Şimdi Ara

untethered jailbreak cikti ios 5.0.1 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.578
Cevap
19
Favori
66.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3gs için 5.0.1 custom hazırlamam lazım. Hangi programla ve nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammed1899

5.0.1 Tethered jailbreak vardi 3GS´de ve üstüne sorunsuz Untethered Jailbreak iOS 5.01 yükledim.

Tethered Jailbreak de SBSETTINGs ve KILLBACKGROUND gibi programlar sorunsuz calisiyordu.
    Simdi Untethered Jailbreak iOS 5.01 yükledikten sonra SBSETTING, ACTIVATOR, KILLBACKGROUND programlari calismiyor.

Sorun ne olabilir ?

Saygilarla
    muhammed1899

Ben de semitethered dan untethered a terfi ettim. Söylediğin 2 program bende yüklü değil ama activator yüklü ve sorunsuz çalışıyor.

Tesekkürler, cydiadan herseyi silip yeniden yüklim o yukardaki programlari en iyisi...

quote:

Orijinalden alıntı: erdal21

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammed1899

5.0.1 Tethered jailbreak vardi 3GS´de ve üstüne sorunsuz Untethered Jailbreak iOS 5.01 yükledim.

Tethered Jailbreak de SBSETTINGs ve KILLBACKGROUND gibi programlar sorunsuz calisiyordu.
    Simdi Untethered Jailbreak iOS 5.01 yükledikten sonra SBSETTING, ACTIVATOR, KILLBACKGROUND programlari calismiyor.

Sorun ne olabilir ?

Saygilarla
    muhammed1899

Keşke corona ile tetheredi untethered yapsaydınız.Bu şekilde sorun yok bende.

redsnow ile daha garanti olur diye düsünmüstüm :).
    olmadi resetlerim iphone u ve yeniden jailbreak yaparim .

• arkadaslar telefonom restaurer olmuyor.tethereted var
    i tunes 10.5.2 yuklu degil
    neden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

arkadaşlar şu 4s in sorunlarına bir el atın.

yeni 4s alanlar.

tecrübeli arkadaşları bekliyor konu:

http://forum.donanimhaber.com/m_55815598/mpage_1/key_/tm.htm

önemli

up

up

arkadaşlar bi bakıverin şu konuya, bazı sorunlar havada kalmış.
  • bende 5.0 tethered vardi. simdi 5.01 e yüklüyorum. Corona ile yapabilirmiyim?
  • Ohaa be konu coşmuş resmen :/ sonunda çıktı ha.!!? Şükür ya.
    Suan yoldayim eve gidiyorum. Hemen gecircem 5.0.1 fw ye.
    Yukleyen arkadaslar var ise yorum yapsınlar.
    Bı sıkıntı vs varmi? Takılma donma çökme yavaşlama falan. ?
    4.3.3 ile çok memnun ve stabil gidiyorum.
    Daha 2 gün önce 3 gün kullandım şarjı 5 saatten fazla kullanım vardı.
    Eğer jb proplemli ise biri yazsın da hata yapmış olmiyayim. Rica ediyorum biri yazsın.
  • arkadaşlar bende redsnow a ipsw göstermeden yapdım, fakat cydia da repo ları göremiyorum ve repo ekleyemiyorum neden acaba?
  • arkadaşlar yeniş gördüm sevindimde birşey sorcam siri vamrı ip4 de getirdilermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

arkadaşlar bende redsnow a ipsw göstermeden yapdım, fakat cydia da repo ları göremiyorum ve repo ekleyemiyorum neden acaba?

Yoğunluktan olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik benim gördüğüm tek sorun ibooks çalışmıyor, ve cydia'da ki fix de işe yaramıyor.
  • Bir sorun var. Facebook, Fruit Ninja: Puss i Boots ve Where's My Water? uygulamalarını JB'den sonra açmıyor. Belki başka vardır açmadığı ama bunlara rast geldim daha. Tethered'in üzerine Cydia'dan kurdum önce. Facebook uygulaması sorun verince bilgisayardan redsn0w'u kullanarak yaptım ama yine aynı şekilde uygulamalara girmiyor.
  • Vallahi ben kaldırdım daha sonra belki yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

arkadaşlar bende redsnow a ipsw göstermeden yapdım, fakat cydia da repo ları göremiyorum ve repo ekleyemiyorum neden acaba?

Yoğunluktan olabilir

corona yı yükledim şimdi ben 4.3.3 den geçmişdim gerçi bakalım işe yaracakmı, teşekkürler.
  • işten eve geldim ve ilk iş bilgisayar başına oturup jailbreak yapmak oldu.
    tethered kullanıyordum onun üstüne untethered kurayım dedim ama dfu modunu tamamladıktan sonra telefonda aşağıya doğru akan yazılar kısmında takıldı ve hiç ilerlemedi. tekrar denedim o moddayken ama yine takıldı. en sonunda temiz bi shift+restore yaptım, sonra misler gibi kurdum untethered jailbreakimi. adamsın pod2g.
  • jb'nin sonunda pod2g kendini acındırmış resmen bağış yapasım var.
  • ipod touch üzerinde 5.0.1 için pil problemi olduğunu söyleyenler vardı, çözüldü mü o problem?
  • arkadaşlar untethered olmadı, elmada kaldı coronayıda yükledim neden acaba ???
  • arkadaslar ios 5.0.1 icin calisan multitasking gestures tweak bulamadim cydia-da... bildiginiz calisan var mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Yoğunluktan olabilir

corona yı yükledim şimdi ben 4.3.3 den geçmişdim gerçi bakalım işe yaracakmı, teşekkürler.

Corono 5.0.1 tethered kullananlar icin sen zaten 4.3.3 ten 5.0.1 e geçince direkt untethered yapman lazım.
  • Arkadaşlar ya indirdiğim ipaları itunes'a atamıyorum its not a valid app hatası veriyor, windows 7 kullanıyorum yardımcı olabilecek varmı
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.