< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D7581321 -- 10 Nisan 2020; 19:16:56 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D7581321 -- 10 Nisan 2020; 19:16:56 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Fırsat bu fırsat...
Upload ile ilgili destek olmalıyız yoksa bu durumda da derdimizi ISSlere duyuramazsak bir daha sittin sene upload meselesi gündeme gelmez artık. Destek. |
Bunu nasıl islama bağladın?
|
Desteğin azlığından ziyade bu problem hakkında çok fazla konu başlığı var.En fazla 2 başlıkta toplanıp öne çıkarmak lazım ama o konuda da nedense bir türlü ortak başlıkta buluşamıyoruz.
Birisi diyor o onun başlığı neden benim başlığıma destek olmazsa ben de onunkine destek olmam vb. vb. böyle kısır bir döngüye giriliyor bir süre sonra :( |
Evimde Superonline altyapısı olmasa da çabanızı destekliyorum, öne çıkardım.
|
2020 yılında 0.5mb upload hızı vermek vurdumduymazlıktır arkadaş. Dünya bulut sistemine geçti biz upload hızları sebebiyle hala harici harddisk tutuyoruz
|
Vodafone bu talepleri dinleyecek en son firma.
|
VodafoneNET Fiber kullanıcısıyım çok da memnunum genel olarak ama 20 upload müthiş olur ki olması gereken hızlar bunlar zaten fiberi boşuna kullanmıyoruz. Öne çıksın.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 8 Nisan 2020; 17:27:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 8 Nisan 2020; 22:40:10 > |
|
|
|