Şimdi Ara

Upload istiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
11.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
466 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dun superonline kullanicilarinin bir anda uploadlari 20mbps oldu biz vodafonw kullanicilari olarak bu konuyu one cikarip vodafine yetkilisi varsa gormesini saglamaliyiz. Veya nasil bir yol izlemeliyiz biz neden 20mbps upload almayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D7581321 -- 10 Nisan 2020; 19:16:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Desteğin azlığından ziyade bu problem hakkında çok fazla konu başlığı var.En fazla 2 başlıkta toplanıp öne çıkarmak lazım ama o konuda da nedense bir türlü ortak başlıkta buluşamıyoruz.
    Birisi diyor o onun başlığı neden benim başlığıma destek olmazsa ben de onunkine destek olmam vb. vb. böyle kısır bir döngüye giriliyor bir süre sonra :(
  • Yukarı taşıyalım ^^
  • YunusPhp kullanıcısına yanıt
    InsAllah hocam

• Fırsat bu fırsat...
    Upload ile ilgili destek olmalıyız yoksa bu durumda da derdimizi ISSlere duyuramazsak bir daha sittin sene upload meselesi gündeme gelmez artık.

Destek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Cok az destekleyen var ya of

• vodafone'a twitter'dan yazmıştım ama cevap vermediler ya da veremediler. neyse hadi bi umutla öne çıkaralım..

• Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    Bir umuttur yasamak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Desteğin azlığından ziyade bu problem hakkında çok fazla konu başlığı var.En fazla 2 başlıkta toplanıp öne çıkarmak lazım ama o konuda da nedense bir türlü ortak başlıkta buluşamıyoruz.
    Birisi diyor o onun başlığı neden benim başlığıma destek olmazsa ben de onunkine destek olmam vb. vb. böyle kısır bir döngüye giriliyor bir süre sonra :(

• Evimde Superonline altyapısı olmasa da çabanızı destekliyorum, öne çıkardım.
  • Elma 🍎🍏 istiyorum birazcık da muz 🍌 hepinizi hepinize bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 8 Nisan 2020; 17:27:55 >
  • Tesekkur ederim insAllab daha fazla destek gelir

• Netspeed kullanıyorum, 3mbps upload hızım var kendimi everestin tepesinde gibi hissettiriyor
  • VodafoneNET kullanıcısı olarak destekliyorum. Birine dosya yollamak sinir krizi geçirtiyor.
  • Sesimizi çıkartmamız gerekiyor, özellikle twitter ve ekşi sözlük gibi yerlerde bu konunun dile getirilmesi gerek

• Merhaba gençler twitterden herkes twit atsin yetkililer sesimizi duysunlar bizim basimiz kelmi neden 5 up aliyoruz fiber hatta

• superonline altyapısında fiber kullananlar için upload yükseltmesi olacak mı bunun ilgili hiç açıklama var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 8 Nisan 2020; 22:40:10 >
  • vodafone en inatçı firmaların başında geliyor. AKK kalkmasında dahi en son zorla kaldırdı. Başlarda fiyat performans olarak cazip görünsede son zamanda yaşattığı problemlerle sınıfta kaldı. Hız 100 mpbs ölçmeme rağmen Türk Telekom mobil hattım 5 mbps hızla sitelere daha hızlı giriyor. Bunda 6 saniye civarı bekleme oluyor. Upload hızını artırması ancak devlet zoruyla olur gibime geliyor.Ama yinede destekliyorum mücadeleyi. Ayrıca forumda vodafone net bayi çalışanları da bizlere bu konuda yardımcı olmalılar sesimizi firmaya duyurmalılar. şimdi müşteri hizmetlerine de ulaşmakta zorluk yaşanıyor.
  • şu alttaki konuyu sol üstten öne çıkarın beyler. tek konudan gidelim... TTNET ceosuna twit filan atalım..
    https://forum.donanimhaber.com/upload-hizlari-artirilsin--142550107
  • Destek

• Upload istiyoruz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.