olsa koca foruma konu açmayız heralde üzerinde herhangi bikilit yok malesef ..
    artık bi çözümü yoksa yollayacagız
  • allahım yeni flash disk aldım sandisk cruzer titanium 2 gb .. inşallah burda yazılanlar benimkinin başına gelmezz ... kahrolurum valla ..
    ama bu sorun galiba donanımı güvenle kaldır sekmesinden kaldırmadıgımız için oluyormuş .. duyduklarım bu ..
  • biçimlendirme olayını bilgisayarımın içinden değilde bir de şöyle dene bilgisayarım sağ klik --->yönet---->disk yönetimi---> gelen disk yönetimi panelinde usb disk alanını görürsün. usb disk alanınada harf atanmıştır üzerine gelip sağ klik yap ve biçimlendir de.. Bir de bu şekil dene
  • Sorunun çözümsüz. Servise yollasan iyi edersin. Sorunun çözümsüz olduğunu D.H. içinde arama yaparak da görebilirisn.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OCZ MARKA USB BELLEK ARIYORUM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.