Şimdi Ara

Ünal Turan Yakalandı Ve Neler Dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
7.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önceleri bir konu açmıştım 10 aralık 2014 tarihlihttp://forum.donanimhaber.com/m_100370045/tm.htm
    bu haberin meyveleri gelmeye başladı. VE tv yansımayan bir çok olaylar vuku bulmaya başladı.
    İşte halk kahramanı edilen trafik canavarı ünal turanın sözleri

• Asalim,keselim,dotunden biiiiiiiiipppp..:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki ya sosyal medyaya yansımayanlar?
  • Facede yazanlar doğruysa serbest bırakılmış
  • Trafikten men cezası da kafi olurdu aslında.
  • Facebookta gördüm bir de ulusa sesleniş yapmış eleman. Konuşmasında iki de bir Allah Peygamber muhabbeti yapıyor. Bütün liseliler de arkasında. İnsanların hayatını tehlikeye atıp delikanlı geçinmek nedir.

• Bu elaman kim ola ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asıp kesmek değil tabi ama bir sürü aşağılayıcı durumlara maruz bırakılabilir. mesela akıl sağlığı testi bunlardan bir tanesi. Sonra yanına uzman verilir. 1 ay her yere o uzmanla gider, gelir. Tam eziyet yani.

Almanya'da türk'ün biri kırmızıda geçiyor. Vay sen misin geçen. Adama hayatı zehir ediyorlar. Önce sürüş eğitimine alınıyor. Eğitim bittikten sonra yanına bir uzman veriyorlar. uzman bunu her kırmızı ışıkta durduruyor. Durduğu her kırmızı ışıkta da şunu söyletiyor arabayı kullanan adama.

-Bir daha kırmızı ışıkta geçmeyeceğim. Kurallara uyacağım.

Bu duruma maruz kalan vatandaş ile söyleşi yapmışlar. hayatımın en kötü bir ayını yaşadım. Resmen aşağılandığımı hissettim. Şimdi ne zaman bir kırmızı ışık görsem o bir ayı hatırlıyorum ve çok utanıyorum diyor.

Benzerini yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 24 Ocak 2015; 17:03:01 >
  • Adam mı öldürdü sanki nedir bu sosyal mesaj verme anlamıyorum. Adamın videolarını da izledim hiçbirinde de tehlikeli bir hareket görmedim. Bahsedilen videoda aracın etrafında 1 tane bile araba yok. Adam boş yolda zevkine yanlıyor. Hayır böyle kullanırken kaza yapsa linç edilmesine ben de varım.
    Sanki memlekette kimse hız yapmıyor kimse makas atmıyor yeri gelince. Mütevazi araç kullanıp acemi olan sürücüler saçma sapan hatalar yapıyorlar. Ölümlü kazaya sebebiyet veriyorlar. Onlar için konuşan yok ama...
    Kimse gazlamıyacaksa bu ülkede o zaman 1.6 Motor üzeri araç yasaklansın o zaman...

• Adamın yaptığına baksanıza trafiği kapatmış kim oluyorsa ?

Ehliyeti geri verilmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 24 Ocak 2015; 19:55:01 >
  • Yanarim yanarim adam hem trafik magandasi oldu ben rezil kepaze oldu ceza alacak diye dusunurken

Adam ulke gundemine oturdu meshur oldu buna yanarim

• Şöyle adamların 1 tanesinin de ağzında ALLAH peygamber olmasın ya 1 tanesinin
  • gençlikmiş, senin her zamanki halin bu hırbo
  • Boylesi adamlar en cok paralari gittigi icin ve rezil oldugunu dusundugu icin pismanlik duyar.

Buna bol ceza kesip, trafikten men edip, insan icinde utandiracaksin ki tekrar yapamasin, ezikligini hep yasasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Asıp kesmek değil tabi ama bir sürü aşağılayıcı durumlara maruz bırakılabilir. mesela akıl sağlığı testi bunlardan bir tanesi. Sonra yanına uzman verilir. 1 ay her yere o uzmanla gider, gelir. Tam eziyet yani.

Almanya'da türk'ün biri kırmızıda geçiyor. Vay sen misin geçen. Adama hayatı zehir ediyorlar. Önce sürüş eğitimine alınıyor. Eğitim bittikten sonra yanına bir uzman veriyorlar. uzman bunu her kırmızı ışıkta durduruyor. Durduğu her kırmızı ışıkta da şunu söyletiyor arabayı kullanan adama.

-Bir daha kırmızı ışıkta geçmeyeceğim. Kurallara uyacağım.

Bu duruma maruz kalan vatandaş ile söyleşi yapmışlar. hayatımın en kötü bir ayını yaşadım. Resmen aşağılandığımı hissettim. Şimdi ne zaman bir kırmızı ışık görsem o bir ayı hatırlıyorum ve çok utanıyorum diyor.

Benzerini yapabiliriz.

Gayet iyi bi örnek ceza. Ama bizde işler mi emin değilim. Yanındaki görevliyi darp eden hatta öldüren bile çıkar bizde.

• Bu arkadaş sakaryalı mı? Sakallar biraz andırıyor sanki..İzmit ya da Sakarya..

• gençliğin vermiş olduğu...
  • paralel yapı, allah peygamber de her şeyi yap bu ülkede artık. bunları demen yeterli.

yemin ediyorum videoyu izledim daha facebook sayfasına falan bakmadan akp'li bu dedim. sonuç haklı çıktım gene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 24 Ocak 2015; 18:19:55 >
  • Labaratuvar deneği yapmak üzere bu ve bunun gibileri bilim insanlarına teslim etmek lazım.. Belki o zaman çevreye faydaları dokunmus olur ..
  • hemide kamanlı H kullanıcısına yanıt
    plakanın sonu 58 sivaslıdır muhtemelen.adamın yaptığı yanlış bunun tartışılacak tarafı yok ama daha beter kullananlar var denetim artmalı.

Artı olarak şunu siyaset ve inanca çekmeyelim lütfen ayıptır içinize saklayın garip düşüncelerinizi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.