Yüzbaşı
29 Eylül 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme
Toplam: 1020 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Samsung TVde iptv izleyebileceğim uygulama tavsiyesi olan var mı ? Sanırım bütün uygulamalar ücretli oldu. Duplexplay uygulama marketten çıkmıyor. Uygun fiyatlı uygulama tavsiyesi olan var mı ?

Merhaba yeni evime taşındım. Binada sadece Türk Telekom altyapısı mevcut. Türk Telekom fiyatlari yüksek geldi ayrıca modem ücreti de istiyorlar. Bu konuda alternatifler için tavsiyelerinize ihtiyacım var. (Modemim yok)

Merhaba 40PFK5500/12 model televizyonum var. Merkezi Sistem kullanıyoruz. Uydu Kablosunu değiştirmek istedik. Birkaç kanalda sinyal yok sorunu vardı. Eski kabloyu çıkarıp yeni kabloyu taktık. Birden televizyonum bütün kanallarda sinyal yok uyarısı vermeye başladı fabrika ayarlarına döndüm bu kezde uydu bulamıyor. Harici uydu alıcısı ile deniyorum sinyal de sinyal kalitesinde sorun yok. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

Merhaba bugün gelen mail ile E-Devlet hesabıma birçok kez başarısız giriş yapılmaya çalışıldığı uyarısı aldım. Giriş denemelerini görselde paylaşıyorum. Sanırım başarılı giriş yapamamışlar(Umarım öyledir).

EDİT: Twitter'da yaptığım aramada birçok kişiye benzer ip'lerden VPN ile saldırı olmuş.

Silinebilir
Merhabalar, Vodafone Net SOL üzerinden 2 yıldır evde kullanıyorum. Ping sorunu haricinde pek sorun yaşamadım. Taahhüdüm bittiği için iptal etmek zorunda kaldım. D-Smart interneti Superonline üzerinden kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?

Edit:Bugün kurulum tamamlandı. Kurulumu SOL ekipleri yapıyor. Şuan için memnunum. Uygun fiyata kaliteli fiber internet.
Merhaba evde 4 yıldır Philips 40PFK5500 40" LED TV kullanıyoruz. Birkaç aydır önceki kanalların logosu ve uzun süre kalan altyazı gibi sabit yazılar bir sonraki kanal değiştirmede bir süre görünüp kayboluyor.
Bu sorun neden kaynaklanmaktadır ? Çözümü veya daha da ilerlememesi için yapılabilecekler nelerdir ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Konsolda Online Fifa ve Dizi Film için 27 inç monitör alacağım. Samsung Curved monitörler alınır mı ? Görünüşleri çok hoş duruyor. İncelediğimde 2 monitör dikkatimi çekti. Biri 2018 diğeri 2019 üretim ve enerji sınıfları hariç tüm özellikleri ve fiyatları aynı gibi.
Sizce hangisini almalıyım ? Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

1-https://www.epey.com/monitor/samsung-lc27f396fhmxuf.html
2-https://www.epey.com/monitor/samsung-lc27r500fhmxuf-c27r50.html

Karşılaştırma Linki:https://www.epey.com/monitor/karsilastir/127588-172434/samsung-lc27f396fhmxuf_samsung-lc27r500fhmxuf-c27r50/
Merhaba arkadaşlar Xbox oyun ve PC de video film için kullanacak 27 inç bir monitör arıyorum. Aynı fiyat düzeyinde 4 monitör var sizce hansini almalıyım ? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

KARŞILAŞTIRMA LİNKİ
Avansas'dan Ay sonuna kadar yapacağınız alışverişlerinize 3 adet taraftar kalemi hediye!
50 tl altına 4,33 tl kargo ücreti alıyor. Sepetinize 2 liralık bir kalem ekleyip alabilirsiniz.

Üye girişi yapın, siparişinizi verin. Hediyeniz sepetinize eklenecektir. Kampanya'dan 1 kez yararlanılabilir.Stoklarla sınırlıdır.

Not: Kişiye özel olabilir. Bana gelen SMS ektedir.

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.116
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 64.586 (Bu ay: 833)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 673 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.