Şimdi Ara

untethered jailbreak cikti ios 5.0.1 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.578
Cevap
19
Favori
66.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

Vallahi ben kaldırdım daha sonra belki yaparım.

Nasıl kaldırcaz restore'siz?
  • Tethered telefonumu corona ile untethered yaptim ama modern combot3 oynarken takilmalar yapmaya basladi :/
  • bende yapmaya uğrasıyorm ama olmuyor.dfu moddan sonra ilerlemıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

Vallahi ben kaldırdım daha sonra belki yaparım.

Nasıl kaldırcaz restore'siz?

restore siz olmaz maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

arkadaşlar bende redsnow a ipsw göstermeden yapdım, fakat cydia da repo ları göremiyorum ve repo ekleyemiyorum neden acaba?

Yoğunluktan olabilir

anlamadım hocam ben cydia dan corona yüklemeden önce bir defa kapadım açdım çalışdı, ama sonra coronayı kurdum kapadım açdım elmada kaldı, ne yapmam gerekiyor başdanmı jail yapayım?
  • Beyler ayıptır söylemesi :D
    4.02 ben bu telefonu jailbreak yaptım sonra bozma korkusuyla dokanmadım ,
    şimdi sadece redsnowdan ios 5.01 yükleyerek arayı kapatabilirmiyim yoksa yapmam gerekenler var mı ?
    Tşkler cevaplar için özeldende yazabilirsiniz
  • Ben 4.2.1 de kaldım,ios 5 e geçsem,bağımsız jb yapabilirmiyim son versiyon nedir?
  • iPad baseband'e sahip 3GS'de yapan var mı acaba?
  • arkadaşlar 3GS 6.15 baseband var şimdi bende 5.0.1e geçip jailbreak yapabilirim dimi
  • ipad2 için bekliyoruz
  • Arkadaşlar Redsnow açılmıyor acil yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaşlar Redsnow açılmıyor acil yardım lütfen

İşletim sistemi nedir
    Yonetici olarak çalıştır i deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve en sonunda basardim.
    Dikkatlice yorumlari okumaya bi 15 dakikanizi ayirin derim cok bilen cok yanilir!!!
    4.3.3 jailbreakli iphone 4 umu ios 5.0.1 surumune itunes ile yukleme yaptiktan sonra
    Redsnow ile 7-8 dakikada 5.0.1 surumunu jailbreak yaptim.
    Mesajlarim bile duruyor harika oldu. (Itunes a restore yapmasi icin izin verin)
    Bu arada uygulamalari icin endise eden arkadaslar var ise onerim sudur:

i-Funbox programini kullanarak installous App Install klasorunun icindeki uygulamalarinizi
    bilgisayariniza kolayca aktarabilirsiniz. islemleriniz bittikten sonra yine ayni klasore yedeklerinizi geri koyabilirsiniz. Ozellikle TomTom gibi buyuk dosyalar icin bulunmaz nimet.

..Sukur sonunda dunya varmis yaw :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

arkadaşlar bende redsnow a ipsw göstermeden yapdım, fakat cydia da repo ları göremiyorum ve repo ekleyemiyorum neden acaba?

Yoğunluktan olabilir

anlamadım hocam ben cydia dan corona yüklemeden önce bir defa kapadım açdım çalışdı, ama sonra coronayı kurdum kapadım açdım elmada kaldı, ne yapmam gerekiyor başdanmı jail yapayım?

Bende seni anlamadım. Açıkcası. Sen 4.3.3 ten 5.0.1 e gecmedin mı? Coronu 5.0.1 i tetehered jailbrekli kullananlar icin. Yani tetheredli jailbrekli coronu yukleyerek untethered yapmak icin. Sen 5.0.1 direkt untethered yaptığın icin coronoya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaşlar Redsnow açılmıyor acil yardım lütfen

İşletim sistemi nedir
    Yonetici olarak çalıştır i deneyin

Win 7 kullanıyorum. Hep yönetici olarak çalıştır diye açıyorum ama yine de olmuyor. 2-3 kere silip tekrar indirdim yine olmadı. Sadece ilk yaptığımda oldu onda da dfu mod zamanlamasını kaçırdım. Şimdi uğraşıyorum ama next gelmiyo ilerliyemiyorum.
  • JB yapan arkadaşlar multi gestures aktif edip deneyenler var mı? ben de aktif gözüküyor fakat çalışmıyor???
  • EXPLOİT FAİLED YAZIYOR YA NASIL YAPICAM. CİHAZ AÇILMIYOR. SONRA HOME + POWER TUŞUNA BASINCA ANCA AÇILIYOR :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Bir sorun var. Facebook, Fruit Ninja: Puss i Boots ve Where's My Water? uygulamalarını JB'den sonra açmıyor. Belki başka vardır açmadığı ama bunlara rast geldim daha. Tethered'in üzerine Cydia'dan kurdum önce. Facebook uygulaması sorun verince bilgisayardan redsn0w'u kullanarak yaptım ama yine aynı şekilde uygulamalara girmiyor.

aynisi bende vardi installous'u silip tekrar kurdum duzeldi, ne alaka bilmiyorum ama installous ile cakisiyodu heralde
  • şimdi ben itunes ten 5.0.1 e yükselttikten sonramı JB yapıyorum yoksa ipsw dosyasını indiripmi yapıyorum yani itunesten sürüm yükselmeden mi anlamadım ben şimdi konuyu açanda detayları yazmamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.d@y

arkadaşlar 3GS 6.15 baseband var şimdi bende 5.0.1e geçip jailbreak yapabilirim dimi

Hiç yapan yok mu yahu??
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.