Şimdi Ara

Unreal Tournament 4 (DirectX 12 Destekli İlk Oyun Çıktı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler burası belki oyun bölümü değil ama ilk DirectX 12 destsekli oyun çıkmış durumda yalnız benim anlamadığım bu oyunu DirectX 12 destekli oynayabilmek için Windows 10 kullanmak şartmı yada bu oyun şuanki sürümü DirectX 12 destekliyor mu?

Üstelik oyun indirmeye hazır halde

Epic Games tarafından yapılan ve DirectX 12'nin desteği ile Unreal Engine 4 kullanan Unreal Tournament'ın Pre-Alpha sürümü ücretsiz olarak indirilmeye hazır halde. DirectX 12 destekleyen ekran kartlarında DirectX 11'e göre %20'lik performans artışı gösteren oyunun grafikleri muazzam gözüküyor.

Sizde Unreal Tournament'ı şuradan indirip, Unreal Engine 4'ün gücünü kendi bilgisayarınızda deneyimleyebilirsiniz.

İndirmek isteyenler için link:

http://www.unrealtournament.com/blog/

Kaynak: Merlininkazanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 7 Mart 2015; 12:52:40 >

• Source kullanıcısına yanıt
    Oyunu dx12li oynamak için win10 lazım ondada daha adam akıllı sürücüler çıkmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rizörvıd.
  • Merak edenler için SS aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: okanmercan1

Oyunu dx12li oynamak için win10 lazım ondada daha adam akıllı sürücüler çıkmadı.

Nvidia, DirectX 12 destsekli sürücüler çıkartmadı sanırım?
  • Buralar kızışır reserved
  • Yerimizi alalım.Görüntüler tuhaf geldi bana.Bulanık gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Yerimizi alalım.Görüntüler tuhaf geldi bana.Bulanık gibi

Banada garip geldi. Motion Blur ile felan mi ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Yerimizi alalım.Görüntüler tuhaf geldi bana.Bulanık gibi

AA ile alakalı. İki seçenek var:

Temporal: Genel olarak bulandırıyor + belli bir mesafeden sonra, ciddi bulanıklık katıyor.
    FXAA: Mesafe bulanıklığı olmayan hali.

AA kapayıp, SMAA injector kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 7 Mart 2015; 15:41:36 >
  • Biraz sacma olmus sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal Chromatic Aberration yüzünden AA ne alaka hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Büyük ihtimal Chromatic Aberration yüzünden AA ne alaka hocam

Bazı AA metodlarının bulanıklık kattığını biliyorsundur hocam (FXAA gibi). Sorun tamamen AA ile alakalı.
    UT4'de, özellikle Temporal seçeneği, ciddi bulanıklık katıyor. Neyse ki, AA kapama seçeneği koymuşlar.

Chromatic Aberration'un etkisi daha farklı, tam olarak bulanıklık diyemeyiz.
    UT4'te aberration yoktur, yeteneğin ön planda olduğu bir oyunda olmaması da gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 7 Mart 2015; 16:19:58 >
  • 2000'de çıkan ilk oyunla aynı la insan 2 tane yeni silah ekler :)) Herşeye rağmen oyun çok zevklidir yıllarca oynadım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Tahir -- 7 Mart 2015; 16:14:54 >
  • Hocam AA olayında şunu demek istedim temporal aa evet bulanıklık katıyor az önce denedim bende oyunun renk paletinde aberration benzeri bir şey kullanılmış AA alakası yok demek istedim. Arkadaşlar da görüntü garip deyince buna istinaden yazdım bulanıklığa istinaden değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Hocam AA olayında şunu demek istedim temporal aa evet bulanıklık katıyor az önce denedim bende oyunun renk paletinde aberration benzeri bir şey kullanılmış AA alakası yok demek istedim. Arkadaşlar da görüntü garip deyince buna istinaden yazdım bulanıklığa istinaden değil

İki arkadaş da bulanıklıktan bahsetmiş.

AA açınca oluşan bulanıklık haricinde bir gariplik göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 7 Mart 2015; 17:36:00 >
  • Cisim ve yüzey kensarlarında mevcut hocam bulanıklıkla birleşince de farkediliyor aslında gözden göze değişik algılanıyor olabilir
  • ''oyunun grafikleri muazzam gözüküyor''

Şaka yapıyorsun öyle değil mi ? çünkü ben ortada ''MUAZZAM GRAFİK'' falan göremedim. hem hangi kart ve sürücü ile test edilmişte ''DirectX 11'e göre %20'lik performans artışı'' göstermiş oyun ki böyle bir artış varsa vadedilenlere göre çok az değilmi ?

Haber sitelerinin ''flaş!! flaş!!' - şok!! şok!!''başlıklı kıyrıtırk haberleri gibi heyecan yaratmaya çalışılmışta bana daha çok balon gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 7 Mart 2015; 18:14:08 >
  • DX 12 DE FAZLA PERFORMANS ARTOŞO OLMAZSA ALIRIM GTX 760 BAKARIM DALGAMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

''oyunun grafikleri muazzam gözüküyor''

Şaka yapıyorsun öyle değil mi ? çünkü ben ortada ''MUAZZAM GRAFİK'' falan göremedim. hem hangi kart ve sürücü ile test edilmişte ''DirectX 11'e göre %20'lik performans artışı'' göstermiş oyun ki böyle bir artış varsa vadedilenlere göre çok az değilmi ?

Haber sitelerinin ''flaş!! flaş!!' - şok!! şok!!''başlıklı kıyrıtırk haberleri gibi heyecan yaratmaya çalışılmışta bana daha çok balon gibi geldi.

kadaşım herşeye muhalefet olmak zorunda mısın hangi konuya baksam hep bir dışa vurum yaşıyorsun. Birazda ortaya sen birşeyler koyda biz eleştirelim. Hayattaki tek amacın eleştirmek üzerine mi kurulu ?

Oyuna gelirsek grafikleri gerçekten güzel görünüyor , ışıklandırma konusunda ciddi atılım yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: okanmercan1

Nvidia, DirectX 12 destsekli sürücüler çıkartmadı sanırım?

Çıkarttı diye hatırlıyorum. Ama önizleme sürümü gibi bir şey olabilir. Senin 3 way sli da yırttı hocam, ucundan onlara da dx12 vuruyor. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.