----------------------------------------------------------------------- Call of Duty 4: Modern Warfare™ 1.5 Patch
DESCRIPTION:
This is the release of the v1.5 Call of Duty 4: Modern Warfare™ patch by Infinity Ward.
CHANGES:
* Fixed server browser not showing all of the servers * The "hold [ ] to steady" sniper scope hint will only appear if you can use it * Fixed game not recognizing IWDs existing if they are all in fs_basepath and none are in the main/ folder * Made mod scripts able to change stats * Allow developer_script for mulitiplayer modding * Fixed map rotation errors with usermaps * Fix for reloading several times after connecting to a modded server * Fixed minimap not showing up in the menu for usermaps * Fixed an issue with Http redirect downloads. * Mod tools will now work with other languages
NOTE: patch 1.5 is not compatible with 1.4. You will not be able to find 1.4 servers if you update.
NOTE: Please ensure you have previously downloaded 1.4 patch before downloading 1.5 as you will need the 'Winter Crash' map from 1.4.
INSTALLATION:
* Download the file below * Run the installer and make sure its pointed to the installation folder for Call of Duty 4: Modern Warfare™
ilk once 1.4 yamasını kuruun ardından 1.5 yamasını kuruun -- tabikiii suan için 1.5 geçmeyin serverlar gecsin ozaman kurun..
quote:
Orjinalden alıntı: fyagiz
Tek soru helikoptere pilot eklemişler mi?Kuranlar cevaplarlarsa güzel olur.
olsa ne güzel olur.düşünsenize sniple tek atışta plotun kafasına sora helekopter yere çakılıyo
Belki pilot koyarlar da vurulmaz heralde Olsa da müthiş olur hani.
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
hadi hayırlı olsun bakalım.Aman arkadaşlar serverler 1.5 e geçmeden indirip kurmayın.Sonra 250 tane konu açıyor herkes 1.4 e nasıl geri döncem diye
Eveeet. İlk kurban benim herhalde. Var mı bi yöntemi geri dönmenin??? Yoksa eger yeniden kurarsam oyunu levelim sıfırlanır mı???
quote:
Orjinalden alıntı: senceryasar
quote:
hadi hayırlı olsun bakalım.Aman arkadaşlar serverler 1.5 e geçmeden indirip kurmayın.Sonra 250 tane konu açıyor herkes 1.4 e nasıl geri döncem diye
Eveeet. İlk kurban benim herhalde. Var mı bi yöntemi geri dönmenin??? Yoksa eger yeniden kurarsam oyunu levelim sıfırlanır mı???
Save game'ni al.CD keyini al.Kurarken o cd keyle kur.Sonra save game yi at.Sorun kalmas lvl konusunda.
1.5 için serverler ne zaman kurulacak peki? Bu arada levelle ilgili problem olmuyor arkadaşlar içiniz rahat olsun o konuda. Oynanabiliyor eski levelden devam ederek. Valla dün akşam bir server vardı. Sabaha karşı kimse kalmadı. Sabotage'da sabahın altısında 20 kişi oluyordu 1.4'te
kırık oyun var elımde fakat 1.5 yuklemeye calıtıgımda problem yaratıyor.gercı 1.4 yamasını kurduktan sonrada single oyunu oynayamaz hale geldım :S oyuun orjınalını ıstıyorum dıyor. acaba ne sekılde cozerım bunu ?
Tekrar crack yapıcaksın. 1.5 yüklerken neden problem olduğunu bilemiyorum tabi. Nasıl bir hata veriyor?
quote:
Orjinalden alıntı: senceryasar
quote:
Aaaah ah sakalımız yok ki dinlenelim
quote:
Aaaah ah sakalımız yok ki dinlenelim
Dostum bilsem yani burda okumuş olsam zaten kurmazdım. Ne bileyim böyle olacak. Neyse hadi siz de yükleyin bu yamayı zaten serverlar açıldı bu gün... Dün pek kimse yoktu ama bu gün millet girmeye başladı.
Ayrıcaaaa. Air Strike yapınca iki bölge seçebiliyorsun. Yeni haritalar var. Helikoptere pilotu da koymuşlar. Vurup onu direk indirebiliyorsun helikopteri... desem yer misiniz???
Neyse... Herkesi 1.5 yamasını yüklemeye davet ediyorum.