Şimdi Ara

Üniversitede Lise Gibi Mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
5
Favori
8.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    istanbul değil
  • Hayat komple leş + çöp bu konularda ne lisesi ne ünisi
  • Lejyoner1 kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geliyor ama ben çöp olduğum için hayat çöp gibi geliyor olmasın diye de düşünmüyr değilim.
  • Umarım üniversitende güzel ve bol öğrenci kulüpleri vardır, onlara katıl insanlarla tanış derim. Üniversitede daha bi' çıkar ilişkileri on planda olur, dolayısıyla asosyal takılırsan üni hayatın boyunca 5 kişiyle anca konuşup mezun olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman iyi bir insan ol. Kimseye kötülük düşünme, not geçer eline paylaş not çıkarırsın paylaş, biri bir şey ister tersleme yardımcı ol bıkkınlık verecek kadar çok çevren olur. Ama içlerinde adam gibi adam 3-5 kişiden fazlası çıkmaz çoğu çıkar için yanında takılır tek sendelemede arkadan iter ama olsun sen iyi bir insan ol ki o adam gibi adam 3-5 kişiyi bulabilesin.

• Hocam Omü hangi bölüm? benim de omü gelecek muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDE8D73F8 -- 8 Ağustos 2017; 1:28:4 >
  • Tıp.Aslında geçen seneye göre 30-40 kişiyle falan kaçırıyorum ama hocalar falan hep gelir diyor bende ister istemez böyle bir ruh haline girdim :D
  • Emekli Amiral kullanıcısına yanıt
    ortam oluşturma gibi bir yeteneğim olduğunu hiç sanmıyorum :D
  • yav ne guzel rahat iste onun bunun entrikasiyla ugrasmican

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle olmuyor işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Allison Cameron

öyle olmuyor işte :D

cinsiyetiniz ne hocam? :DD

• Ben de türkçe tıp ı 300 kişiyle kaçırıyorum o olmazsa ingilizce olacak yine omü. Öncesinde yazdığım bir cevap daha vardı onada bir bak istersen sanırım gözünden kaçmış
  • Ben ingilizcesini yazmadım :( Kusura bakmayın ya gözümden kaçmış olabilir
  • neden sordunuz ki
  • daha büyüğü

• Ben kekemeyim çok olmasada benim bile arkadaşlarim var bu tarz bir problemin yoksa arkadaşinin olmamasi enteresan. Devleti bilemeyeceğim ama özel üni lise gibi,lisenin kimsenin birbirini takmadigi hali. Lisede arkadas edinmek üniye göre daha kolay. Lisede arkadaşin olmadiysa ünide daha zor. Lisedeki gibi sabahtan akşama kadar okulda durmuyosun bir gün ders var bir gün yok bir gün 2 saat var bir gün derslerin arasinda 3 saat ara var,ara oluyor herkes kayboluyor beraber çok vakit gecirmiyosun siniftakilerle zaten,ara sıra gelenler olur erken çikanlar imza atip çikanlar vs rahat ortam herkes kafasina göre takilir,bi gördüğünü bir daha görmeyebilirsin bile. Ortam oluşmuyor haliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 8 Ağustos 2017; 2:38:18 >
  • Hocam kader ortağıyız. Lisede konuşmayı bildiğimi bilen dört, beş kişi vardı :'d

• Yav kardeşim kocaman adam oldun , kendine saygı göster azcık. Kimden,niye çekincen? Otur sırana zaten kimse kimseyi tanımayacak. Bir etrafı gözlemle, kendin gibi birini görürsen yakınlarında merhaba diyerek merak ettiğin birkaç soruyu sor .Zaten gerisi gelir... Kasmayın bukadar hepimiz insanız.
  • Dersten ordan burdan muhabbet aç. Hazır ortama gir. Ortam kur. Sana bağlı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Allison Cameron

Bana da öyle geliyor ama ben çöp olduğum için hayat çöp gibi geliyor olmasın diye de düşünmüyr değilim.

Hocam ezmeyin kendinizi öyle ne çöpü

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.