Şimdi Ara

Sınav oncesi hasta oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam sınav oncesi hasta olucam. Sabah kutupanede yer kapmak icin biraz koşturdum terledim bayagı rüzgarda kaldım bide terim kurudu üstümde. Burnum akıyo halsiz hissediyorum. Bide alerji ve sinüzitim var genetik daha kotu geciyo. Cabul iyileştiren biseyler soyleyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarimsakk -- 28 Mayıs 2017; 1:9:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam terlemeye çalış.
    Serum da taktır.
  • Gece ayaklarımın altına viks sürdüm corap giydim. Gece, ok terledim daha iyiyim suan. Ama kulaklarım tıkalı sinüzitte baş ağrısı yapıyo maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyrasil

Takip, ben de hasta oldum.

Gece ayaklarının altına viks sür çorap giy öyle uyu. Yorganıda çek üstüne terle. Rahatlarsın

• Ben de ygsye 1 hafta kala hasta olmustum ygsye de oyle girdim..Hafiflemisti biraz ama.

Sunlar iyi gelmisti bana,sulu et,tavuk,zencefil,bal,ihlamur,bi de dinlenmek.

• aynen 3 gündür bende böyleyim , nane limon iyi geldi tavsiye ederim
  • Tavuk çorbası falan içerim biran once toparlarım umarım. Kendinizi Koruyun hasta olmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ishal ve okul
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bal limon sıcak su karışım yap iyi geliyor

• Gecmis olsun ygsden 2 gun once deliler gibi hasta oldum ve dediğiniz gibi genetik olarak alerjik astımım var parfum sigara herhangi bi koku beni mahvedebiliyor. Son aksam hastane hastane gezip ozel hastaneler de dahil serum takmalarini istedim. Dedikleri cevap eve git tuzlu su iç keyfine gore serum mu takicazdi. Sinava asiri derecede hasta girdim. Iyi bir sonuc aldim ana emegimin karsiligini tam alamadım. Lysde acisini cikaricam insallah

• Geçmiş olsun hocam ya bende kaptım sifayi dün zaten acayip gözüm de ağrıyordu hiç ders calisamadim

• Geçmiş olsun

Ygs ye grip girdim

Sınav sırasında heyecan ve stresten burun akıntısı falan olmadı o kadar mendil sokmuştum 😊

Umarım bu sefer hasta olmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: hasta olmadan iyileştim ilaçsız 1 günde. Dun bol limonlu karabiberli tavuk çorbası içtim. Bide viks gercekten işe yarıyor. Gece yatmadan ayaklarınıza viks sürün bolca kalın bir çorap sabah duş alın zıpkın gibisiniz.

• Olum ben napayım vertigo hastalığı çıktı galiba 2 gün önce

fırfır dönüyor dünya mide bulantısı baş ağrısından 1 soru bile çözemedim 2 gündür

• SARIMSAK YE
  • Dün iki magnum yedim sıcak su da içmeyince hastalanır gibi oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.