Şimdi Ara

ARKADAŞIM ACI KONUŞTU: BİR BAYAN HAKİM SAVCI KAYMAKAM SANA BANA BAKAR MI? DEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ilk kendimi tanıtayım. ben 32 yaşında. maddi imkansızlıklardan dolayı en azından parayı kafaya taktığından dolayı okuyamamış KISACASI boş bir insanım
    Bir kültür seviyem var en azından araba kullanabiliyor.ingilizce biliyor ve avrupa görmüş biriyim yerine de göre de boş bir insanım.

arkadaşlar ben sınıf ayrımcılığını sevmeyen bir insanım
    arkadaşımla bugün konuştuk. bana şu acı cümleleri sarf etti. BUGÜN BAYAN KAYMAKAM SAVCI HAKİM SANA BANA BAKAR MI DİYE?

bu kadar mı sınıf ayrımcılığı var? hiç mi sevgi yok?
    ben bazen düşünüyorum HER ŞEY PARA DEĞİL. olmadığına inanmak istiyorum ama hayatın gerçekleri çok mu acı? her şey para mevki mi?
    beni iyiliğimle sevecek bir hatun yok mu? çok yalnızım. 32 yıllık hayatım yapayalnız geçti. bir 40 yıl daha yaşarsam yine mi yalnız geçecek?

• Gelmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo bunları yazan sen misin?
  • Adam gerçekçi konuşmuş Turbo. Acilen zengin olmamız lazım.

Not: Turbo ekonomiyi kalkındırmıya çalışan fedakar eczacılardandır. Turbo adamın dibidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 9 Haziran 2015; 20:17:29 >
  • Aslında bu adam bazen mantıklı konuşuyor.
  • ben ilk kendimi tanitayimdan sonra okumadim

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

ben ilk kendimi tanıtayım. ben 32 yaşında. maddi imkansızlıklardan dolayı en azından parayı kafaya taktığından dolayı okuyamamış KISACASI boş bir insanım
    Bir kültür seviyem var en azından araba kullanabiliyor.ingilizce biliyor ve avrupa görmüş biriyim yerine de göre de boş bir insanım.

arkadaşlar ben sınıf ayrımcılığını sevmeyen bir insanım
    arkadaşımla bugün konuştuk. bana şu acı cümleleri sarf etti. BUGÜN BAYAN KAYMAKAM SAVCI HAKİM SANA BANA BAKAR MI DİYE?

bu kadar mı sınıf ayrımcılığı var? hiç mi sevgi yok?
    ben bazen düşünüyorum HER ŞEY PARA DEĞİL. olmadığına inanmak istiyorum ama hayatın gerçekleri çok mu acı? her şey para mevki mi?
    beni iyiliğimle sevecek bir hatun yok mu? çok yalnızım. 32 yıllık hayatım yapayalnız geçti. bir 40 yıl daha yaşarsam yine mi yalnız geçecek?

subliminal

edit: alttaki arkadaşa katılıyorum benimde eczanem olsa ve ayda en az 10bin tl kazanmasaydım bende bu durumda olurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioShui -- 9 Haziran 2015; 20:23:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben seviyorum turboyu. En azından birçoğumuzun tercümanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SENİ BİLDİM BİLELİ KENDİNİ TANITIYON
  • Haklısın dostum umarım hayatının aşkını bulursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğin para olsun
  • Kardeşim senin gibi takıntılı, ezik insanı kim ne yapsın. Sen niye bayan hakim savcı diye bakıyorsun kendini geliştirmediysen böyle bir tipsen tabi bakmaz. Onlar sana bakmaz diye söyleniyorsun sen kendinden çok alt seviyede gördüğün birisi ile birlikte olur musun? olursan niye hakim savcı bakmaz diye üzülüyorsun.
  • bu sefer yanılttın lan
    okumayın gereksiz turbo vol999

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.