Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
194.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berk_DH

Arkadaşlar siz oyunu kaç liradan aldınız ?
    Bizim burdaki spotçu 130 diyor biraz pahalı geldi bana.

130 TL verdikten sonra gidip bandrollu olarak Sony Centerlardan al hem ileride çıkacak oyunlarında Türkçe olmasında katkın olur.

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

750-800 tl arası satabilirsiniz, en azından bu forumda geçerli fiyatı verdim. GG sahibinden vb. sitelere ilan açın.

720 tl ye satürn de gördüm bilginiz olsun. 800 e satması zor olabilir. Ki birde oralarda listeleme fiyatı da olduğunu düşünürsek.

Orijinalden alıntı: dievas

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

750-800 tl arası satabilirsiniz, en azından bu forumda geçerli fiyatı verdim. GG sahibinden vb. sitelere ilan açın.

720 tl ye satürn de gördüm bilginiz olsun. 800 e satması zor olabilir. Ki birde oralarda listeleme fiyatı da olduğunu düşünürsek.

720 ye gördüğün uncharted oyunuyla birlikte olan 320 gb ps3 dimi ?

Ben oyunlardan çok fazla anlamıyorum.Ama arada böyle birkaç oyun alıp oynuyorum.En son kill zone 3 aldım sırf türkçe diye.Birde mov ve silah aparatı falan verdiler.Oynadım.Türkçe olması çok hoşuma gitti.Öbür türlü ingilizcem zayıf olduğu için çok uğraştırıyor. Bir saat elimde silahla tırmaladıktan sonra dinleneyim dedim.Bi baktım sol kol yok olmuş, gitmiş :)) Demekki 3-4 saat falan oynasak artık kimbilir...

Şaka bir yana arkadaşlar ben bu oyunu alıp oynamak istiyorum.İlk çıkan Uncharted: Drake's Fortune yada Uncharted 2: Among Thieves almadan direk üçüncüsünü alsam pek bir şey farkedermi? Öneriniz nedir.??? Bu oyunu çok övdüler bu arada...

Herkese hayırlı cumalar... Mutlu hafta sonları...

Orijinalden alıntı: yasinaka

Arkadaşlar Herkese merhaba...

Ben oyunlardan çok fazla anlamıyorum.Ama arada böyle birkaç oyun alıp oynuyorum.En son kill zone 3 aldım sırf türkçe diye.Birde mov ve silah aparatı falan verdiler.Oynadım.Türkçe olması çok hoşuma gitti.Öbür türlü ingilizcem zayıf olduğu için çok uğraştırıyor. Bir saat elimde silahla tırmaladıktan sonra dinleneyim dedim.Bi baktım sol kol yok olmuş, gitmiş :)) Demekki 3-4 saat falan oynasak artık kimbilir...

Şaka bir yana arkadaşlar ben bu oyunu alıp oynamak istiyorum.İlk çıkan Uncharted: Drake's Fortune yada Uncharted 2: Among Thieves almadan direk üçüncüsünü alsam pek bir şey farkedermi? Öneriniz nedir.??? Bu oyunu çok övdüler bu arada...

pek bişey farketmez hocam hepsinin hikayesi güzel :) ama böyle ard arda gelen bi hikayeden oluşmuyo :)
    fakat bu oyunu oynayınca bence 2. yide kesinlikle oyna :)

Psn: CanaWAR_

• ben 1 i oynamadım ama imkanın ve fırsatın varsa mutlaka 2 yi al önce oyna sonra 3 e geç harika bir efsanedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostEagle -- 25 Kasım 2011; 14:36:14 >

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Arkadaşlar Herkese merhaba...

pek bişey farketmez hocam hepsinin hikayesi güzel :) ama böyle ard arda gelen bi hikayeden oluşmuyo :)
    fakat bu oyunu oynayınca bence 2. yide kesinlikle oyna :)

Evet fakat karakterler aynı karakterler, dönen muhabbetler önceki oyunlara gönderme yapıyor felan, bence bir seri olarak oynanmalı bu oyun. İlk iki oyunda Nate'e alışıp 3. oyunu oynamak var, bir de ilk defa Nate ile tanışmak var. Bence çok farklı şeyler. Sonra karakterler arası diyaloglar da çoğu yerde anlamsız gelebilir. İngilizce gerekiyor tabii ama Uncharted'ın zaten çok fazla derin bi' kurgusu olmadı hiç bir oyununda. İngilizce olmadan da anlaşılır diye tahmin ediyorum. İlk oyunu özellikle ilk oynamanızı tavsiye ederim. Çünkü 2 veya 3'ten sonra çok sönük kalır, oynayamazsınız...

• İmkan ve fırsatta sorunum yok çok şükür.Tüm seriyi alabilirim.Ama zamanım malesef kısıtlı.Çoluk çocuğa karışınca vaktin büyük çoğunluğu çocukla geçiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 25 Kasım 2011; 14:50:17 >

İmkan ve fırsatta sorunum yok çok şükür.Tüm seriyi alabilirim.Ama zamanım malesef kısıtlı.Çoluk çocuğa karışınca vaktin büyük çoğunluğu çocukla geçiyor...

Fiyat değil de, ilk oyun eski bir oyun, bulmanız sıkıntı olabilir. Ben baya aramıştım. Bulursanız oynayın derim.
  • Eğer bulursam ilk ikisini birden alacağım.İnternette yorumlar tüm seri için oldukça olumlu...
    Arkadaşlar yorumlarınız için çokkk teşekkür ederim.
    Selamlar...

Eğer bulursam ilk ikisini birden alacağım.İnternette yorumlar tüm seri için oldukça olumlu...
    Arkadaşlar yorumlarınız için çokkk teşekkür ederim.
    Selamlar...

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/uncharted-drakes-fortune-hd-sifir-ps3-oyunu-48194786
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/uncharted-2-hd-orjinal-ps3-oyunu-hemen-kargo-48194686

Uncharted'ın ilk 2 oyunu 0 açılmamış diyor.

• İlk iki oyunu içeren paket Amerikada çıktı burada da çıkmış olabilir. Yukardaki linklerde iki oyun 100 TL den pahalı. 60 TL gibi bir fiyata forum 2. elden de alınabilir.
    PS5 - PS4: mertvontrier
  • Arkadaşlar bu oyunu pek takip edemedim vizeler dolayısıyla o yüzden önceden cevaplanmış soruları sorduğum için kusura bakmayın. Şimdi oyun fiyatlarının son zamanlardaki uçukluğundan dolayı 2. el online kodu kullanılmış bir oyun alayım diyorum da mesela oyun için çıkmış veyahut çıkacak olan Dlc lerde sorun yaşar mıyım ? Oynayamama , yükleyememe gibi . Online kodu sadece multi için gerekliyse 2. el alayım diyorum. Ama multisi tadından yenmiyor diyorsanız sıfır da alabilirim karar veremedim 2. oyunun multisi bana göre orta şeker bir şeydi yani oynadığım zaman eğleniyordum ama öyle çok da aramıyordum yani

Haftasonu almayı planlıyorum arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

Orijinalden alıntı: YusufTimur

Arkadaşlar bu oyunu pek takip edemedim vizeler dolayısıyla o yüzden önceden cevaplanmış soruları sorduğum için kusura bakmayın. Şimdi oyun fiyatlarının son zamanlardaki uçukluğundan dolayı 2. el online kodu kullanılmış bir oyun alayım diyorum da mesela oyun için çıkmış veyahut çıkacak olan Dlc lerde sorun yaşar mıyım ? Oynayamama , yükleyememe gibi . Online kodu sadece multi için gerekliyse 2. el alayım diyorum. Ama multisi tadından yenmiyor diyorsanız sıfır da alabilirim karar veremedim 2. oyunun multisi bana göre orta şeker bir şeydi yani oynadığım zaman eğleniyordum ama öyle çok da aramıyordum yani

Uncharted 3'ün konusuna bakan yok mudur ya yoksa beklediğiniz kadar iyi çıkmadı mı ?

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu oyunu pek takip edemedim vizeler dolayısıyla o yüzden önceden cevaplanmış soruları sorduğum için kusura bakmayın. Şimdi oyun fiyatlarının son zamanlardaki uçukluğundan dolayı 2. el online kodu kullanılmış bir oyun alayım diyorum da mesela oyun için çıkmış veyahut çıkacak olan Dlc lerde sorun yaşar mıyım ? Oynayamama , yükleyememe gibi . Online kodu sadece multi için gerekliyse 2. el alayım diyorum. Ama multisi tadından yenmiyor diyorsanız sıfır da alabilirim karar veremedim 2. oyunun multisi bana göre orta şeker bir şeydi yani oynadığım zaman eğleniyordum ama öyle çok da aramıyordum yani

Uncharted 3'ün konusuna bakan yok mudur ya yoksa beklediğiniz kadar iyi çıkmadı mı ?

0 alsan daha iyi olur bence co-op çok zevkli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

quote:

0 alsan daha iyi olur bence co-op çok zevkli.

Co-op oynayacak arkadaşım pek yok ya multi de oynamayı düşünmüyorum vaktim olmuyor eskisi kadar. Beni tek düşündüren Dlc . Oyun için çıkmış bir dlc var mı bilmiyorum ama ilerde dlc çıkarsa bu kodu kullanılmış oyun sorun yaratır mı ?

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.