Şimdi Ara

US. ROBOTİCS USR9108 MODEM ALDIM PAHALI AMA SÜPER BİŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • US. ROBOTİCS USR9108 MODEM ALDIM PAHALI AMA SÜPER BİŞEY... HERKESE TAVSİYE EDERİM...UÇUYOR RESMEN YA!!!

DİAL UP DA DA EN İYİYDİ ADSL DEDE US. ROBOTİCS

• us robotics 1 nuamra ben nerdeyse 6-7 ay oldu kullanıyom taş taş
  • ben de kullanıyorum ama port açmada aksilikler olduğu için adam gibi download yapamıyorum
  • nasil uçuyor ya
    ya bende o modeli alicaktim bi aksilik oldu başka biri benden önce davrandi modemi kapti
    benımde ethernet cikişli modem almam şart oldu
    neyse
    hayirli olsun
  • us robotics modemde 1numaradır kendi modeminde usr 9107
  • Evet beyler benimde modem usr9108 dir.US Robotics bu modem konusunda cok iyi is cikarıyor.Buradan alkisliyorum kendilerini.Verdiğim para son kurusuna kadar helal olsun.
  • BENDE SIZIN GIBI ALDIGIM ILK 8 AYDA HELAL OLSUN DIODUM. SONRA BIRDEN WIRELESS CEKMEMEYE BASLADI 1.5 AY UGRAS SONUCUNDA ARAMADA TARAFINDAN DĞİSTİRİLDİ. UMARIM TEKRAR SORUN CIKARMAZ .........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • US Robotics 9110 wireless modem aldım 1 ay önce. Yaklaşık 1 aydır deli gibi download yapıyorum.. Hiç kopma olmadı :D

Ama şu eMule ayarlarını bir türlü yapamadım. Sağlam kafayla kascaz bu bi gün :D
  • modem nasıl uçar ya bağlantı hızı bütün modemlerde aynı değil midir
  • Şöyle ki;

Eğer bir kullanıcı uzun süre dandik bir modem kullanıp cefasını belasını çekmişse böyle huzurlu bir modemin uçuyor hissi vermesi normaldir. Bu konuda tüketici çok bilinçsiz. Hatta %100 modem kaynaklı sorunları Telekom'un sorunu diye eleştirenler de var. Adı sanı belli olmayan dandik bir modeme yatırım yapıyorlar sonra suçlu Telekom. Telekom'unda var tabi hınzırlıkları ama bilinçsiz kullanıcıların serzenişlerinin kaynağı hep bu..
  • Bende memnunum ama DSL serisinin bir problemi voltaj değişimlerine ÇOK hassaslar UPS in bile devreye girmediği düşmelerde bile modem resetleniyor bu diğer modemlerde olmuyor bunu karnesine - olarak yazdım ben...
  • 1 yıldır 9106 kullanıyordum. Daha iyi falan dediler 9108 aldım. Bağlantıyı biraz daha stabil gibi hissettim. 1 aydır kullanıyordum. Geçen hafta arıza yaptı, ADSL ışığı yanmıyor. Ne yağmur ne şimşek bir şey yoktu. Servise gönderdim.
    9106 kullanmaya devam ediyorum. 9106 İtalyada, 9108 Çinde üretilmiş. Bu olaydan sonra 9106 daha sağlam hissine kapıldım.
  • Bir ayın dolmasına birkaç gün kaldı. Modem hala ARMADA servisinde.
    Satıcının dediğine göre, bir aydır etkili olan yağışlar sırasında oluşan yıldırımlar yüzünden çok sayıda modem arıza yapmış ve servisin elinde modem kalmamış.
    9106 tıkır tıkır çalışıyor fakat 9108'in kalitesinden iyice şüphelenmeye başladım.
  • 1 yıldır 9106 kullanıyorum ve 1 sorun bile çıkarmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Bende memnunum ama DSL serisinin bir problemi voltaj değişimlerine ÇOK hassaslar UPS in bile devreye girmediği düşmelerde bile modem resetleniyor bu diğer modemlerde olmuyor bunu karnesine - olarak yazdım ben...

2 önlem alınabilir:
    1) UPS (otomatik gerilim regülatörlü) kullanmak.
    2) Modem'in AC/DC adaptörünü emekli edip yerine Türkiye'de de üretilen (örneğin Sunyo, Yıldırım markalı) yeni bir SMPS adaptör almak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MP4

1 yıldır 9106 kullanıyorum ve 1 sorun bile çıkarmadı

Atasözümüzdür: "Gelen gideni aratır!...."
  • Fujitsu-Siemensler de Alman yapımı güyya ama :) Çin kaliteli ürünler de üretiyor demek. Ben 9108 kullanıyorum 10 aydır çok memnunum hata USRobotics'în diğer ürünlerini de kullanıyorum hepsi gayet kaliteli ve sağlam
  • Bende USR 9108 ile ilgili bir soru sormak için foruma girdim.

Bu konunun sonuna ekleyeyim bari kalabalık olmasın.

sorum 192.168.1.1 ile panele girdiğimde wireless bağlananların listesini Client List bölümünde görebiliyorum istediğime mac adresi ile filtre falan uygulayabiliyorum bunlar tamam da benim sorunum bant genişliğini eşit olarak paylaştırma ile ilgili..

Mesala bilgisayarlardan biri Flahger ile downlad yaparsa 1024 lük bağlantıdan maksumun yarısını yani 50-64 kb/s arasında download yapabilmesini sağlayabilir miyim?

İki bilgisayar var şuan ortak olarak Wireless ile bağlantı paylaşan.
    belki gereklidir diye marka vereyim ikisi de Toshiba Satellite M70-162.

Böyle bişeyi başarabileceğim 3 parti yazılım falan da varsa paylaşan olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
  • modemde böyle bir ayar yok bildiğim kadarı ile
  • Böyle bir ayar yok fakat Quality of Service ayarları ile oynanabilirsen bir şeyler çıkartabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.