Şimdi Ara

Üniversitede Lise Gibi Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
5
Favori
8.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lisede kimseyle öyle pek yakın olamadım.Konuştuğum bile bir kaç kişi vardı.Onlarla da şimdi görüşmüyorum.Üniversitede de böyle yalnız kalmaktan çok korkuyorum :(
    Lisede hep kimsenin bana pek değer vermediğini hissettim.Üniversitede de böyle olacak diye korkuyorum.Artık yalnız kalmak istemiyorum ya cidden.Suçu hep insanlara atmıyorum elbet benimde suçum var bu durumda.Neler yapmamı tavsiye edersiniz ?
    Üniversitede bu duruma düşmekten o kadar çok korkuyorum ki

• üst limiti belirleyen sensin. açılırsan, kulüplere katılırsan, biraz özgüven kazanırsan lise gibi bir hayatın olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gallantt G kullanıcısına yanıt
    Nasıl üst limiti ben belirliyorum :(
  • dediklerimi yaparsan çevren genişler. daha fazla şey yaparsan daha çok genişler

• üni lisenin daha kötüsü. kimse kimsenin umrunda değil, sen adım atmazsan gene yalnız kalırsın malesef.
  • Türkiye'nin Ivy League 'i saydığımız üniversiteler harici maalesef lise gibi evet..

• Bittim ben o zaman bana 1 adım atana ben 10 adım atayım ama ilk adımı nasıl atabilirim bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel lise mi, devlet lisesi mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sütçü imam'da üniversite, bilkent'te üniversite.

eğer etiket bir okula gidersen lise gibi değil onun dışında büyük kısmı hayal kırıklığı yaratıyor.
  • Sürçme kullanıcısına yanıt
    Öyle üniversiteler gitmiyorum maaelsef :( Ama bizim lisedekiler hep çok iyi yerlere gittiler.Yani öyle yerlere gidenler benim lisedeki tanıdıklarım.Onlarla hiç anlaşamamıştım :(
  • Okulun kalitesiyle insanların kalitesi doğru orantılı olmak zorun da mı ?
    Nasıl yapacağım ki :( Beni gerçek hayatta tanısanız hiç böyle demezdiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Allison Cameron

Okulun kalitesiyle insanların kalitesi doğru orantılı olmak zorun da mı ?

hem okulun kalitesiyle hem de taban puanlar ile orantılı. benim gözlemlerim bu yönde.
  • "da" birleşik

• asosyallikten kurtul o zaman. bak sana güzelim fırsat. hayatının hiçbir döneminde bu kadar insanla tanışmayacaksın. ne bekliyorsun ?

• Başarı oranı yüksek bir lisede okudum ve insanları pek sevmedim :D kalite anlayışlarımız farklı sizle o zaman :D
  • Aslında hep dikkat etmeye çalışırım.Çok aşırı dalgınlıktan olmuş yoksa böyle bariz bir hata yapmam.
    lisede bir fırsat değil miydi :( Benim beklentim ilk başta karşı tarafın beni sevmesi.Ama bu da pek olmuyor.Yani nasıl bir insanın liseden görüştüğü hiç arkadaşı olmaz ? İşte bu insan benim yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Allison Cameron

lisede bir fırsat değil miydi :( Benim beklentim ilk başta karşı tarafın beni sevmesi.Ama bu da pek olmuyor.Yani nasıl bir insanın liseden görüştüğü hiç arkadaşı olmaz ? İşte bu insan benim yani.

lisede hiç arkadaşının olmaması gerçekten garip. 1den 4e kadar aynı lisede mi okudun?
  • bu çok normal şeyler. sen lisede çocuktun. artık üniversitede olgun bir insan olman gerekir. çocuklukta bir şeyler paylaştığın insanlar artık üniversitede senin yararına olmaz. lisede yalnız kalmanı gerektiren şeyler neyse onları düzeltmeye çalış, kendini üzmeden.

• Evet.Garip işte o yüzden korkuyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.