Şimdi Ara

9.siniftan 10.sinifa geciste yaz tatilinde fen liseliler nasil calismali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs calismaya basladim lys ye de mi calismaya baslasam? Unuturmuyum yoksa yada 9.sinif tekrari mi yapsam ama onlar cok sıkıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hele dur,otur bir soluklan.
  • Çalışma ygs lys falan 9 u iyi halletmeye bak
  • Geometri çalış mutlaka matematik de çalış.Fenleri okul zamanı çalışırsın.Bir fen lisesini yeni bitirmiş biri olarak tavsiyelerim bunlar

Edit:Fen liseleri farkını 2.sinavda yani lysde belli eder.ilk sinavi pek takma yani 2.yı ihmal etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notbad_notbad -- 13 Haziran 2014; 16:04:36 >
  • 9. sınıfı bitir yeter.
  • bu kadar inek olmayın ben de fen liseliyim 11 e geçiyorum daha hiç bir yaz tatilinde çalışmadım. bunda mecbur ödev yapacam. onun dışında illa çalışacam diyosan. her dersten 1 soru bankası al bitir. bir de 10. sinif konu anlatımli al seneye de çalışırsın.
  • oo kank sen gec kalmissin ben 8
    siniftayken bitirdim ygsyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11.sinif bolum değişimi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9.sinifta fazla sorun yokki sadece ygs calismaya basladim ama lys de baslasam agir mi gelir?

• Öncelikle %99 senin zamanında ygs-lys olmayacak. Benim tavsiyem çok meraklıysan 9. Sınıf tekrar edebilirsin onun dışında çalışsan da işine yaramayacak 9. Sınıfta çalıştıklarımın %5 ini anca hatırlıyorum ben de fen lisesiyim. Otur lol oyna tatilini iyi geçir.

• Ama 9.sinif calismam universiteye geciste bana yararli olacakmi?bosuna calismis olmayayim

• mat geo dersin bu sene iyiyze zerre çalışma gez toz kötüyse ona ağırlık ver oda en fazla 2-3 günde bir otur çalış yani gez toz daha yaşın kaç ki
  • Gezmeyi sevmiyorum biraz tuhaf ama ben ders calismayi seviyorum

• Diğer liseliler gibi: Tatilde tatil yapmalı.
  • sadece kitap oku ders falan çalışmana gerek yok.
  • Şu anlık geometri yeter diye düşünüyorum diğerleri 2 senede halledilir ama temel atsan iyi olur derslere .
  • Ne çalışması ya ,gez eğlen, son 2 sene çalışırsan istediğin yere girersin zaten .Şimdi çalışsan hiçbir şeye yaramaz unutursun .
  • Ama ben ders calismak istiyorum.gercekten erken calismaya baslamak kotu mu olur?

• Yardim edin,lütfen

• dalga mı geçiyorsun? 9.sınıfta bunla uğraşacağına ingilizce kursuna yazıl derim ya da hazırlık okuduysan, ingilizce biliyorsan başka bir dile yönel. Fen lisesisin 11.sınıftan itibaren 2 sene bunlara zamanın pek kalmayacak 2 senede sosyalleş, kendini geliştir, kitap oku, film izle, spor yap. Üniversite elbet kazanırsın ama oraya odun gibi gitmekte var donanımlı, arkadaş ortamında bir konu açıldı mı bir iki cümle kurabilecek bilgiye sahip, kültürel biri olarak da.
  • İngilizce kursuna gittim yeteri kadar b2 duzeyindeyim su anda

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.