850 bin tl ye şubat 2023 ne alınır?
Mrblar,
2020 opel grandland x 1.2 benzin otomatik, 2020 Nissan Qasqai 1.3 otomatik benzin, 2016 tiguan 1.4 tsi benzin otomatik, yada tavsiyeniz ne olur?
Sonunda Fiber apartmana bugün döşeniyor...
2021 aralık ayında ttnet binasına tek başıma dilekçe verdim ama şubat ayında ise ttnete taahhüt verdim. bu arada birkaç twit attım ceomuza.
bu sabah arkadaşlar döşemeye gelmişler.
sorum şudur: ben zeminden evin içine 80 metre cat6 çektirdim kendim için ve ustanın baş hizasından içeri aldım ve kiler odasına çektim ve kilerin yanından mutfağa geçirip, mutfak balkonundan apartmanın dışına çıkartıp L şeklinde masaüstü pcnin olduğu en arka odaya pvc camı delip içeri cat6 kabloyu attım ve modemide pc masama kurdum.
şimdi modem kilerde kalacak ve gpon çevirici olacak sanırım, peki mutfak balkonundan dışarı en arkaya masaüstü pc odama çektiğim cat6 kablomu yine modeme takarak kablolu kullanabilir miyim yada nasıl kullanırım ? modemim 1000 gigabit hero dsl . birkaç ay önce satın aldım..
ipad 4 / 10.3.3 sürüme Youtube uygulaması çalışmıyor?
dostlar uygulama çalışmıyor, 3utools ile yükledim eski sürüm yine yok, çözüm bilen var mı?
ipv6 kurulumu için şu içeriği buldum ama 1 sorum olacak...şurda LAN IPv6 DNS Assign Setup: bu ayar hangisi olmalı?
anlatımdaki gibi birşey yapmamak mı lazımdır_?
Turknet mi TTNet mi? (VDSL)
şuan millenicom 100 mbit kullanıyorum ama her akşam 3 kez modem resetle yok efendim yeniden sinyal göndermeler, dsl ışığı kırmızı yansın tekrar bağlan bıktım..
139 TL cayma bedelim var, ttnet 50 mbit mi turknet 100 mbit mi geçmeliyim, hattım 88 mbit vdsl.
turknette taahhüt yok ama CGNAT havuzu ping seviyesi kaç? birde her akşam modem aç kapa sinyal var internet yok sorunları oluyor mu?
modemden ipv6 nasıl ayarlarım?
edit : örnek bir modem kurulumu buldum.
sonu:ç
Bu akşam .22.00 a kadar internet gelmedi, daha önceleride hız yavaşlığı vs oldu. ttnet 50 mbite geçmeyi düşünüyorum cgnat havuzundan çıkarıp stabil hız alır mıyım?
@millenicom bezdik.
millenicomda 20 nisan 2022 de bitecek olan 2 senelik sözleşmem var, kanunen 12 ay üzerinde cayma bedeli çıkmıyor, ancak şuan 163 tl çıkartıyorlar bu durumda nasıl iade alabilirim.
Casper h36 fan bozuldu temin edemiyorum
Casper laptopun soğutma fanı bozuldu aradım bulamıyorum nerden temin ederim 4 pinli ama çok benzer var ancak bunu bulamadım
Gncturkcel 14 gb eko paketim doluyor hangisine geçmeliyim
dostlar faturalı sözleşmem 2 aya doluyor, en az 20 gb paket arıyorum en az, hangi firmaya geçmeliyim? avantajlı var mı
..:: 2004'den beri DH üyesi ::.. |
2004 den beri donanımhaberdeyim |
Katılım zamanı: 14 Kasım 2004 |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.203
İkinci El Bölümü Mesajları: 208
Konularının görüntülenme sayısı: 36.606 (Bu ay: 824)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 333 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar