Şimdi Ara

untethered jailbreak cikti ios 5.0.1 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.578
Cevap
19
Favori
66.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler iOS 5 kullanıyorum; tethered değil.. iOS 5.0.1'e yükseltmeden untethered yapmak istiyorum, limera1n falan bu açığı kullanarak untethered çıkartabilir mi?
  • arkadaşlar ilk defa jb yapıcam ve bi soru sorcam jb yaptıktan sona restore yaparsak telefon normal haline dönüyomu ?
    ayrıca telefon jbliyken itunes e baglayıp app storeden program indirebiliomuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaşlar Redsnow açılmıyor acil yardım lütfen

İşletim sistemi nedir
    Yonetici olarak çalıştır i deneyin

Win 7 kullanıyorum. Hep yönetici olarak çalıştır diye açıyorum ama yine de olmuyor. 2-3 kere silip tekrar indirdim yine olmadı. Sadece ilk yaptığımda oldu onda da dfu mod zamanlamasını kaçırdım. Şimdi uğraşıyorum ama next gelmiyo ilerliyemiyorum.

Next gelmiyorsa,ilk once redsnowu kapa sonra telefonunu pc ye bagla ama acik olsun iphone sonra redsnowu ac jailbreak de sonra next olan bolum gelecek next demeden ip4 u kapa sonra next de ve jb yapmaya basla

Hocam çok sağolasın hallettim çok şükür. Redsnow un açılmama nedeni tel dfu modda kalmış. Yani pc teli görmüyo bi baktım telefon hiç açılmıyor. Home ve power tuşuna 15 saniye basılı tutup teli tekrar açıp kapatınca düzeldi. Şuan jb yükleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: freedomofwar

İpad2 sürüm 5.0.1 de çalışıyormu deniyen var mı

iPad 2 A5 işlemcili olduğu için henüz JB çıkmadı.
  • arkadaşlar lütfen yardım edin şimdi

1-telefon yurt dışından geldi cydia yüklü suan turkcell hattimla kullanabiliyorum ( at&t sim kilit falan var model noyu yazinca cikiyor)
    direk itunes uzerinden 5.0.1 yapip ardindan redsnow ile untethered jb mi yapmaliyim

2-iphone 3gsnin surumu 3.0.1 5.0.1 untethered jb yaparsam sim kilit olurmu

3-telefon yurt disindan geldi at&t siye bir sey var sim kilit ile ilgili modeli yazinca cikiyor
    telefonda cydia yuklu jb yapilmis yani 5.0.1 itunestenmi yukleyecem yoksa redsnow ilemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman çıkacak İPad 2 için Herhangi bir duyuru varmı
  • üstadlar şöle bı durum var.bende zaten 5.0.1 yüklü zaten.şimdi direk olarakmı jeılbreek butonuna basacağım?basıyorum dfu moddan ılerlemıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga12345678

arkadaşlar ilk defa jb yapıcam ve bi soru sorcam jb yaptıktan sona restore yaparsak telefon normal haline dönüyomu ?
    ayrıca telefon jbliyken itunes e baglayıp app storeden program indirebiliomuyuz?

Untethered jailbreak yaparsan telefonun kapattığın gibi açılır, yani jailbreakli olarak. iTunes'tan program indirmene mani birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: avarnet

expolit failed hatası alan var mı arkadaşlar sabahtan beri aynı hatayı alıyorum çözemedim bir türlü tel dfu mode da kalıyor

evet ben alıyorum, tlf u 15-20 saniye home + power e basınca açılıyor.

bi türlü yapamadım. 5.0.1. jb siz cihaz :(

3 saatir uğraşıyorum ama hala expolit failed hatası alıyorum yada tel dfu mode da takılı kalıyor çözüm yok
  • quote:

arkadaşlar ilk defa jb yapıcam ve bi soru sorcam jb yaptıktan sona restore yaparsak telefon normal haline dönüyomu ?

Restore ile jb gider.

AppStore çalışır. App indirebilirsin.

Birde yeni dükkanın daha olur, cydia diye:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

quote:

Untethered jailbreak yaparsan telefonun kapattığın gibi açılır, yani jailbreakli olarak. iTunes'tan program indirmene mani birşey olmaz.

peki hocam restore yapınca jailbreak gidio dimi bide yapmadan önce restore yapmam lasım dımi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomofwar

Ne zaman çıkacak İPad 2 için Herhangi bir duyuru varmı

Henüz belli değil. Üzerinde hala çalışılıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

05.13.04

baseband sürümünü korursan unlock yapabilirsin, redsn0w ile custom jailbreak yap.

iphone 3gsmin baesbandi 04.26.08 suanki surum 3.0.1 jb li suan turkcell hatla kullaniyorum basebandi koruyarak nasil
    5.0.1 e yukselririm burde sim kilit sorunu olurmu model noyu yazinca at&t sim lock yaziyor bilgilendirirseniz sevinirim

• İpad 2 icin sandim bir sicaklik geldi kalbimee :(
  • ipsw yihttp://www.limera1n.cc/2011/11/ios-501-ipsw-download-for-iphone-ipad.html burdan indiriorum ip4 gsm yazanı indircez dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCeVViKK

arkadaşlar lütfen yardım edin şimdi

1-telefon yurt dışından geldi cydia yüklü suan turkcell hattimla kullanabiliyorum ( at&t sim kilit falan var model noyu yazinca cikiyor)
    direk itunes uzerinden 5.0.1 yapip ardindan redsnow ile untethered jb mi yapmaliyim

2-iphone 3gsnin surumu 3.0.1 5.0.1 untethered jb yaparsam sim kilit olurmu

3-telefon yurt disindan geldi at&t siye bir sey var sim kilit ile ilgili modeli yazinca cikiyor
    telefonda cydia yuklu jb yapilmis yani 5.0.1 itunestenmi yukleyecem yoksa redsnow ilemi

Sakın direk itunesla restore etme. Yoksa cihazın iPod olur. Acele etme şu konuyu oku. Videoları izle. Daha sonra restore ve jb yaparsın.

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=48030289&fromTablet=yes

• quote:

quote:

quote:

peki hocam restore yapınca jailbreak gidio dimi bide yapmadan önce restore yapmam lasım dımi?

Telefonunuzun özelliklerini yazarsanız daha net cevap alabilirsiniz.

Modeli, yurttiçi mi, yurtdışı ise simfree mi simkilitli mi?Şu anki versiyonu ve basebandı gibi.

• Bb settingse hic isinamadim.

Sb settings kurucam ama yok o da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonunuzun özelliklerini yazarsanız daha net cevap alabilirsiniz.

Modeli, yurttiçi mi, yurtdışı ise simfree mi simkilitli mi?Şu anki versiyonu ve basebandı gibi.

hocam 5.0.1 yüklü son sürüm tr cihazı

• quote:

ipsw yihttp://www.limera1n.cc/2011/11/ios-501-ipsw-download-for-iphone-ipad.html burdan indiriorum ip4 gsm yazanı indircez dimi?

Eğer Türkiye'de isen evet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanGazi -- 27 Aralık 2011; 21:49:36 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.