SIFIR MONİTÖRDE ÖLÜ PİXEL YADA LEKE
Merhaba , incehesap üzerinden Lenovo Legion R27Q-30 Modeli monitörü 7k indirim ile satın aldım. Montiörde ölü pixel testinde göründüğü gibi leke var. Çok dikkatli bakıldığında sol tarafa doğru çok küçük noktasal ölü pixel var. Bu leke sizce sorun oluşturur mu? Fiyatı uygun aldığım için iade-değişim ile uğraşmama gerek var mı? Bu şekilde kullanımda ileride sıkıntı yaşar mıyım? Siz olsanız ne yapardınız? Monitör şu an 9400 TL fiyatı ile satılıyor.
Yol Ücreti , Yemek Kartının Bölünmesi
Merhabalar,
Çalıştığım şirket yol ücretini bordroda göstermemek için farklı isimden yatırıyor. Maaşın yattığı hesap A.Ş iken , yol ücreti X kişi tarafından maaş yattıktan yaklaşık 10 gün sonra masraf olarak şahsi hesaptan yatıyor, ayrıca yemek paramız yasal sınırın üstünde olduğu için 2 kart olarak yatıyor. Örneğin 5k ilk kart , 2k da diğer 2. karta yatıyor.
Bu durumda ihtar çekerek iş akdimi sonlandırıp mahkemeye verebilir miyim?
Merhabalar, borsada sıfır bilgili birisi olarak yeniden hesap açıp uzun vadeli yatırım yapacağım. Maaş hesabım akbank olduğu için akbanktan devam edecektim fakat garanti bankasının daha avantajlı olduğunu söylediler. Sizce hangi banka mantıklı olur?
Hisse senedi hesabında hesap işletim ücreti var mı?
Dikkat etmem gereken nelerdir ? Yardımlarınız için teşekkürler.
Apartman otoparkında araç önüne park eden sürücü
Merhabalar, bina otoparkında şahsi aracımın önüne park eden başka sürücüye cezai yaptırım için ne yapılabilir? Bina otoparkı olduğu için ekipler aracı çekebilir mi? Yada ekip geldiğinde sürücü aynı binadaysa aracı çektirmeye mani olabilir mi? Amacım uyarmamıza rağmen ısrarla araç önüne çekmeleri. Bahsettiğim bölge bina otoparkı içi olduğu için ekipler karışabilir mi? Yada fotoğraflanıp şikayet edilirse cezai yaptırımı olabilir mi?
ReviOS , AtlasOS yüklemek
Selamlar, bu işletim sistemleri kırpılmış olduğu için güvenli olmayabilir deniliyor, standart kullanımda sıkıntı olur mu? Denemeli miyim?
WINDOWS 10 SÜRÜM HAKKINDA
Merhaba
Windows 10 pro kullanıyorum, tüm güncellemeler yapıldı fakat cihazda kasma sorunu hissediyorum. Oyunlarda fps düşmesi de var.
G4560
1050TI
16 GB DDR 4 RAM
Sizce eski sürüme geçip güncelleme mi kapatsam mantıklı?
2018'de Açılan İş Davası ve İstinaf Süreci
İş Davası İstinaf ve Avukatlık Ücreti
Merhabalar, iş mahkemesine açtığımız dava şu an istinafta bekliyor. Avukatım zaman olarak tarih veremeyiz diyor. Dava 2018 de açılmıştı.
Bu arada dava açılmadan önce kazandığımızda ne kadar ücret alınacağını sorduğumda dava sonuçlanınca kararlaştırırız dedi, yüzdelik dilimlerden bahsetti, kazandığımızda alması gereken hakkı olan tutar nedir?
Dolar alım satımında vergi konusu
Arkadaşlar merhaba
Malum insanlar internet bankacılığı üzerinden döviz alım satımı yapabiliyor. Aradaki farkta kar elde edildiğinde gelir vergisi ödenmesi gerekmiyor mu? Öyle bir durumda nereye başvurulması veya ne yapılması lazım?
Aslında önemli bir konu ve net bir cevap yok. Zamanında Youtuberlere olan olay al sat yapanların başına gelir mi?
21:00 Sokağa çıkma yasağı ve avm'de çalışmak
Arkadaşlar merhaba, bugün AVM'de çalışmaya başladım. Malum 21:00'dan sonra sokağa çıkma yasağı var. Avm'de 20:00'da kapanıyor. Bugün 1 saat yol sürdüğü için, yasağa 5 dakika kala eve gelebildim. Bu durumda ne yapmak lazım? 2 vasıta ile gelindiği için illaki ilerleyen zamanlarda 15-20 dakika gibi aksaklık olabilirse ne yapmak lazım?
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 876
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 33.796 (Bu ay: 636)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar