Şimdi Ara

UPS Kargo Mağdurları [Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

UPS Kargo ile çalışan şirketler

UPS Kargo denilen kargo şirketi, kargoları Türkiye'de en saçma şekilde dağıtan bir kargo şirketidir. İstanbul'da transfer merkezinin dibinde oturmama rağmen, transfer merkezinden teslimat yapan bu şirket İstanbul'un en uzak bölgesine kadar gidip, günlerdir kargomu teslim etmeden mesaiyi bitiriyor. Ben sizin keyfinizi beklemek zorunda mıyım? Araç takip haritasını da koymuşlar dalga geçer gibi :) İstanbul'u gezip bana getirmemeye devam ettiğiniz sürece bu konuyu açık bırakacağım. Diğer mağdurları da toplayacağım.

UPS Kargo Mağdurları Listesi

PoyrazKarayel59

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoyrazKarayel59 -- 13 Mayıs 2020; 16:3:26 >

• Destek bekliyorum arkadaşlar.
  • Bir destekte benden. Adamlara ulaşamıyorum bile kargom kaldı ellerinde dağıtıma çıkmıyor kendim gidip alacağım onu da yapamıyorum çünkü şube adresi yanlış şaka gibi kendi sitesinde şube adresi yanlış ! Şikayetvar linkimi de koyuyorum buraya. Bir daha ups kargo mu tövbe.
    www.sikayetvar.com
    UPS Türkiye - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/14513896

• Hocam ben UPS'i kesintisiz güç kaynağı olarak kullanıyorum, kargodan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 14 Mayıs 2020; 0:13:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem bu kadar yakında oturuyorsun gidip kargonu teslim alsana? En gıcık olduğum insan tipi, bir hizmet alıyor diye kendini kral, kraliçe sananlar. Şu anda tüm dünya devletleri kıtlıkla mücadele ediyor ancak birileri de kargo derdinde... Neyse... Allah büyük.
  • 3 gündür Paketiniz, "UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir." diye yazıyor nerden bulaştık bunlara ya

Acil ihtiyacım olan birşey İstanbuldan İzmire gelicek normalde bütün kargo firmaları 1 günde getirtiyor.
  • Bende benzer bir sorunu Sürat Kargo ile yaşıyorum. Devletin bu kargo firmalarına el atması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mahmutbey Transfer Merkezi'nden kargo teslimati yapılmıyor.

Ne tesadüf ki benim de en gıcık olduğum insan tipi ''Acaba neden gidip alamıyor?'' diye düşünmek yerine böyle yorumlarda bulunanlar.

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derler.
  • Ups'in bir yamuğunu görmedim gayet hızlııydı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon.com'dan aldığım ürünü günlerdir Ankara içinde teslim etmiyorlar.

UPS Kargo Mağdurları [Ana Konu]

Paket neredeyse 2 günde yurtdışından Türkiyeye geldi ama günlerdir Ankara içinde eve teslim edilmiyor. Rezaletin, kepazeliğin son noktası.

Müşteri Hizmetleri de telefonlara bakmıyor. Paketin ne zaman teslim edileceği de belli değil. Her gün teslimat erteleniyor.

Şimdi araya haftasonu da girecek. Gidip kendim alayım desem nerede olduğu belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 29 Mayıs 2020; 10:47:17 >

• yine bizim çer çöp şirketlere bakarak en iyi kargo şirketi bana göre. Ha hiç mi sorun olmuyor, tabii ki oluyor ancak ne zaman sorun çıksa hemen çözdüler.

Kurye talebi oluşturduğum kargom alınmadığında (acil olduğunu belirttim) havaalanından dönen araç ile aldılar ve özel olarak dağıtım merkezine yetiştirdiler.

Evde olmadığımda 2 kez gelen kargoyu 3. kez eve getirdiler gibi gibi.

YURTİÇİ DAHA EVDEN KARGO ALMIYOR. NEYMİŞ EVİMİZ 4 ŞUBENİN ORTASINDA OLDUĞU İÇİN SİSTEMDEN ŞUBE SEÇİLEMİYORMUŞ.Çözüm odaklı olmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.