Şimdi Ara

Üniversitede Lise Gibi Mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
5
Favori
8.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Allison Cameron

Gelmiyorlar ki işte.Dertlerimi paylaşabileceğim birlikte vakit geçireceğim insanlar olsun istiyorum çok ihtiyacım da var.Artık nefes alamıyorum ya cidden.

Ben bütün lise hayatım boyunca sosyal oldum bir bok olmadı. Birlikte vakit geçirebileceğin insanları sen seçebilirsin. Git herkesle tanış üni başlayınca 2-3 muhabbet et ne olacak sanki. Onun dışında sevdiğin bir bölüme gidiyorsan o bölüme focuslanmak bana daha cazip geliyor.

Açıkçası milletle laklak yapmak yerine itü veya boün kantininde fizik çalışmak daha mantıklı ve zevkli geliyor

Ayrıca nefes alamıyorum daraldım çok yalnızım diye düşünme. Olmasalar da olur. Eğer olursa bir gün anlarsın. Ayrıca 7-8 milyar insan (9 milyarı suriyeli)var dünyada illaki birini bulursun dost veya manita diyebileceğin

• Hocam üniversiteler açıldıktan 1-2 ay sonra özel mesaj atacağım sana merak ediyorum nasıl bi sosyal hayatının olacağını :D
  • kramponcu kullanıcısına yanıt
    Olmuyor artık cidden olmuyor :(
  • shuskhun S kullanıcısına yanıt
    Şimdiden söylebelirim :D öyle duruyor :D
  • gallantt G kullanıcısına yanıt
    normal yolla denemiyodum farklı bi yolla ama olmayacak herhalde
  • quote:

Şimdiden söylebelirim :D öyle duruyor :D

Hocam hiç belli olmaz :D
  • İnsanlar benii seçmiyor ki ama benim onları seçmem ne işe yarayacak :( İstediğim bölüme gidiyorum ama böyle yalnız kalırsam hiç bir şeye odaklanamam cidden.
    Olmuyor cidden bu yaşıma kadr olmadı.Yalnızlık Allaha mahsustur cidden o kadar doğru ki.
    Belki ben birisine aşık olabilirim ama o kişi bana aşık olmaz :D :D
  • asusx550vx kullanıcısına yanıt
    ben 2014te üye oldum ama 2017 martından beri devamlı yazıyorum. çok zor bir şey değil binbaşılığa kadar. neden istiyorsunki bunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallantt -- 8 Ağustos 2017; 0:0:57 >
  • quote:

İnsanlar benii seçmiyor ki ama benim onları seçmem ne işe yarayacak :( İstediğim bölüme gidiyorum ama böyle yalnız kalırsam hiç bir şeye odaklanamam cidden.
    Olmuyor cidden bu yaşıma kadr olmadı.Yalnızlık Allaha mahsustur cidden o kadar doğru ki.
    Belki ben birisine aşık olabilirim ama o kişi bana aşık olmaz :D :D

Futbol oynayamıyorsan oynama, bir de basketbolu dene.
  • shuskhun S kullanıcısına yanıt
    Umarım :D Umudum var ama az da olsa.Bu arada neden merak ettin :D
  • Anlayamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4114813A -- 8 Ağustos 2017; 0:23:29 >
  • kafana göre biri çıkması şans, o şansıda sen artıracaksın çevreni geniş tut
  • Onlara yaklas ve 'oncelikle selamin aleykum ben dj dikkat' de onlar seninle arkadas olur
  • quote:

Umarım :D Umudum var ama az da olsa.Bu arada neden merak ettin :D

Hikayenin devamında neler olacağını öğrenmek istiyorum .d
  • gallantt G kullanıcısına yanıt
    öylesine kanka
  • Hangi üni ortak ?

• Hocam şimdi kendimden reel bir örnek vericem.

Üniversiteye gidiyorum halen okuduğum 2yıllık tırt cbü bilgisayar programcılığı bölümü iş güç imkanı olmayan okunmuş olmak için okunan bir bölüm ve okul..

Şöyle bir durum var çevren yoksa benim gibi ilk 1ay yalnız takılırsın daha sonra ortam yumuşar derslerde hocalar falan alışır sınıfında sohbet ortamı olur daha sonra ilgilenme durumuna bağlı olarak derslerdeki katkınla çevre oluşturmayı denersin denersin dememe bakma sen denemeye kalkışmadan yanında toplanacak menfaatçi onun bunun evladı da çok o yüzden seçimlerini iyi yaparak arkadaş ortamını en azından sınıf ortamında oluşturmuş olursun. Üniversite içindeki diğer kişilerle arkadaşlılığın senin girişkenlik ve uslubuna bağlı bu iki özelliği kullanamam dersen yine üniversite içerisinde bir kaç gün göz gezdirip gözlemleyerek kiminle rahat iletişim kurabileceğini seçerek onlarla arkadaşlık edebilirsin.

Lise gibi mi? sorusuna gelecek olursak 2yıllık bir bölüm okuyorsan o okullar lise 5 lise 6 gibi gelir geçer ortamı falan aynıdır yerini yadırgamazsın. Sana eminim 4 yıllık okuyan arkadaşlar bu yazdıklarımdan daha iyisini veya daha kötüsünü yazmışlardır. Bu da bir 2yıllık okuyan üniversitelinin yaşadığı durumların örnek hali umarım bir bilgilendirme olmuştur.

Edit DH mobil problemli olduğundan mesajlarım tekrar etmiş onları sildim ve bunu tek bir şekilde atıyorum.

• asusx550vx kullanıcısına yanıt
    tamamdır :)

• FlowMotion kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle omü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.