Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (417. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Bulutları dinamik yapmışlar.

Eğer büyük bir bulut kümesi güneşin önünden geçiyorsa yeryüzünde o alan kadar bir karartı ilerliyor.Çok güzel detaylar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu sonunda bitirdim.

oyunu bitirmiyenler okumasin!!!!

SPOILER!!!

oyunda sevmedigim bi kac seyi belirtim.

ormanda maymun gibi cok zipladik. yani tmm iyi hosta bi zamandan sonra sıkıyor.

final naughty dog'a yakismadi. ters köse yapan bir final harika olurdu. cristopher nolandan bu konuda akil alabilirdi.

onun haricinde mallesef asla bir last of us degil.

puanim 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkatooS86 -- 16 Mayıs 2016; 3:59:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Dublajda küçük bir hata yapmışlar

Korsan kaptan Aveny'nin hazinesinin 400 milyon dolar olduğunu söyleyen Nathan , oyunun ilk bir kaç bölümünde bu paranın 400 milyon lira olduğunu anlatıyor kardeşine

Türk lirası mı

• quote:

Orijinalden alıntı: selami023

Oyunu bugün bitirdim arkadaşlar güzel oyun gerek grafik gerek ses efektleri harika olmuş silah sesleri tam gerçekçi olmuş,el bombası patlayınca çıkan o ateş ve ses gerçektten muazzam.
    Oyunun firması Naughty Dod, Oyunun grafiklerini bize oyun içinde karakterler ile söylüyor zaten bilmem dikkat ettiniz mi? karakterler sürekli '' Şu manzaraya bak'' burası harika bir yer gibi şeyler söylüyor bu benim hoşuma gitti birde oyunda ekran görüntüsü çekmek için yerler yapmışlar bence üst düzey bir oyun olmuş tebrik ediyorum firmayı :) iyi iş :)

Bi de farkettiyseniz bazı göndermeler yapıyor karakterler.Örneğin bi bölümde Elena, mükemmel bir mühendislik hiç bir masraftan kaçınmamışlar gibi bi cümle kuruyor.Gerçekten hoş olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: abstergo78

ezicide başladım ,fena ama çok zevkli ...alışınca hoplaya zıplaya öldürüyorsun adamları :) madagaskar felan hikaye oluyor battle da

Zaten uncharted serisi ezici de oynanır ki ben hepsini öyle oynarım bitirme kupaları için 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son günlerde sistemi açınca ekranın sol üst köşesinde çince bir harf çıkıyor. 3-4 saniye sonra gidiyor. Daha önce yapmıyordu. Sebebini bilen var mı?
  • Uncharted 4 gerçekten efsane bir oyun olmuş. Fakat ufak tefek aksaklıklar her oyunda olduğu gibi bu oyunda da mevcuttu. Sanırım benim canımı sıkan tek şey dublajla ilgili. Dublajı Okan Yalabık ile yapmaları çok iyi olmuş fakat montaj kısmında ufak tefek senkronize sıkıntıları oluyor. Yani biraz donuk kalıyor. Küfürler falan bence yerinde ama , bazen de papağan gibi oluyor. ios işletim sistemi bile siri gibi bir yapay zekamsı bir türle oyuna entegrasyonu gerçekleştirilebilir miydi bilgim yok ama dublajlar 10 üzerinden 8. onun dışında oyun gerçekten başarılı. Emeklerinin karşılığını sanırım kazanç olarak geri alacaklardır. İyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

TR tokatlar

Benim tanıdığım Nathan, Laranın kalçayı tokatlar.

yakışır kardeşime

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 16 Mayıs 2016; 11:23:44 >

• en zor da oynuyorum (ezicinin bir altı herhalde) buyrun izleyin bakalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 16 Mayıs 2016; 11:29:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

TR tokatlar

Benim tanıdığım Nathan, Laranın kalçayı tokatlar.

yakışır kardeşime

Bu hanım kızımızın kolları ve sırt bölümü dekolteli. Nathan kardeşimizi bozar. İşinde gücünde bir adamdır Nathan. Böyle oyunlara gelmez. Helali elenadır.

Tövbe çekerse değerlendirilmeye alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 16 Mayıs 2016; 11:37:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizlion

SERİYİ İZLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR.OYUN HAKKINDA FİKİR SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER İZLEYEBİLİR

Yeter yahu yeter. Yeter.

• Multiplayer oynayan var mı millet

Psn:emredb55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahattin Abi -- 16 Mayıs 2016; 12:00:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ciddi bir kurgu güzel giderdi ama seriyi tatlı bir sonla bitirelim demişler.sorun yok böyle de iyi.yeni oyunu duyursalar e3te bari
  • Bahsettiler mi bilmiyorum da el fenerini sam in yuzune tutunca gozlerini kisip eliyle isigi engellemeye calisiyo cok guzel bi detay olmus

• oyunun multiplayeri inanilmaz biçimde sariyor özellikle sıralama maçlari
    5 macin 1 ini kazanabildim tabiki takım yüzünden bronz 3 başlattı azim ettim
  • Müthiş kareler

Bu mesaja eklenen görseller:

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Yetenek

oyunun multiplayeri inanilmaz biçimde sariyor özellikle sıralama maçlari
    5 macin 1 ini kazanabildim tabiki takım yüzünden bronz 3 başlattı azim ettim

Siralamali mac dediginz en alttaki mac turu mu. Lig sistemi mi var nasi oluyo tam olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Bahsettiler mi bilmiyorum da el fenerini sam in yuzune tutunca gozlerini kisip eliyle isigi engellemeye calisiyo cok guzel bi detay olmus

Last Of Us'da da vardı o

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    evet bildiginz lig sistemi herhangi bir modda 10 maç attıktan sonra sıralamali seçim aktif hale geliyor ondada 5 maç atinca performansa göre bir lige yerleştiriyor beni bronze 3 ligine attı 1 maç kazandım bronze 2 için 3 maçin 2 sini kazanman gerek dedi .
    aynı league of legends gibi
  • 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.