Şimdi Ara

Unsere Mütter, Unsere Vater [Annelerimiz, Babalarımız.] İkinci Dünya Savaşı Almanların Gözünden...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
17
Favori
14.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse açmamış konusunu ben açayım dedim...Üç bölüm olduğunu bildiğinizden açmadınız sanırım.İlk Bölümünü izledim 9/10 verilir bu diziye...Belgesel tadında güzel bir dizi bence.Bakış açımızı değiştirip birde almanlar tarafından olaya bakmamızı sağlıyor.Ben öyle ağır ağır Alman propagandası görmedim desem yeridir hatta dizi objektif oluşuyla ilgi çekiyor.Efektler sizi tam savaşın ortasındaymış gibi hissettiriyor.Bütçesi ondört milyon euro olunca normaldir.Neyse fazla uzatmadan diziye geçelim, çok fazla bilgi bulamadım ama bulduklarımı ekleyeyim buraya...

Dizi Türü: Dram / Savaş

Konusu: 5 Alman arkadaşın 2. Dünya savaşında yaşadıları dramatik olayları anlatıyor...

Unsere Mütter, Unsere Vater [Annelerimiz, Babalarımız.] İkinci Dünya Savaşı Almanların Gözünden...

TRAILER

Not:Daha ilk bölümü izledim sağda solda çok bilgi bulamadım diziyle alakalı bu nedenle kısa tutuyorum...Sizin eklememi istediğiniz birşey varsa pm atın ana sayfaya eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BD911 -- 9 Haziran 2013; 23:48:18 >

• ben konu dısına bununla ilgili konu acmıstım ordan mi gördün de ızledın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High.Hopes*

ben konu dısına bununla ilgili konu acmıstım ordan mi gördün de ızledın

Konu dışında banliyim dostum yani görmedim konunu ama açan var mı diye aradığımda gördüm konunu. keşke buraya acsaydin tek senin konun vardı oda yanlış yerdeydi zaten kaldirirlar o konuyuda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Band of Brothersdan sonra izlediğim en iyi belgesel-savaş dizilerinden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Band of Brothersdan sonra izlediğim en iyi belgesel-savaş dizilerinden biri.

Bende öyle düşünüyorum demekki yalnız değilmişim...

Bu dizide öne çıkan bence efektler mükemmel olmuşlar bence izlerken içimde hissediyorum o sahneleri.
  • HD bulursam izliyim
  • Bu diziyi dün gördüm. Biraz izledim güzele benziyor. Zaten üç bölüm izlemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hep merak etmişimdir. hep Amerikan ya da İngiliz dizileri izliyoruz. alman Fransız İtalyan İspanyol yapımı diziler yok mu hiç kaliteli.
  • 3.bölümü dizimagde yok nereden izleyebiliriz ?
  • Çok iyi bir dizi. 2 bölümü üst üste izledim hiç sıkmadı. Keşke 3 bölümden uzun olsaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

3.bölümü dizimagde yok nereden izleyebiliriz ?

Daha yayımlanmadı yanlış bilmiyorsam .
  • 3. bölümü çıkmış ama bulamadım nerden izliycem
  • bende 1-2 hafta önce dizimagde gördüm hd side cıkmış.izliyecem vikings'te girdi sezon finaline
  • 3 bölümü de çıktı İngilizce veya Türkçe bulur musunuz bilmem ama Almanca hemen bulursunuz.
  • Ben biraz sağa sola bakayım bulursam söylerim ama alt yazı işi sıkıntılı bunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

ben hep merak etmişimdir. hep Amerikan ya da İngiliz dizileri izliyoruz. alman Fransız İtalyan İspanyol yapımı diziler yok mu hiç kaliteli.

Olmaz olur mu vardır...

Ama altyazı sorunu var bence birde almanca, italyanca, ispanyolca bunlardan da az çok bilmek gerekir...

Şimdi düşündümde öyle bir site olsa mükemmel olur kendi alt yazı ekibin atıyorum 10 dilde çeviri yapabilecek bir ekip olsa...

Ama ben biraz bakayım varsa Amerikan ve İngiliz dizilerinden başka haberdar ederim sizi...

Son bir şey daha benim kuzenlerim Kuzeykore dizileri izliyor onlarda alt yazı mevcut ama doğu tarafı beni çok sarmıyor dizilerde hep ılık bir hava seziyorum onlarda.
  • Bu arada bunlarda bir iki sahnede uçmuş. En azından Amerikan filmlerindeki kadar uçuk sahne yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Band of Brothersdan sonra izlediğim en iyi belgesel-savaş dizilerinden biri.

band of brotherstan daha sağlam bi dizi bence
  • müthiş bir dizi olaya tek taraftan bakmanın yanılgısını gözler önüne seriyor
  • dvixplanete altyazısı düşsün başlıyorum direk
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.