|
Bildirim
|
10 yıldan fazladır upload upload diye bağırıyoruz ortalıkta kimse kılını kıpırdatmadı.
Umarım şu salgın olayından sonra uploadın değeri anlaşılmıştır da ISS'lerin gündemine gelir en kısa sürede. En güzeli de gerçek internetin ne olduğunu kullanıcılar en azından biraz biraz anlamış oluyor. Haberlerde gösteriyor Cumhurbaşkanımız vidyo konferansla görüşüyor bakanlarla, karşı tarafın görüntü sürekli donuyor, görüntü minecraft gibi, düşünün yani birde onların bulundukları yer devlet kurumu. EDiT: Vidyosunu ekledim. |
Bizde bunun mücadelesini veriyoruz kaç zamandır. Gerçekten sıkıldık yani. Daireme kadar fiberoptik kablo geliyor ve böyle bir altyapıda 4mbps upload alıyorum. Gerçekten merak ediyorum bu bir fetişmi? BTK, TT bundan zevkmi alıyor? Kullanıcıya Ferrari sunup lastik vermemek ve olduğu yerde sadece motor sesini dinlemek kime ne fayda sağlıyor? İnsanlar yayın yapıyor, insanlar aileleriyle telefonda görüntülü görüşüyorlar, insanlar çevrimiçi iş toplantıları yapıyor, insanlar paylaşım yapıyor, yedekleme yapıyor. Gerçekten ülkemizde upload hızları rezil bir seviyede...
|
100 mbit paketim var. Gelen upload hızı 3,95 falan. Bari 1/4 oranında olsun 25 mbit yeterde artar bana.
Google Drive, icloud sürekli kullanan biriyim dışardaysam 4.5g ile yüklüyorum daha hızlı diye. |
![]() nerdeyse simetrik ![]() |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 26 Mart 2020; 0:41:20 > |
|
|
|
|
|
|
|
|