Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
194.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IGN çalışanlarına UC3 ile ilgili test yapmışlar. Sizce de masterpiece i layık ediyor mu sorusu ve daha nice sorular var.

http://uk.ps3.ign.com/articles/121/1212934p1.html
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

IGN çalışanlarına UC3 ile ilgili test yapmışlar. Sizce de masterpiece i layık ediyor mu sorusu ve daha nice sorular var.

3 e 2 masterpiece kazanmış.

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

IGN çalışanlarına UC3 ile ilgili test yapmışlar. Sizce de masterpiece i layık ediyor mu sorusu ve daha nice sorular var.

5 kişiden 4 ü konsolda gördüğüm en iyi grafik demiş.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

5 kişiden 4 ü konsolda gördüğüm en iyi grafik demiş.

Pardon sasaniyi görmemisim10 kisiden 7si a 3u b vermiş ama bence konsoldaku en iyi grafik gow3tur.
    Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 20 Kasım 2011; 17:26:08 >

• Bitti sonunda. The Mummy'den oldukça benzer görsellerde mevcut

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO
  • dün bitirdim oyunu mükemmeldi uncharted 2 çok güzeldi ama türkçe dil seçeneği olmadığı için ingilizce çat pat anlamaya çalışıyorduk ama türkçe oyun oynamak bambaşkaymış hele bu kalite ile..kesinlikle oynadığım en iyi oyundu. oyunu anlatmaya kelime bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 20 Kasım 2011; 20:22:29 >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO
  • Biraz daha dussun fiyati, benim olacak bu oyun
  • quote:

adamlar nd ye baska oyuna yonelsin demis kafalarini kiracam bunlarin uc4 icin gun sayiyorum burda ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

adamlar nd ye baska oyuna yonelsin demis kafalarini kiracam bunlarin uc4 icin gun sayiyorum burda ben

Bende unc4 için gün sayıcamda şimdiden saymaya baslarsam bunalıma girerim onun için şimdilik unc 3 le devam edicem yoluma :D

• Uncharted 4 kesinlikle gelecektir. Naughty Dog zaten serinin devam edecegini daha onceleri aciklamisti. Sony'de amiral gemisi konumundaki bu seriyi kaybetmek istemez ama Naughty Dog dan yeni bir efsanede fena olmaz ikisi birden mis gibi olur.

Orijinalden alıntı: ugrcan1

quote:

Orijinalden alıntı: dievas

quote:

Orijinalden alıntı: ugrcan1

quote:

Orijinalden alıntı: dievas

Collectors editiondaki kutu içeriğinin resmini çektim isteyen arkadaşlar için. Uploadladım linkler aşağıda...

http://imageshack.us/photo/my-images/141/img0669x.jpg/ drake büstü
    http://imageshack.us/photo/my-images/855/img0673v.jpg/ drake'in kolyesi
    http://imageshack.us/photo/my-images/221/img0672aw.jpg/ drake'in kemer tokası
    http://imageshack.us/photo/my-images/24/img0668ib.jpg/ oyunun kutusu kutu içi
    http://imageshack.us/photo/my-images/638/img0667dt.jpg/ oyunun kutusu kutu görünümü

hdr çekmişim resimleri upload edip koydum. sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

türkiyeye geldımı kardesım bu bende alıcamda fiyatı nedir ??

Geldi Türkiye'ye. Çarşamba günü gittim aldım. Kutu biraz büyük olduğu için ve ben gümrük kotasını aştığım için biraz bekledi yoksa bir sorun yoktu. Amerikada tanıdığı olan varsa benim tavsiyem onlara yollatın üstünden faturasını çıkarsınlar ve size hediye olarak yollasınlar gümrükte tutulmaz bile o zaman. Alacak arkadaşlara tavsiyem budur.

ya kardeş hani bu oyunlu falan olanı varya explor edition galiba hani 3D drake figürü sandık falan veriyor o gelmedi daha heralde ben aslında onu bekliom bunada bakıcam tbi ama onu merak edıom kac paraya gelır acaba ..

dediğin versiyonunu bilmiyorum. Bende öyle bir şey çıkmadı. Normal bir figür çıktı. 1 buçuk karış boyutunda. Benim figürde bildiğin figür. 3D drake figürü derken neyi kastediyorsun? Link varsa paylaşırmısın?

• bunu diyorsun sanırım ama benim aldığım bu değil.
    http://shiftdelete.net/explorer-paketi-buyuk-bir-sandik-ile-satisa-cikiyor-31413.html

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: supermariooooo

yav oyun güzelde silah kullanımında vuruş hissi unc 2 kadar iyi gelmedi bana. adamlar ölmüyor nerdeyse.

birde mekanlar ile aksiyonda unc 2 kadar etkilemedi beni.

böyle hisseden varmı?

Ilk yazdiginiz seye kesinlikle katiliyorum. Suriye'deyim su anda. Ve su ana kadar edindigim izlenimler sunlar

Bulmacalar bayagi artmis ve zorlasmis. Bu bir yandan iyi olmus oyun suresini artiriyor aslinda. Bir yandan da kotu cunku aksiyonu azaltiyor. Ama bazen sacma sapan bulmacalar cikiyor. Yalniz bi 10 dk gectikten sonra bulmacayi cozemezseniz oyun size cozumu gosteriyor. Iyi olmus bu olay.

Grafikler bariz daha iyi. Animasyonlar ve karakter hareketleri olaganustu. Nathan'in yaptigi hareketler artmis ve yakin dovus sistemi cok guzel olmus. Dusmandan silah alma dusmandaki bombanin pimini cekip kacma silahi kafasina atip geri yakalama vs. muthis guzel hareketler var.

Dublaj cok basarili. Killzone 3'ten kat kat daha iyi. Nathan'in sesi Okan Yalabik baslarda biraz garip geliyor ama sonradan sesin aslinda bayagi uydugunu farkediyorsunuz. Chloe'nin sesi cuk oturmus resmen ingilizce sesi seslendiren kadin Turkcesini de seslendirmis gibi duruyor. Ayni sekilde Sullivan'in sesi de bayagi uymus.

Bu oyunu bir sekilde 3D olarak oynayin. Baska birsey demiyorum.

Zorluk seviyesi dusmus. Su ana kadar yanlis yerlere ziplanma, tirmanirken dusme gibi seyler disinda pek olmedim. Hard da basladim oyuna. Su ana kadar kolaydi bayagi. Ama bu benim icin iyi degil.

Eksilere gelirsek

Pointer in hareketi biraz degismis yani hedef almak biraz zorlasmis imlec yavas kayiyor ve vurus hissi oldukca azalmis. Vurup vurmadiginizi anlayamiyorsunuz nisan alirken motion blur etkisi azalmis ve bazenleri adamlar abartili bicimde zor vefat ediyor.

Simdi soyleyecegim kesinlikle bir eksi degil ama ben biraz takintiliyimdir. Yav insan bi ana menu muzigini degistirir degil mi?

Su anda 9. Bolumdeyim yani tam yorum yapmak yanlis olur ama mekanlar beni 2'deki kadar etkilemedi. Ama bence bunda 2. Oyunun cok cok iyi olmasinin ve yapimcilarin yapilabilecek herseyi zaten daha once yapmis olmasinin da etkisi var. Yani 2. Oyun o kadsr muthisti ki yapilabilecek hersey yapilmisti mekanlar ve atmosfer muthisti. Oyun muthisti. Bizler zaten bunlari gordugumuzden olsa gerek , 3. Oyundaki mekanlar su ana kadar pek etkileyici gelmedi. Tabi ilerleyen bolumlerde gorecegiz neler olacagini. 2'yi oynamayanlar 3'u oynadiginda hayran olurlar orasi ayri. Ama bence 2yi oynayin sonra 3'e gecin. 2'yi oynayan cogu kisi benim gibi dusunuyordur sanirim. Oyunun puaninin 2'ye gore daha dusuk olmasinin sebebi de bu zaten. Yoksa oyun 2'den daha kotu degil kesinlikle.

Yani oyun harika olmus. Kesinlikle GOTY yi hak ediyor.

Su anda oyunun ceyregindeyim yani bu yorumlarim elbet degisiklik gosterecektir ama su ana kadar sanki 2 daha guzel gibiydi.

Oyunu bitirdim ve dusuncelerim buyuk olcude degisti.

Oncelikle oyun kesinlikle 2'den daha guzel. Gemili bolumlere kadar pek birsey olmamisti.( Yanan satodan kactigimiz bolum haric ) Ama ne zaman ki gemili bolumlere geldik, iste oradan sonra oyun bambaska bir hal aldi. Animasyonlar muthisti. Hele
    at surdugumuz bolumler ve kayip sehrin oldugu bolum
    muthisti. Senaryo gercekten tatmin ediciydi. Tabi ki cok iyi degildi ama bu oyun icin gayet yeterli bir senaryosu vardi.

Silah cesitliligi cok iyi.

Ve kargo ucaginda gecen ve colde gecen bolumler oyunun en ilginc ve guzel bolumlerindendi. Col temasi bir oyuna daha iyi yansitilamazdi.

Gemili bolumlere kadar bulmacalar agir bastigindan baslarda cok zevk alamamistim. Ama oyun ilerilerde cok aciyor aksiyon tavan yapiyor. Animasyonlar 2'den cok daha iyi.

En onemlisi oyun 2'den cok daha fazla film havasi tasiyordu. Oyun boyunca bir sinema filminde oyuncusunuz yani.

Multiplayer ini deneme sansim olmadi ama single kesinlikle 2'den iyiydi.

Ama 2'de oyunu bitirdigimizde yeni ozellikler aciliyordu, 3'te bu yok. Bu cok kotu bir durum. Tekrar tekrar oynamayi azaltiyor. Niye boyle birsey yaptilar anlamis degilim.

Ve arkadaslar sormak istedigim birkac trophy var.

-Find the Strange Relic
    -Brute Beater
    -Markette balikla 3 adam yarala diyor bu market Cartegena'da mi?
    -Cartegena Muzesindeki herseye bak diye bir trophy var sanirim. ( Yukari (Hint) tusuyla etrafa bakacagiz herhalde?
    - 1 patlamada 4 adam oldur diye bir trophy var. Bunu yapabilen var mi?

Herkese tesekkurler. Amacim Platinum'u alabilmek.

Asagidaki iki satir spoiler icerir.

Bu arada oyunun sonu tatmin edici degildi. Chloe ve Cutter'a ne oldu simdi? Son videoda da goremedik. Bu olayi hic sevmedim acikcasi.

Ve oyun pek te zor degildi yani. 3 bomba firlatan gemideki psikopat ve oyunun sonlarina dogru cikan ates kafali adamlar haric pek zorlanmadim. Hard da oynadim. Crushing'de ( ezici zorluk ) bir daha oynayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Kasım 2011; 16:46:22 >

• Oyun çok felaket bu oyun beni nedense kendimden geçiriyor. Türkçe olmasınında tabi bunda büyük ölçüde etkisi var oyuna tam hakim olmamı sağladı için bambaşka bir atmosfere giriyorum.

Orijinalden alıntı: mRt_007

Oyun çok felaket bu oyun beni nedense kendimden geçiriyor. Türkçe olmasınında tabi bunda büyük ölçüde etkisi var oyuna tam hakim olmamı sağladı için bambaşka bir atmosfere giriyorum.

Kafada devamlı çeviri yapılmadığı için daha iyi adapte olunuyor.Bir nevi,beyni kastırmıyor,açıkta RAM kalıyor:)
  • Beyler Turkce dublaj nasil (youtube'dan bak izle demeyin, bu konudaki hic bir mesaji dahi okumadim, spoiler yemek istemiyorum) Dublaj bu Uncharted 2'de Istanbul sahneleri gibi cok amatorcemi yoksa saglam mi? Ikinci oyundaki Turkce konusmalar gercekten igrencti.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.