Şimdi Ara

untethered jailbreak cikti ios 5.0.1 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.578
Cevap
19
Favori
66.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HackAv

şimdi ben itunes ten 5.0.1 e yükselttikten sonramı JB yapıyorum yoksa ipsw dosyasını indiripmi yapıyorum yani itunesten sürüm yükselmeden mi anlamadım ben şimdi konuyu açanda detayları yazmamış...

5.0.1 untethered jailbreak i hangi versiyona yuklemeyi dusunuyorsunuz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • restaurer yapamiyorum yapanlar nasil yapiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

şimdi ben itunes ten 5.0.1 e yükselttikten sonramı JB yapıyorum yoksa ipsw dosyasını indiripmi yapıyorum yani itunesten sürüm yükselmeden mi anlamadım ben şimdi konuyu açanda detayları yazmamış...

4.3.5...
  • quote:

quote:

quote:

4.3.5...

Evet 4.3.5 versiyonuna 5.0.1 untethered jb yapin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarılı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

4.3.5...

Evet 4.3.5 versiyonuna 5.0.1 untethered jb yapin ;)

Tamam metin kardeş biliyorum benim demek istediğim itunesten sürümü yükselttikten sonramı yapıcam,yoksa başka bir ipsw dosyasımı indiricem...

• arkadaşlar zor durumdayım makinaya önce 5.0.1 yükledim herşey normaldi sonra jail break yapayım dedim herşey düzgün giderken son aşamada elmada takıldı kaldı acil yarım lütfennn :(((
  • expolit failed hatası alan var mı arkadaşlar sabahtan beri aynı hatayı alıyorum çözemedim bir türlü tel dfu mode da kalıyor
  • konular başlar yakında jb yaptım şarjım cabuk bitiyor felan
  • iPad 2 için belirli bir tarih var mı
  • hadi hayırlı olsun, yeni jailbreak'le birlikte yeni sorunlar da başlar aynen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaşlar Redsnow açılmıyor acil yardım lütfen

İşletim sistemi nedir
    Yonetici olarak çalıştır i deneyin

Win 7 kullanıyorum. Hep yönetici olarak çalıştır diye açıyorum ama yine de olmuyor. 2-3 kere silip tekrar indirdim yine olmadı. Sadece ilk yaptığımda oldu onda da dfu mod zamanlamasını kaçırdım. Şimdi uğraşıyorum ama next gelmiyo ilerliyemiyorum.

Next gelmiyorsa,ilk once redsnowu kapa sonra telefonunu pc ye bagla ama acik olsun iphone sonra redsnowu ac jailbreak de sonra next olan bolum gelecek next demeden ip4 u kapa sonra next de ve jb yapmaya basla

• quote:

Orijinalden alıntı: avarnet

expolit failed hatası alan var mı arkadaşlar sabahtan beri aynı hatayı alıyorum çözemedim bir türlü tel dfu mode da kalıyor

evet ben alıyorum, tlf u 15-20 saniye home + power e basınca açılıyor.

bi türlü yapamadım. 5.0.1. jb siz cihaz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

Vallahi ben kaldırdım daha sonra belki yaparım.

Nasıl kaldırcaz restore'siz?

restore siz olmaz maalesef

Anladim sagolasiniz tethered daha iyiydi bence cok yogunum ama restore yapmaya calisacagim yine.
  • http://www.youtube.com/watch?v=35RrGzxKSbI

jb li bir cihaza direk bunu uygularsak bir problem çıkıyor mu ortaya(shift+restore)? ipod touch ımı 4.2.1 jb li halinden 5.0.1 e getirmek istiyorum sadece. jb olduğu için herhangi bir problem çıkarır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHE

JB yapan arkadaşlar multi gestures aktif edip deneyenler var mı? ben de aktif gözüküyor fakat çalışmıyor???

Aynen ya bende de calismiyor. Ayarlar kisminda acik gozukuyor ama calismiyor. Nasil duzeltebiliriz acaba ?
  • Tethered vardı corono'yı yükledim untethered oldu, şu an için uygulamalarda bir sorun yaşamadım.
  • Sonunda semi tether ı silip saglam restore sonrası untethered ı yukledim eger appsync yukedikten sonra sıkıntı yasıyan olursa boot yapsın duzeliyor forumda arkadaslar yazmıs arka sayfalarda kalmıs guncelliyim dedim
  • İpad2 sürüm 5.0.1 de çalışıyormu deniyen var mı
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.