Şimdi Ara

Üniverstede öğretmene cok sinir oldum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazarlama okuyorum . hoca bi eşya alırken nerden geldiğini düşünüyor musunuz ? diye sordu . hiç kimse düşünmüyordur diye ekledi . sınıftada kimse parmak kaldırmadı ben kaldırdım ben düşünüyorum hocam dedim . söz hakkı vermek istemedi ama sesimle bastırdım burada anlattıklarımı kısa bi animasyon sayfasında görmüştüm. konuşmaya başladım hocam bir gün bi alısveris merkezinde bi radyo gördüm indirimdeydi normalde 50 tl civarı olan bi tane radyoyu 5 tlye satıyorlardı . elime aldım inceledim eksigi yoktu ama arkasında Made in China yazıyordu. sonra düşünmeye başladım neden bu kadar ucuza alabiliyorum diye . bunun demirinin hammaddesi büyük ihtimal afrikadan ve plastigin hammedisi olan ham petrolde afrikadan toplanıyor tabi karın tokluguna çalıştırdıkları işcilerle diye ekledim . Hoca bu arada sözümü kesti afrika öyle bi yer değil ki afrikada insanlar dans eder rahatt rahat yaşar diye dalga gecti sonrada başkasına söz hakkı verdi . ama beni dinleyen arkadaşlarım olduğu icin yüksek sesle devam ettim ve çinde toplanıyor hammaddeler ve cocuk işciligi sayesinde günde 1 dolara 20 saat işci calıstırarak bu radyolar yapılıyor ve tüm dünyaya dagıtılıyor . şimdi düşünün 5 tl bunun Çinden türkiyeye seyahat ve rafta durma parası olsa geriye eksilen 45 liralık fazlalık o cocuklardan ve işcilerden çalınmıştır diye ekledim sınıftan 3 kişi alkısladı. hoca tabi dinlemeyi kesmişti sonra yerime oturdum .
    Böyle hocalarla ülke cok gelişir eminim !

• umarım bırakmaz dersinden.
  • Lise olmasın orası? Parmak kaldırmak, söz hakkı istemek, konuşurken ayağa kalmak üniversitede yapılan şeyler değil.
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 0:19:11 >
  • yaz okulu yoksa 2 sene kalirsin o dersten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz okulu yoksa cidden senin adına üzülürüm. Hayır, hani alkışlandığın konuşmana değil, sadece hocanın seni o dersten bırakacağına üzülüyorum. Keşke laubali bile olmasaydın. İnşallah bu dediklerim gerçekten tutmaz.
  • bi bitmedi böyle hocalar.bitmezde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav oncesi hasta oldum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle hocaların her dediğini kesin doğruymuş gibi beynine kazımayıp yeri geldiğinde ağzının payını veren insanlara saygım sonsuz. Ben bir kere yaptım dönem uzadı, dikkat etmek gerek birazda.
  • genç 1-2 ders fazla önlerde oturma hocanın gözüne batarsın amma eyi demişin bir Reklamcı olarak takdir ettim, eferim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Lise olmasın orası? Parmak kaldırmak, söz hakkı istemek, konuşurken ayağa kalmak üniversitede yapılan şeyler değil.

Toplu bir alanda konuşmak için söz hakkı istemek liseye özgü bir şey değil ki. O mantıkla her kafadan bi ses çıkar.

Siz nasıl bir üniversitede okuyorsunuz bilmiyorum ama şu ana kadar gördüğüm her üniversitede durum bu şekilde işliyor.
  • Umarım yaz okulunda başka hocadan alırsınız dersi
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

quote:

Lise olmasın orası? Parmak kaldırmak, söz hakkı istemek, konuşurken ayağa kalmak üniversitede yapılan şeyler değil.

Toplu bir alanda konuşmak için söz hakkı istemek liseye özgü bir şey değil ki. O mantıkla her kafadan bi ses çıkar.

Siz nasıl bir üniversitede okuyorsunuz bilmiyorum ama şu ana kadar gördüğüm her üniversitede durum bu şekilde işliyor.

el kaldirilir söz istenir nezaketen fakat ayaga kalkilmaz.
    Liseden yeni gelen 1. sınıflar ilk haftalarda bu ayaga kalkmama olayina uyum saglayamazlar genelde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede doğru konusan gazeteciler,komutanlar kısacası dogru konusan herkes hapishanede dört duvar arasında.Sende gidip doğruları bu ülkede konuşursan dönemin uzar,herkes gibi koyun olacaksın ki ve herşeye "yav he he " diyeceksin ki o seneler bitsin ve mezun olusunu göresin.Ha dogru konusanı dokuz köyden kovuyorlar onuncu köyü bulup gidersen ne ala.

ekleme:bu dediklerim sadece üniversite içindir,amacım siyaset değil.Gördüklerim bunlar,adam marmarada okuyor bir eylem yapıyor dönemi uzuyor,adam tıp okuyor dandirik eyleme katılıyor,okuldan atılıyor,yazık değil mi o kadar puan alıp o okula yerleşmen o stresi çekmene değer mi bunca şeyler ? haksızsam söleyin bir tek ben miyim böle düşünen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 10 Ekim 2012; 4:29:13 >
  • Kimsede dememişki üniversitede Ögretmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliKocBey -- 10 Ekim 2012; 5:44:51 >
  • hep amerikan filmlerinin etkisi bunlar. filmleri izleyip izleyip, dikleniyorsunuz hocalara, sonra dersten niye kaldım?
    İnş. kalmazsın o dersten
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz

Kimsede dememişki üniversitede Ögretmen

Üniversitede ders verenlerde öğretmendir.
    Öğretim görevlileri , Doçentler , Yardımcı Doçentler , Profesörler falan onlarda öğretmendir.

Öğretmenin kelime anlamına bakacak olursak
    Öğretmen; Mesleği bir bilim dalını, bir sanatı ya da teknik bilgileri öğretmek olan kimse, muallim, muallime.İnsana herhangi bir alanda bilgi kazandıran kimse.

Bide gitmiş ögretmenin anlamını yazmıs heyyaallam yeaaa
    sen ünide ögretmenim diyen gördünmü hayatında
    Bırak üniversiteyi lisede bile ögretmen diyen kalmamış.

• quote:

MYO larda da öyle oluyor.Hatta biz lise 5 derdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

quote:

Ben myo'da okudum hiç böyle şeyler olmadı.Otopark yasağına karşı yüksekokul müdürünün odasına kapıyı tekmeleyerek giren yasağı kaldırtan yerli elemanlar vardı.Sınav soruları çalıştığı yerden çıkmadı diye hocayı fırçalayan arkadaşım vardı.2 yıllıkta hocadan çekinen kimse yoktu.Adam buraya sınavsız geçişle geldim en fazla kovulurum seneye yine gelirim diyordu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kimsede dememişki üniversitede Ögretmen

Üniversitede ders verenlerde öğretmendir.
    Öğretim görevlileri , Doçentler , Yardımcı Doçentler , Profesörler falan onlarda öğretmendir.

Öğretmenin kelime anlamına bakacak olursak
    Öğretmen; Mesleği bir bilim dalını, bir sanatı ya da teknik bilgileri öğretmek olan kimse, muallim, muallime.İnsana herhangi bir alanda bilgi kazandıran kimse.

Bide gitmiş ögretmenin anlamını yazmıs heyyaallam yeaaa
    sen ünide ögretmenim diyen gördünmü hayatında
    Bırak üniversiteyi lisede bile ögretmen diyen kalmamış.

Başlıkta "Üniversitede Hocaya çok sinir oldum" yazsa asıl problem olurdu başlıkta öğretmen yazması gayet normal.Konu içerisinde zaten olayı anlatırken Hoca diye devam etmiş.Suçu etrafa atmaya çalışma bence.

Heyallam ya ozaman sorumu şöyle degiştiricem sen hiç üniversitede bu ögretmen bana kafayı taktı diyen bir ögrenci duydunmu güzel kardesim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

quote:

Ben myo'da okudum hiç böyle şeyler olmadı.Otopark yasağına karşı yüksekokul müdürünün odasına kapıyı tekmeleyerek giren yasağı kaldırtan yerli elemanlar vardı.Sınav soruları çalıştığı yerden çıkmadı diye hocayı fırçalayan arkadaşım vardı.2 yıllıkta hocadan çekinen kimse yoktu.Adam buraya sınavsız geçişle geldim en fazla kovulurum seneye yine gelirim diyordu.

Bizim öğrencilerin kafa da aynı yapıdaydı haklısın ama öğretmenler zaten ders işleyemedikleri için kafaya takmışlardı yok ayağa kalkıp konuşun yok parmak kaldırın falan tabi kimse tınlamıyordu o ayrı.Zaten bende dayanamadım birinci dönem okulu bıraktım şimdi açıköğretim okuyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.