Şimdi Ara

Üni sinifta kalip kalmama tedirginim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim 2 donemde not ortalamam 1.8 alti fakat muafiyet dil sinaviyla birinci sinifim 2.05 GNO oluyor ikinci sinif derslerini alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.sınıftaysan kalmazsın zaten.Son sınıfta ortalamana bakılır.Alttan dersin yoksa ve ortalaman 2 yi geçiyosa mezun olursun geçmezse dönem uzatırsın.Bizim okulda böyleydi her okulda değişir en iyisi öğrenci işlerine sorman.

• Şimdi şöyle bi durum var. Her iki dönem sonunda genel not ortalaman 1.80'in altında ise 1. sınıftan 4-5 dersten kalmışsın demektir. 2. sınıfta öncelikli olarak 1. sınıf derslerini alırsın geri kalan kredi durumuna göre de 2. sınıf derslerini alırsın. Bizim okulda mesela ortalaman 1.80 altında ise 15 krediye kadar ders alabilirsin. 1. sınıf derslerinden ilk dönemden 3 dersten kaldın diyelim. 3üde 3 kredi olsun. Bunları alıyosun önce etti sana 9 kredi. Geri kalan 6 kredi de 2. sınıf derslerinden alıyosun. Bu şekilde hep geriden geliyorsun mecburen. Ve muhtemel olarak okul uzuyor. Bende uzatmamak için uğraşıyorum şuan. Yaz okulunda ff ile kaldığım dersi aa ile verdim. Derslere gitmemenin pişmanlığını yaşıyorum şuan.
  • Birinci sinifim ilk donem 2 dersten kaldim 1.78 ortalama geldi onlari otomatik ekledi ve ders secmede gecen yilki derslerim var sinif yariyil.bolumunde de 1/2 yaziyor anlayamiyoru.neden gecemedim

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.