Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
194.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sezer97

arkadaşlar acil yardım lazım oyunun 10 bölümünden itibaren hedef alma kayboluyor nereye nişan alacağımı göremiyorum iki defa yeniden başladım oyuna yokk acaba o bölümlerdemi hata var 10-11-12 sinir olunca devam etmedim oyunu iaede etmeyi düşündüm neden kaynaklı olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirimm ayrıca oyuna yeniden başladığımda hikaye kısmına bir sorun yok 10 bölüme gelip yer altında bulmacayı cözdükten sonraa rasgele ates ediyorum :((((( hedefleme kısmı cıkmıyorr

suanda 10. bölümdeyim ama öyle bisey olmadı bende

Psn: CanaWAR_
  • Uncharted 2 Oynayışına nasıl dönücez bilgisi olan var mı ?

Orijinalden alıntı: dehard

Uncharted 2 Oynayışına nasıl dönücez bilgisi olan var mı ?

uptade çıkacakmıs onunla ilgili henuz çıkmadı bildiğim kadarıyla
    CPU: AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm | Anakart: Asus Prime B450M-K 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX | GPU: Asus Radeon RX580 Dual O4G OC 4GB GDDR5 256 Bit | RAM: GeIL 2x8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 | SSD: Adata 480GB SU630 520MB-450MB SAT | PSU: Dark Force 500W 80+ | Kasa: Ranker Rigel Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX | Kulaklık : James Donkey 710 7.1 Surround | Monitör: AOC 27" C27G1 144 Hz 1ms | Logitech F710 GamePad
  • beyler bu oyunu alcamda once ilk oyunlari oynaymmi yoksa bundan mi baslaym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: sezer97

arkadaşlar acil yardım lazım oyunun 10 bölümünden itibaren hedef alma kayboluyor nereye nişan alacağımı göremiyorum iki defa yeniden başladım oyuna yokk acaba o bölümlerdemi hata var 10-11-12 sinir olunca devam etmedim oyunu iaede etmeyi düşündüm neden kaynaklı olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirimm ayrıca oyuna yeniden başladığımda hikaye kısmına bir sorun yok 10 bölüme gelip yer altında bulmacayı cözdükten sonraa rasgele ates ediyorum :((((( hedefleme kısmı cıkmıyorr

suanda 10. bölümdeyim ama öyle bisey olmadı bende

anlamadım gitti ya kafayı yicem oynama hevesimgitti resmennn hedefleme nişan alma cıkmayıncaa

• Oyun az önce bitti ve kesinlikle büyüleyiciydi. Adventure ve Action'nın müthiş harmanlaması diyebilirim. Seneye inşallah dördüncü oyun duyurulur ve genel olarakta 2 sene sonra çıkmış olur diye umut ediyorum tabi dördüncü oyunu Ps4'ün lansman oyunu olarak düşünürlerse daha uzun bir süre bekleriz.

Marlowe karakteri çok iyi düşünülmüş tam hırs dolu bir iş kadını ve tek hedefi güç yalnız oyunun sonunda onunlada biraz kapışsak iyi olurdu.
    Talbot karakteri ise oyuna cidden değişik bir hava katmış. Dövüş sanatlarını bilen ve iş adamı görünümlü bir katil karakterini çok iyi düşünmüşler, takım elbisesi ve saçları ile sağlam bir kötü karakter portresi sundu. Oyunun sonunda kapışmamız ve ölümüde çok iyiydi tam adventure filmlerindeki gibi öyle çok abartı aksiyon vari bir ölüm değil daha sade bir ölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 24 Kasım 2011; 2:29:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

beyler bu oyunu alcamda once ilk oyunlari oynaymmi yoksa bundan mi baslaym

bence ilk oyunlarıda oyna özellikle 2 yi

Orijinalden alıntı: boylum

Oyunu 3d tv de 3 boyutlu olarak oyunuyorum.
    Bendeki TV Philips ve normal pilsiz gözlüklerden var. Bu nedenle baş dönmesi vs. durumlar olmuyor.
    Oyun 3D de çok daha mükemmel. Çok iyi optimize edilmiş. Ortamın içinde gibi oluyorsunuz. En hoşuma giden düşmanın lazer i ekrandan çıkıp üzerinize geliyor gibi.

ha s..tir ya offf 3D tv min olmamasi bu durumlarda cok koyuyo, belki su ps3' un dual monitorunu alirim turkiyeye gelirse...

Orijinalden alıntı: boylum

Oyunu 3d tv de 3 boyutlu olarak oyunuyorum.
    Bendeki TV Philips ve normal pilsiz gözlüklerden var. Bu nedenle baş dönmesi vs. durumlar olmuyor.
    Oyun 3D de çok daha mükemmel. Çok iyi optimize edilmiş. Ortamın içinde gibi oluyorsunuz. En hoşuma giden düşmanın lazer i ekrandan çıkıp üzerinize geliyor gibi.

Dostum tv nin modeli nedir tam olarak? Bende mevcut tv mi 3D bir tv ile degistirmek istiyorum ama ayni zamanda pilsiz gozu yormayan gozluklerden olmasi lazim. Su an bendeki tv de philips, cok memnun oldugumdan markayida degistirmek istemiyorum acikcasi modeli nedir senin tv nin?

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • Oyunu dün bitirdim bende. Harika olmuş, yorum yapmaya gerek yok. Hepiniz yazmışsınız zaten Multi moduna takılan yok mu forumdan acaba?

Orijinalden alıntı: ErrayN

Oyunu dün bitirdim bende. Harika olmuş, yorum yapmaya gerek yok. Hepiniz yazmışsınız zaten Multi moduna takılan yok mu forumdan acaba?

olmazmı herkez multide, ayriyetten burdanda multi yi takip edebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_43875918/mpage_27/f_/key_//tm.htm#53321301

Orijinalden alıntı: GhostEagle

quote:

Oyunu dün bitirdim bende. Harika olmuş, yorum yapmaya gerek yok. Hepiniz yazmışsınız zaten Multi moduna takılan yok mu forumdan acaba?

ben burdan multi kotu diyenlere soluyorum oynamayı bilmiyorsunuz yada tps sevmiyorsunuz yada biyerinizden sallıyosunuz.bugun multi denedim tek kelimeyle muthiş

• 150 liram helal olsun bu adamlara bayildim resmen. Bitireli bir hafta oldu satsammi satmasammi diye dusunup duruyorum. Multiside guzel oyunun ama beni sarmadi beceremedigim icin hep ölüyorum.

Orijinalden alıntı: GhostEagle

quote:

teşekkürler takipteyim.

• Arkadaşlarla şu trophy lerle ilgili soruma cevap verecek yok mu?

Olmaz mı dostum

Bu konu işine yarayabilir;http://forum.donanimhaber.com/m_43875918/mpage_1/key_uncharted%2Cturk%2Cclan/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

Arkadaşlar siz oyunu kaç liradan aldınız ?
    Bizim burdaki spotçu 130 diyor biraz pahalı geldi bana.

Kazikci spotcudan alacaginiza 10 lira daha verin de hepsisony.com dan alin. Turkce oyunlarin artmasina katkida bulunmus olursunuz. Her yerde bir indirim-kampanya varken hala kazikci spotlardan almayalim lutfen. Ayrica online pass olayi var UC3'te. Sakata gelmeyin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.