Şimdi Ara

Ünal Turan Yakalandı Ve Neler Dedi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
7.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• YORUMSUZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: çağlar2323

harun tastanı elestiren yok gunluk yanlamalar makaslar youtube da sayfalarda bi sürü videosu var aldigi ceza 350 tl ceza kimsede tepki yok Hayırdır siz?

Sıkıntı ne?

Nörolojik mi?

Dediğin tipi tanımayız. Buradaki tipi de yeni tanıdırk.
    Başlık belli, başlıktaki isim belli.

Yok Harun yok marun.

Akşama kadar yutüpten makas videosu mu seyrediyorsun?

yaz youtube da harun tastan bak bakayim unal turan onun yaninda melek kaliyor en az 4 kez haberlerde cikti yakalandi ehliyetine el koyuldu ama adam halen arabalarla her virajda yanliyor kimsenin sesi cikmiyor

yaz youtube da harun tastan bak bakayim unal turan onun yaninda melek kaliyor en az 4 kez haberlerde cikti yakalandi ehliyetine el koyuldu ama adam halen arabalarla her virajda yanliyor kimsenin sesi cikmiyor

Bana ne evladım milletin harunundan marunundan.

Allah Allahhhh...

Orijinalden alıntı: msansertekin

quote:

Orijinalden alinti: Kaptan Ross

Ünal turan modifiye isini biliyor.Tarzini seviyorum arabalari çok güzel yapiyor bu adamin yaptigi modifiyeleri seviyorum ha sattigi arabalari almam o ayri mesele çünkü çogu pertten toplama

Edit: kisiligi beni ilgilendirmez ben bastigi arabalara bakiyorum :)

Saçma sapan yay kesmeler, kaportayi zemine sürtecek kadar arabayi yere basmalar, üstün körü bir komple boya ya da kaplama, saçma sapan kamber acilari .. Bu mu modifiye ?

Mesajınızı görünce evet modifiye bu dedim ! Cevap yazma geregi duydum. Saygısızlık etmek istemem.
    Modifiyenin ne oldugnu bilmiyorsanız, Google a sora bilirsiniz. Kısaca aracın dış görünüşende yapılan degişikliklere modfiye denir. Nedir bunlar ? Body kit, Jant, Spoiler, Spor süspansiyon vb. Evet modfiye Budur.
    Ha ben bura da adam haklı mı? diyorum hayır ! Tamamen haksız ve cezasını çekmeli. Modifiye yapmak özgürlükdür. Trafik de saçma sapan araç kullanmak birilerinin canına kast etmekdir. Bunu bilinçlide, bilinçsiz de yapmak saçmalıkdır. Avrupa da ne kadar yarış pistti, drift pistti var. Bunlar türkiye de olsa o imkanları suna bilseler trafikde belkide böyel şeyler görmeyecegiz.

edit: Bu eksi veren 2 kişidei Drifttin D sinden anlamayanlar! Sayı arta bilir. Çünkü bilmeden konuşanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 27 Mart 2015; 16:21:27 >

• Bir Sivaslı olarak böyle bir hemşerimden utanıyorum

Her yolda saçma sapan hareketler yapacaksan bul pist piste gir kardeşim senin benim hayatımı tehlikeye atma hakkın yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ham, pişkin, olgun kişinin hâlini hiç mi, hiç anlayamaz; Öyleyse sözü kısa kesmek gerek vesselâm.
    -Mevlana
  • http://m.youtube.com/watch?v=AUypoRiSbzo

Sence ben buraları yıkabilirmiyim :)

Orijinalden alıntı: rixeli

Daha önceleri bir konu açmıştım 10 aralık 2014 tarihlihttp://forum.donanimhaber.com/m_100370045/tm.htm
    bu haberin meyveleri gelmeye başladı. VE tv yansımayan bir çok olaylar vuku bulmaya başladı.
    İşte halk kahramanı edilen trafik canavarı ünal turanın sözleri

Ağır para cezaları verildi diyor.
    Adamı en çok pişman edecek şey bu olsa gerek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Adam mı öldürdü sanki nedir bu sosyal mesaj verme anlamıyorum. Adamın videolarını da izledim hiçbirinde de tehlikeli bir hareket görmedim. Bahsedilen videoda aracın etrafında 1 tane bile araba yok. Adam boş yolda zevkine yanlıyor. Hayır böyle kullanırken kaza yapsa linç edilmesine ben de varım.
    Sanki memlekette kimse hız yapmıyor kimse makas atmıyor yeri gelince. Mütevazi araç kullanıp acemi olan sürücüler saçma sapan hatalar yapıyorlar. Ölümlü kazaya sebebiyet veriyorlar. Onlar için konuşan yok ama...
    Kimse gazlamıyacaksa bu ülkede o zaman 1.6 Motor üzeri araç yasaklansın o zaman...

Vay süper zeki vatandaşım benim, her yerinden zeka fışkıran akıl küpüm !

Trafikte yapılan her türlü yanlış hareketin , o an orada olan masum insanların canına kastetmek olduğunu anlayamayan, Üstüne bu hareketleri yapanları ilahlaştıran ergenlikten kurtulamamış sen ve sen gibi insanlarla aynı topraklar üzerinde yaşamak, aynı havayı solumak inan çok rahatsız edici bir durum. Kimse Birde sürekli trafikte böyle (insan diyeceğim ama dilim varmıyor inan ) şeylerle karşılaşmak ve yok yere strese girmek istemez.

Çok rica ediyorum Türkiye Cumhuriyetinin mevcut 26 sınır kapısından herhangi birinden, o elinizin altında rezil durumda olan araçlarınızla birlikte yanlaya yanlaya çıkıp gidebilirseniz inanın toplum olarak çok mutlu oluruz. sınır kapılarının hangileri olduğunu bilmediğinizi varsayarak, hepsini tek tek yazıyorum, nitekim aklı selim insanlar olmadığınızı toplum olarak biliyoruz.

Sarp Sınır Kapısı (Türkiye-Gürcistan)
    Posof (Türkgözü) Sınır Kapısı (Türkiye-Gürcistan)
    Akyaka Sınır Kapısı (Türkiye-Ermenistan)
    Dilucu Sınır Kapısı (Türkiye-Azerbaycan(Nahcivan))
    Gürbulak Sınır Kapısı (Türkiye-İran)
    Kapıköy Sınır Kapısı (Türkiye-İran)
    Esendere Sınır Kapısı (Türkiye-İran)
    Habur Sınır Kapısı (Türkiye-Irak)
    Cizre Sınır Kapısı (Türkiye-Suriye)
    Girmeli Sınır Kapısı (Türkiye-Suriye)
    Şenyurt Sınır Kapısı (Türkiye-Suriye)
    Ceylanpınar Sınır Kapısı (Türkiye-Suriye)
    Akçakale Sınır Kapısı (Türkiye-Suriye)
    Mürşitpınar Sınır Kapısı (Türkiye-Suriye)
    Karkamış Sınır Kapısı (Türkiye-Suriye)
    Çobanbey Sınır Kapısı (Türkiye-Suriye)
    Öncüpınar Sınır Kapısı (Türkiye-Suriye)
    İslâhiye Sınır Kapısı (Türkiye-Suriye
    Cilvegözü Sınır Kapısı (Türkiye-Suriye)
    Karbeyaz (Yiğitoğlu) Sınır Kapısı-kapalı- (Türkiye-Suriye)
    Yayladağı Sınır Kapısı (Türkiye-Suriye)
    İpsala Sınır Kapısı (Türkiye-Yunanistan)
    Uzunköprü Sınır Kapısı (Türkiye-Yunanistan)
    Karaağaç-Pazarkule Sınır Kapısı (Türkiye-Yunanistan)
    Kapıkule Sınır Kapısı (Türkiye-Bulgaristan)
    Aziziye (Dereköy) Sınır Kapısı (Türkiye-Bulgaristan)

Unuttuğum bir sınır kapımız var ise, Forum arkadaşlarımın bana hatırlatmasını rica ederim.

Düzenleme Yazım hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptân-ı Cihan -- 27 Mart 2015; 12:45:30 >

• Kaptân-ı Cihan K kullanıcısına yanıt
    şu mesaji yazmak icin ne ugraşmışsın işin gücün yok herhalde. 2 dk'da iq testi yaptın. Benim zekam bana yeter boşver sen kafana takma. Yaşım da 28 nüfus memurlugunu da iyi yapamıyorsun.
    Eminim koltugu direksiyona yapıştırıp aynalara sağa sola bakmayan tiplerdensindir. Tam bir acemi şoför gibi konuştun. Herkes senin gibi sıkıcı arabalara binmek zoruna değil. Sınır kapılarını yazmışsın da köyünden dışarı çıkmamışsın belli ki çünkü yurtdışında her taraf modifiyeli araba kaynıyor. Daha da bana yazma ufaktan ufaktan hadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

quote:

quote:

Ünal turan modifiye isini biliyor.Tarzini seviyorum arabalari çok güzel yapiyor bu adamin yaptigi modifiyeleri seviyorum ha sattigi arabalari almam o ayri mesele çünkü çogu pertten toplama

Saçma sapan yay kesmeler, kaportayi zemine sürtecek kadar arabayi yere basmalar, üstün körü bir komple boya ya da kaplama, saçma sapan kamber acilari .. Bu mu modifiye ?

Mesajınızı görünce evet modifiye bu dedim ! Cevap yazma geregi duydum. Saygısızlık etmek istemem.
    Modifiyenin ne oldugnu bilmiyorsanız, Google a sora bilirsiniz. Kısaca aracın dış görünüşende yapılan degişikliklere modfiye denir. Nedir bunlar ? Body kit, Jant, Spoiler, Spor süspansiyon vb. Evet modfiye Budur.
    Ha ben bura da adam haklı mı? diyorum hayır ! Tamamen haksız ve cezasını çekmeli. Modifiye yapmak özgürlükdür. Trafik de saçma sapan araç kullanmak birilerinin canına kast etmekdir. Bunu bilinçlide, bilinçsiz de yapmak saçmalıkdır. Avrupa da ne kadar yarış pistti, drift pistti var. Bunlar türkiye de olsa o imkanları suna bilseler trafikde belkide böyel şeyler görmeyecegiz.

Modifiyeyi aracın dış görünüşündeki değişikliğe kısıtlamak doğru değildir. Modifiye aracın her yerinde yapılır.

Ancak. Modifiye bir ustalık işidir, bir sanattır. Bizim ülkemizde ise merdiven altı modifiye, usta kafası sayesinde rezil durumlar oluşmakta. Modifiyenin arkasında işi bilen biri olmalıdır.

İşi bilmekten kasıt, alınan parçayı SÖKÜP TAKMAYI bilmek değildir. Bana yedi yaşında çocuk getirin, neyi nereye takacağını öğreteyim, o da bizimkiler gibi modifiye yapar. Bir de hangi siteden sipariş vereceğini öğretirsen bu iş tamamdır.

Coilover takarlar, neye göre ? Araç sertleşince her yolda daha iyi yol tutacak mı sanıyorlar ? Otobanlar hariç ülkemizin yollarının çoğunda normal süspansiyon, coilover dan fazla yol tutabilir. Çünkü yollarımız bozuk. Normal süspansiyon darbeyi sönümleyebiliyorken, coilover lı araç o darbelerden sekerek geçiyor. Virajda sektiğini düşünsenize. Bununla alakalı konu bile açmıştım.http://forum.donanimhaber.com/m_102901428/tm.htm Aha da burada

Kamber açısı verirler kafalarına göre. Sanki belli bir dereceden sonra yol tutuşu artacakmış gibi. Kamber, aracın kütlesi viraj içinde bir tarafa yığılınca, teker yere tam bassın diye verilir. Adam 15-20 derece kamber veriyor. Senin araban 15-20 derece yana mı yatıyor da o kamberi veriyorsun ? Sonra düz giderken, kamber yüzünden ufalan tekerin temas alanı yüzünden tutuş kaybediyorlar.

Jant genişletirler neye göre ? Yürüyen aksamın belli bir hesabı vardır. Jantı büyütürsen atalet momentini değiştirirsin, yürüyen aksamın titreşim karakteri değişir. Forumda bu yüzden şanzıman dağıttığını söyleyen adam vardı, kendisi buradaysa yorumunu beklerim.

Spoiler takarlar neye göre ? Aracın aerodinamiğine bakıyorsun internetten. Rüzgar tüneli videolarıyla. Adamın spoiler ı taktığı yerden geçen havanın miktarı fazla değil. Neye yaradı ? Adam internette görüyor yabancıların videolarını. Bak adam yapmış aga biz de yapalım diyor. Bilmiyor ki adamın modifiyesini yapan adam profesyonel. Senin modifiyeni yapacak adam ise amatör.

Ülkemizde yapılan modifiye uygulamalarında ciddi bir teknik adam eksikliği var. İleride profesyonel olarak bu işe girmeyi planlıyorum, ancak bizim millette bu "şahinci" kafası olduktan sonra bu işler zor.

Kafana göre parça seçerek modifiye yapılmaz. Yaparsan, ya bir gün bir yerde, hiç beklemediğin şekilde, normalde 120 ile alabileceğin sertlikteki viraja 100 ile girdiğinde, viraj içindeki bir yol bozukluğu nedeniyle arabayı sektirip kaza yaparsın, ya da yolda giderken profesyonel modifiye edilmiş arabanın arka plakasını okursun.

İşin en kötü tarafı, bunları söylediğinde, işin mühendislik kısmını küçümsemeye çalışan, o ufak dünyasında işin bilimsel kısmını reddetmeye çalışan kesim var. Adamın bana facebookta "kim takar otomotiv mühendisini" demişliği var. Bu kesim, modifiyeyi profesyonel olarak yapan insanların karşısında kaybetmeye daima mahkumdur. Pistlerde görüyoruz ne hale geldiklerini. Bu işi profesyonel yapan insanların da nasıl yürüdüğünü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

quote:

quote:

Modifiyeyi aracın dış görünüşündeki değişikliğe kısıtlamak doğru değildir. Modifiye aracın her yerinde yapılır.

Ancak. Modifiye bir ustalık işidir, bir sanattır. Bizim ülkemizde ise merdiven altı modifiye, usta kafası sayesinde rezil durumlar oluşmakta. Modifiyenin arkasında işi bilen biri olmalıdır.

İşi bilmekten kasıt, alınan parçayı SÖKÜP TAKMAYI bilmek değildir. Bana yedi yaşında çocuk getirin, neyi nereye takacağını öğreteyim, o da bizimkiler gibi modifiye yapar. Bir de hangi siteden sipariş vereceğini öğretirsen bu iş tamamdır.

Coilover takarlar, neye göre ? Araç sertleşince her yolda daha iyi yol tutacak mı sanıyorlar ? Otobanlar hariç ülkemizin yollarının çoğunda normal süspansiyon, coilover dan fazla yol tutabilir. Çünkü yollarımız bozuk. Normal süspansiyon darbeyi sönümleyebiliyorken, coilover lı araç o darbelerden sekerek geçiyor. Virajda sektiğini düşünsenize. Bununla alakalı konu bile açmıştım.http://forum.donanimhaber.com/m_102901428/tm.htm Aha da burada

Kamber açısı verirler kafalarına göre. Sanki belli bir dereceden sonra yol tutuşu artacakmış gibi. Kamber, aracın kütlesi viraj içinde bir tarafa yığılınca, teker yere tam bassın diye verilir. Adam 15-20 derece kamber veriyor. Senin araban 15-20 derece yana mı yatıyor da o kamberi veriyorsun ? Sonra düz giderken, kamber yüzünden ufalan tekerin temas alanı yüzünden tutuş kaybediyorlar.

Jant genişletirler neye göre ? Yürüyen aksamın belli bir hesabı vardır. Jantı büyütürsen atalet momentini değiştirirsin, yürüyen aksamın titreşim karakteri değişir. Forumda bu yüzden şanzıman dağıttığını söyleyen adam vardı, kendisi buradaysa yorumunu beklerim.

Spoiler takarlar neye göre ? Aracın aerodinamiğine bakıyorsun internetten. Rüzgar tüneli videolarıyla. Adamın spoiler ı taktığı yerden geçen havanın miktarı fazla değil. Neye yaradı ? Adam internette görüyor yabancıların videolarını. Bak adam yapmış aga biz de yapalım diyor. Bilmiyor ki adamın modifiyesini yapan adam profesyonel. Senin modifiyeni yapacak adam ise amatör.

Ülkemizde yapılan modifiye uygulamalarında ciddi bir teknik adam eksikliği var. İleride profesyonel olarak bu işe girmeyi planlıyorum, ancak bizim millette bu "şahinci" kafası olduktan sonra bu işler zor.

Kafana göre parça seçerek modifiye yapılmaz. Yaparsan, ya bir gün bir yerde, hiç beklemediğin şekilde, normalde 120 ile alabileceğin sertlikteki viraja 100 ile girdiğinde, viraj içindeki bir yol bozukluğu nedeniyle arabayı sektirip kaza yaparsın, ya da yolda giderken profesyonel modifiye edilmiş arabanın arka plakasını okursun.

İşin en kötü tarafı, bunları söylediğinde, işin mühendislik kısmını küçümsemeye çalışan, o ufak dünyasında işin bilimsel kısmını reddetmeye çalışan kesim var. Adamın bana facebookta "kim takar otomotiv mühendisini" demişliği var. Bu kesim, modifiyeyi profesyonel olarak yapan insanların karşısında kaybetmeye daima mahkumdur. Pistlerde görüyoruz ne hale geldiklerini. Bu işi profesyonel yapan insanların da nasıl yürüdüğünü.

Evet modifiye aracın her yerine yapıla bilir. Tabi imkanlar buna izin veriyor ise.

İşini bilen çok azdır. Şahin denen araçları ne hallere getirdiklerini görüyoruz buda amatörler oluyor. ''APAÇİ''

Coilover sistemi bildigim kadarı ile yarış araçlarında tercih edilmiyor. Yani ayarlana bilir süspansiyonları seçmiyorlar bildigim kadarı ile. Siz biliyorsanız paylaşınız.

Kamber işi pist araçlarında kullanılır zaten. Bunların yaptıgı aykırı. Kamber birde dirft araçlarında kullanılır. Drift araçlarının dünyası çok farklı. :)
    Belki görmüşsünüzdür. Burdaki merso neyi hedefliyor? :) Düz yolları olan bir ülkede şehirde bunu yaptırmak sürmek kolaydır. Zevk meselesi bir yerden sonra. Ama araca verecegi zararı hayal bile edemezler bunu yaptıranlar.

Ünal Turan Yakalandı Ve Neler Dedi

Geniş tabanlı jantlar takip lastikler aynuz buynuz olurdu :D Aynı bu ünal turarnın wv si gibi bmw e46 var bizim burda ara sıra görüyroum 3 bin motoru var ne bagırıyor :) Dogrudur.

Evet bunu bilmeden takıp da daha iyi denge saglayacagı yerde daha beter dengesini bozar.

Devlet yeni pistler, modifiye sınırını geliştirmeleri lazım ki buda zor sırf bu yüzden nası bir ülkede yaşıyorum diye, neyse Türkiyeye canım feda. Eski araçlar şahin başda olmak üzere eski otobüsler, söylemeye dilim varmıyor ama e30 da bu piyasadan kalkması lazım. Kısaca eski araçalr biyasadan kalkmalı. konsu degil ama internette sırf aracım temiz diye 85 91 model e30 a 25 + bin tl isteyenler varya. benzinin fiyaına hiç girmeyelim hangi ülke idi her ay mı birşey için mi ne devlet benzin dagıtıyordu bidon bidon o günler bir ülke benzini bize vericeklerdi yarı fiyatından daha azmıydı yarı fiyatınamıydı adamlar kabul etmedi ya hayret birşey kabul etse neyse...

Bazıalrı gidin pistte yapın şunu felan demiş, soruyorum kaç defa gördünüz düzügn bir dirif pistti ? baya geçti üstünden drift yapan araç bir çocugu duvar ile araç arasından ezmişdi. Bumu pist ? Amatörce yapıcaklarsa hiç yapmasınlar. Kaçtane korumalı pist var? Ben bilmiyorum bilen varsa söylesin ki ögreneyim.
    Edit: resim +
    Edit: Kısaca, Modifiye zevkitir, biraz da hastalıkdır, bulaştın mı bırakması zordur. | Trafikde yasal dışı sürüş, trafikde ki insanların canına kast etmekdir.
    Benim için bu durum... DOGRU | YANLIŞ

Ünal Turan Yakalandı Ve Neler Dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 27 Mart 2015; 18:58:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

şu mesaji yazmak icin ne ugraşmışsın işin gücün yok herhalde. 2 dk'da iq testi yaptın. Benim zekam bana yeter boşver sen kafana takma. Yaşım da 28 nüfus memurlugunu da iyi yapamıyorsun.
    Eminim koltugu direksiyona yapıştırıp aynalara sağa sola bakmayan tiplerdensindir. Tam bir acemi şoför gibi konuştun. Herkes senin gibi sıkıcı arabalara binmek zoruna değil. Sınır kapılarını yazmışsın da köyünden dışarı çıkmamışsın belli ki çünkü yurtdışında her taraf modifiyeli araba kaynıyor. Daha da bana yazma ufaktan ufaktan hadi.

Araç modifiye etmek,Modifiyeli araba kullanmak ile, serserilik yapmak arasındaki farkı anlayamamak sizlerin sorunu.

soba borusu gibi egzoz takınca modifiyeli olmuyor araba, yada yolda makas atarak gidince insanlar sizi ilah gibi görmüyor. ama siz öyle sanıyorsunuz o aynı bir konu. Gecenin 3'ünde insanları uykularından uyandıracak şekilde gürültü yapan araçlarla yollarda gezmek size ne kazandırıyor bilmiyorum ama, toplumda siz gibi insanlara duyulan öfke günden güne artıyor onu biliyorum. Bu durumdan zevk alıyorsanız herhangi bir hastanenin psikiyatri servisine gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Ayrıca sınır kapılarını yazmak ile köyden dışarı çıkmamak arasında nasıl bir bağlantı kurdun onu da anlayabilmiş değilim, Benim gözümde köydeki Çoban Mehmet ile Şehirdeki Ahmet arasında hiçbir fark yok, çünkü artık bilgi en ücra noktaya kadar ulaşabiliyor, köydeki insanlar eskisi gibi cahil kalmıyor. Bunu göremiyor olmak ise cehaletin ta kendisi.

Yıllardır araç kullanıyorum Ankara'da bir iki istisna hariç hızlı araç kullanmadım, çünkü iyi şoför olmak, hızlı gitmek, makas atmak, insanların can ve mallarına kast etmek demek değildir, HER NORMAL İNSAN BUNU ANLAYABİLİR. ki, Savunduğunuz kişi sarı renk aracıyla bunu fazlasıyla yapıyor. Yabancı ülkelerin büyük kısmında modifiye suç değil, ancak şu yaptığı hareketi o ülkelerin birinde yapsa kesinlikle şu anda cana kast etmekle yargılanıyor olurdu. Türk ceza kanunu'nun bu konudaki zayıflığı yaşanan olayda daha da belirginleşmiş oldu.

Son olarak, 28 yaşında olmak maharet değil, maharet yaşının gerektirdiği gibi davranabilmek. Önceki mesajımda yaşına değinmedim yaşının gerektirdiği gibi davranamadığına değindim, ya okuma yada okuduğunu anlama konusunda sorunun olduğunu var sayıyorum.

• quote:

Harun taştan dediğiniz adam ile birebir sohbetim var ve o adama sanmıyorum ki bi polis memuru birşey yapsın, adam savcilarla hakimlerle afedersiniz ama enseye şaplak oynuyor.

O adama kolay kolay birşey yapamazlar :))
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.