Yüzbaşı
15 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 64 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar

2-3 haftadır sağ dizim de öne doğru atma söz konusu. Ağır spordan sonra çekilmez bir ağrı ve diz bükememe sorunu da yaşıyorum fakat normal yolda bile sağ dizim öne doğru atıyor sizce sorun nedir acil yardıma ihtiyacım var.
evet onume gelen herkesi ekliyorum beyler
ne güzel söylemiş Aşık Veysel

Freiburg - Bayern Munich ms 2
Arsenal - Fenerbahce ms 2
BEŞİKTAŞ - Trömsö ms 2

arkadaşlar hiç tutma ihtimali var mı sizce, hani fener tutsa beşiktaş yatırır gibi, yardımcı olursanız sevinirim.
beyler sorunlar diz boyu, artık nefes alsın değil nefes almasa da olur. dertleşelim beyler rahatlayalim ya
 Arkadaşlar bu ayakkabı nasıl

Almaya değer mi arkadaşlar
evet arkadaşlar adamın nicki neydi herif ölümüne sövdü birde ss alan varsa pm atabilir mi
Önerilerinizi bekliyorum beyler
İyi günler arkadaşlar. Geçen hafta İzmir'de bulundum. Şehir Merkezi, Havalimanı'na giden yolların etrafındaki bölgeler ve Çeşme bölgesi ile ilgili belli gözlemlerim oldu.

Şehir merkezi hiç gelişmemiş İzmir'de. Alsancak bile sıradan bir cadde gibi durur İstanbul'da. Yerler pislik dolu. Sonra hiç bir gelişmişlik örneği yok koca şehirde. 1980'de kalmış, takılmış. Şehrin geri kalanı ise İstanbul Bağcılar gibi, gece kondu yuvasından başka birşey yok.

Çeşmeye doğru giderken Şehir Merkezinden uzak yerler gelişmişti, oraları beğendim, şehir düzenlemesi vardı. Çeşme'de normaldi. Alaçatı daha gelişmişti fakat ordada şehir planlaması yoktu. Sahil kısmı milyon dolarlık evler iken yolun öbür tarafı pislik yuvasıydı.

Not :. AKP'li değilim
Boyum : 1.93

Tipim Nasıl? [SSLI]
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.850
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 17.875 (Bu ay: 525)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.