Şimdi Ara

Christopher Nolan Project | Matt Damon - Tom Holland - Anne Hathaway - Zendaya (17 Temmuz 2026) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Anne Hathaway Nolan'ın başka bir film kontenjanına daha dahildi; hiç şaşırmadım. Ama Zendaya'da ne bulmuş anlamadım. Daha doğrusu Zendaya'da ne buluyorlar; ben mi bir şey kaçırıyorum, kendisine neden bu kadar talep var, emin değilim. Torpilli olduğunu söylüyorlar. Bence ama öyleyse de torpilini de aştı. Kendisine çağdaş genç oyuncular arasında bir isim yaptı. Gayet sıradan hatta itici ve gayri karizmatik birisi olmasına rağmen, pek de iç açıcı bir oyunculuk sergilememesine rağmen yaptı. Çok enteresan.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lupita Nyong'o da kadroya dahil edildi.

Christopher Nolan Project | Matt Damon - Tom Holland - Anne Hathaway - Zendaya (17 Temmuz 2026)
  • Çöpdaya görmekten kusucam artık

Nolan sen yapma bari

• Nolan Inception'dan sonra çöküşte biz ondan epik farklı şeyler beklerken kafasına göre takılıyor.

• Matt Damon güzel

• Robert Pattinson, Christopher Nolan'ın yeni filminin kadrosuna dahil oldu.

Oyuncu kadrosundaki diğer isimler

•Tom Holland

•Zendaya

•Matt Damon

•Anne Hathaway

Christopher Nolan Project | Matt Damon - Tom Holland - Anne Hathaway - Zendaya (17 Temmuz 2026)
  • Christopher Nolan Project | Matt Damon - Tom Holland - Anne Hathaway - Zendaya (17 Temmuz 2026)
  • Charlize Theron kadroda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vampir hikayesi, şu kadroyla. Bu adam ne yapacak zamanda gidip gelip her erkeği diğer kadınla mı emcükletecek.

• Bu film inşallah patlamaz ya.

• Tom Holland

ve

Zendaya

bu ikisini hiç bir filmde / dizide görmek istemiyorum.

bunlar nasıl bu kadar ünlü olabildi,

hollywood bunları nasıl seçti

aklım hafsalam almıyor....

• Nolanda sapıttı dayı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tom Holland ve Zendaya gerçekten filmlerin kalitesine olumsuz yönde etki ediyor. Hele şu Zendaya gerçekten kimden torpilliyse. Oyunculuk namına hiçbir şey yok. Güzel desen güzel değil, bilakis insanın göz zevkini de bozuyor. Canlandırdığı karakterlerde de hiçbir numara yok çok itici bir kız. Tom Hollan bundan bir tık daha iyi ama tabii genel olarak o da itici. Bu ikisi ve şu siyahi hanımefendiden dolayı film benden büyük bir eksi yedi şimdiden.

• adolf1 kullanıcısına yanıt
    Bir Nolan hayranı olarak bu iki çöp oyuncunun olduğu filmi izlemeyeceğim.

Koskoca Hollywood birilerinin oyuncağı haline geldi.Böyle kendi adamlarını her filme projede oynatıp gözümüze gözümüze sokuyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolan ın çekeceği bir vampir filmi kimseye ilginç gelmiyor ve meraklandırmıyor. İnterstaller gibi bir film çekmişsin ömrünü böyle saçma işlerle harcıyorsun. Her tür film yapayım birde ergenlere vampir izletyireyim düşüncesi bile gereksiz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.