Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
194.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Benim Charlie Cutter ile ilgili başka bir şey takıldı kafama.

Yemen'de Nate Elena'ya Cutter'dan bahsettiği zaman Elena, ''bir dakika, Charlie Cutter mı?'' diyor. Yani Elena Cutter'ı önceden tanıyor ama biz tanımıyoruz. Sorarken de çok şaşarımış bir ses tonuyla soruyor. Benim hatırladığım kadarıyla Cutter önceki oyunlarda yoktu. (Zaten olsa oyunun başında Katherine Marlow'a yapılan numarayı yemezdik.) Acaba bu Cutterla olan mevzuyu daha sonra başka bir oyunda falan mı öğreneceğiz. Mesela U2 ile U3 arasında bir zamanda geçen U4... Veya PSP Vita'ya çıkacak olan Uncharted...

Cok guzel bir tespit yapmissiniz. Hic aklima gelmemisti acikcasi.

• 3 oyunda da hikaye işlenişi benzerdi bence.Yeni oyunda farklı bir şey yapmaları gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar acil yardım lazım oyunun 10 bölümünden itibaren hedef alma kayboluyor nereye nişan alacağımı göremiyorum iki defa yeniden başladım oyuna yokk acaba o bölümlerdemi hata var 10-11-12 sinir olunca devam etmedim oyunu iaede etmeyi düşündüm neden kaynaklı olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirimm ayrıca oyuna yeniden başladığımda hikaye kısmına bir sorun yok 10 bölüme gelip yer altında bulmacayı cözdükten sonraa rasgele ates ediyorum :((((( hedefleme kısmı cıkmıyorr

Orijinalden alıntı: ugrcan1

Arkadaslar konu dışı olacak ama bişey sormak istiyorum elime yakın zamanda ps3 geçecek sıfır uncharted 3 oyunlu olan 320 gb ps3 kac paraya satabilirim satmaya kalksam şimdiden teşekkürler ..

949 liraydı yanlıs hatırlamıyorsam teknosada gormustum 320 gb yanında uncharted 3 veriyordu...799 liraya yine 320 gb + 2 oyun ps3 var su an d&r'larda.. sen kaça satarsın hiç bilmiyorum her ne kadar sıfır olsada senin cihazın artık 2 el oldu malesef,elektronikte birşey aldıktan sonra mağazadan dışarı adımını attıgın an artık o urun 2.eldir...
    CPU: AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm | Anakart: Asus Prime B450M-K 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX | GPU: Asus Radeon RX580 Dual O4G OC 4GB GDDR5 256 Bit | RAM: GeIL 2x8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 | SSD: Adata 480GB SU630 520MB-450MB SAT | PSU: Dark Force 500W 80+ | Kasa: Ranker Rigel Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX | Kulaklık : James Donkey 710 7.1 Surround | Monitör: AOC 27" C27G1 144 Hz 1ms | Logitech F710 GamePad
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

quote:

Arkadaslar konu dışı olacak ama bişey sormak istiyorum elime yakın zamanda ps3 geçecek sıfır uncharted 3 oyunlu olan 320 gb ps3 kac paraya satabilirim satmaya kalksam şimdiden teşekkürler ..

949 liraydı yanlıs hatırlamıyorsam teknosada gormustum 320 gb yanında uncharted 3 veriyordu...799 liraya yine 320 gb + 2 oyun ps3 var su an d&r'larda.. sen kaça satarsın hiç bilmiyorum her ne kadar sıfır olsada senin cihazın artık 2 el oldu malesef,elektronikte birşey aldıktan sonra mağazadan dışarı adımını attıgın an artık o urun 2.eldir...

ayrıca yurtdışından geliyosa sanırım fiyat biraz daha düşücektir özellikle amerikadan geliyosa

Psn: CanaWAR_

• Dun aksam hard modda bitirdim, simdi crushed modda baslayacagim. Harbiden tadi damagimizda kaldi

Sony nin tv kampanyasından mı aldın

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • 750-800 tl arası satabilirsiniz, en azından bu forumda geçerli fiyatı verdim. GG sahibinden vb. sitelere ilan açın.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

750-800 tl arası satabilirsiniz, en azından bu forumda geçerli fiyatı verdim. GG sahibinden vb. sitelere ilan açın.

bencede ortalama o fiyatlarda olmalı. Sadece ps3 320 gb ları o fiyatlara koyuyorlar. Ayrıca bunda oyunda dahil.

MMGN nin düzenlediği ankettin sonuçları;

Best PS3 Games'de ezici üstünlükle en üst sırada %68 oyla UC3 var. 2.sırada ise %13 ile LBP 2 geliyor. Böylece PS3 GOTY ödülü UC3 e gitmiş oldu.

http://ps3.mmgn.com/Articles/Uncharted-3-is-PS3-Game-of-the-Year

http://ps3.mmgn.com/Polls/Best-PS3-Exclusive-of-2011

Best Action/Adventure Game'de de UC3, 31% ile ikinci sırada. İlk sırada 38% ile zelda yer alıyor.

http://ps3.mmgn.com/Polls/Best-Action-Adventure-Game-of-2011-H

GOTY ödülünde ise henüz 113 oy kullanılmış. UC3, 3. sırada.

http://ps3.mmgn.com/Polls/Game-of-the-Year-2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 23 Kasım 2011; 15:46:54 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• Eger bahsettigi urun sıfırsa 700-750 den rahatlikla gitmesi lazim uncharted ile birlikte.

• Benim gibi oyunu bitirip de halen uc3 forum sayfasına tekrar tekrar giren var mı bilmiyorum, resmen tadı damağımda kaldı...

hele ki;

elimizdeki 3 bin yıllık feneri heykel parçalarına tutup, gölgeyi duvara yansıtarak, olayı realize etmemiz, o nasıl bi hayalgücü, nası bir yaratıcılık... saygıyla eğiliyorum

Not: spoiler tuşunda problem var, beceremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso_mari -- 23 Kasım 2011; 16:42:01 >

Orijinalden alıntı: pape

quote:

yakın zamanda alıcam bitmesse eger ama kutusunu acmadan satmam lazım o yüzden şimdiden alıcı arıyorum :D

quote:

quote:

yakın zamanda alıcam bitmesse eger ama kutusunu acmadan satmam lazım o yüzden şimdiden alıcı arıyorum :D

Hayirlisi olsun, burdan ziyade forumun ikinci el kismina ilan acarsan daha cabuk alici bulursun. Ama sunuda unutma urunun sifirda olsa magaza fiyatindan ufakta olsa bir avantajin olsunki alacak kisi magaza yerine seni tercih etsin. Yoksa psikolojik olarak gidip ayni fiyata magazadan alacaktir gene ayni fiyat soz konusu oldugunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayirlisi olsun, burdan ziyade forumun ikinci el kismina ilan acarsan daha cabuk alici bulursun. Ama sunuda unutma urunun sifirda olsa magaza fiyatindan ufakta olsa bir avantajin olsunki alacak kisi magaza yerine seni tercih etsin. Yoksa psikolojik olarak gidip ayni fiyata magazadan alacaktir gene ayni fiyat soz konusu oldugunda.

yok kardesim ben dün baktım electroworld de unc3 oyunu ile birlikte 320 gb lık ps3 999 tl di bende 750 diyorum 250 tl ucuzuna verıyorum orayada konu acıcam zaten gzl kampanya ama :D

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Benim Charlie Cutter ile ilgili başka bir şey takıldı kafama.

Yemen'de Nate Elena'ya Cutter'dan bahsettiği zaman Elena, ''bir dakika, Charlie Cutter mı?'' diyor. Yani Elena Cutter'ı önceden tanıyor ama biz tanımıyoruz. Sorarken de çok şaşarımış bir ses tonuyla soruyor. Benim hatırladığım kadarıyla Cutter önceki oyunlarda yoktu. (Zaten olsa oyunun başında Katherine Marlow'a yapılan numarayı yemezdik.) Acaba bu Cutterla olan mevzuyu daha sonra başka bir oyunda falan mı öğreneceğiz. Mesela U2 ile U3 arasında bir zamanda geçen U4... Veya PSP Vita'ya çıkacak olan Uncharted...

Aynısını soracaktım

• arkadaşlar acil yardım lazım oyunun 10 bölümünden itibaren hedef alma kayboluyor nereye nişan alacağımı göremiyorum iki defa yeniden başladım oyuna yokk acaba o bölümlerdemi hata var 10-11-12 sinir olunca devam etmedim oyunu iaede etmeyi düşündüm neden kaynaklı olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirimm ayrıca oyuna yeniden başladığımda hikaye kısmına bir sorun yok 10 bölüme gelip yer altında bulmacayı cözdükten sonraa rasgele ates ediyorum :((((( hedefleme kısmı cıkmıyorr
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.