Bildirim
Upload istiyoruz (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
suberboxda pingler daha yuksek ve sorunlu oluyor yogun zamanda ping duzgun gorunse bile takılıyor oyun pingden dolayı bendede suberbox
var 10-20 paket yogunluk yoksa sorun yok bayramoğluda boyle -
Biz indirmeye 20'yi zor görüyoruz, 20 indirme veremedikleri yere 20 indir 20 bindir mi verecekler? Zor iş. Ayrıca 20 aldığım yere "sizin oraya 20 veremiyoruz, 8 verelim" diye sözleşme hızımızı düşürmeye çalışıyorlar.
Vodafone ile neler yaşadığımı bilse üst yetkili, çalışanlarına şamarı basardı herhalde ama müşteri hizmetleri hep düdüklemeye çalışıyor bizi. İçlerinden de bir tane insan çıkıp problemi çözmeye çalışmıyor. 20 Mbit 3 upload internete 125 TL veriyoruz. -
Aynı zamanda mail atın arkadaşlar daha dün attım upload gelmediği sürece cayma bedelimi öder çıkarım diye
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Superonline elindeki kozu mantıklı kullandı. Güzel bir atak ile ciddi müşteri çekecektir. Diğer ISS ler bakalım ne yapacak. -
destekliyorum ve yapa da olmayan kullanıcılar içinde aynısını bekliyoruz turknet bey -
Türk net yapa kullanıyorum 100 mbps download ve 40 mbps upload mevcut bende umarım en kısa zamanda çözülür sorunlarınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
SOLNet fiberde vodafone upload artmadı mı? -
ethernetten bak 90~100mbps ise kablosuz ağ ayarından... şifreleme WPA2-PSK seç... şifreleme türü AES bant genişliği 40mhz vede kanalı 13,12,11,10 arasından seç bak... + pc için elle ip atadığında dns ayarla bağlantı yoksa otomatikte takılırsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 10 Nisan 2020; 13:58:57 > -
superonline altyapıda vodafone fiberde upload yükselmedi hala aynı hızlar -
sol altyapılı vodafone fiber kullanıyoruz, daha akşam 8-12 arası primetime da internet bağlantısı veremiyolar adam akıllı 20mbit upload mı vericekler. -
SOL altyapısı üzerinden kullanıyorum. 2 yıldır çözülemeyen ping sorunu yaşıyorum. BTK'ya dahi şikayette bulundum ama çözüm sunamadılar. -
1 aydan fazla süredir sol altyapısında vodafonenet kullanıyorum. ilk 6 ay 100 mbit herhangi bir sorun yaşamadım. tv+ iptal etmemle beraber iptv izleme süremde oldukça arttı. vodafonenun sitesinden baktım 250 gb civarı download yapmışım.
gönül isterki bizim upload hızınıda 20mbit yapsınlar ama ben superonlinenında bunu kalıcı hale getireceğini pek sanmıyorum. muhtemelen geçici olarak yaptılar. yoksa her yerde tanıtım reklam görürdük. muhtemelen şu anki yoğunluğuda kullanarak testler yapıyorlar. testler çok başarılı olursa belki kalıcı hale getirirler -
Aradım düzeltilerquote:
Orijinalden alıntı: detanaoq
ethernetten bak 90~100mbps ise kablosuz ağ ayarından... şifreleme WPA2-PSK seç... şifreleme türü AES bant genişliği 40mhz vede kanalı 13,12,11,10 arasından seç bak... + pc için elle ip atadığında dns ayarla bağlantı yoksa otomatikte takılırsın...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turknet abonesi olanlar bu konuyu öne çıkarıp destek verebilirhttps://forum.donanimhaber.com/turknet-yapa-disi-upload-hizlari-arttirilsin--142810167#142811117 -
upload cidden çok kötü :S -
Vodafonenet fiber kullanıcısı olarak destekliyorum.
5 mbit upload hızı yeterli gelmiyor. Diğer firmalar bu konuda sonuca ulaştı, sıra vodafone de. -
5 upload, 10 olsa güzel olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden 10? Karşı firma 20 yapmış beklenti neden 10 yönünde? Her şeyin azıyla yetinmeyin daha iyisini, daha fazlasını talep edin kaliteli yaşamayı biraz talep edin ya ne bu böyle şükür deyip kenara çekilme tavrı yapmayın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X